ammijs <3

"Pisa prøven"

Skrevet 23.04.2015 klokken 11:47 | Kategori: Work | Kommentarer: 0


Hei alle sammen!

Akkurat nå sitte jeg inni timen og har noe så kalt Pisa prøven der 2 og 2 fra hver klasse i 10 trinn på 124 utvalgte skoler i Norge er med for å konkurrere om Norges resultat innen noe skole greier. Sorry viss jeg er litt drid til og forklare, men forstår ikke helt selve greia selv så ja... (haha). Vi holder vertfall på med en prøve der vi skal gjøre vårt beste sånn at når de slår sammen alle resultatene i Norge så skal vi ha et godt resultat når vi kjemper mot andre land i verden.. Viss du ikke forstår noe av det jeg forteller så kan du gå på Google.no og søke på Pisa prøven 2015 så kommer det en nok så god forklaring der. Etter på nå skal vi ha en elevtest sikker der vi skal svare på hvordan vi syntes denne prøven var og så kommer det store høydepunktet ca 12:20. Da skal vi få pizza og bare kose oss frem til 13:15 og så stikker vi hjem! <3

Jeg kommer nok til og blogge mer seinere i dag etter trening så det er bare og vent! <3

Snakkes så lenge! :)
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

"First day"

Skrevet 31.03.2015 klokken 13:42 | Kategori: Work | Kommentarer: 0


Hei alle sammen! 

På lørdag var det min første dag på jobb og det var veldig spennende. Jeg jobbet fra elleve om morgenen til klokken seks på kvelden. Jeg jobbet også samme tid dagen etterpå. Første dag på jobb i pausen min ringer selvfølgelig typen med dårlige nyheter... Han hadde tatt backflip i trekket i Sirdalen og havnet på sykehuset i Stavanger.. Det var ikke akkurat det kjekkeste og gå og tenke på når jeg var på jobb. Etter jobb reiste jeg hjem til han og var med han en stund før han skulle reise til Sirdalen igjen dager etter på. Har ikke snakket med han så mye nå, men håper det går bedre.  Jeg har ikke blogga så mye i det siste, fordi jeg har jobbet, rydda rommet og vært med venner og bare brukt påskeferien min til å slappe av, men jeg skal blogge litt mer nå! 

Håper alle har en kjempe kjekk påskeferie :D

 Jeg ville bare tilføye en liten rydde video som er fra rommet mitt. hver fredag ser rommet mitt så grusomt ut eller være og fredag er jo rydde dagen så heldighvis blir alt rent og pent igjen!

 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

hits