ammijs <3

5 ting du ikke visste om meg!

Skrevet 11.11.2014 klokken 19:22 | Kategori: Ting du ikke visste om meg | Kommentarer: 6


Hei! i dag tenkte jeg og skrive om 5 ting du kanskje ikke visste om meg! :D 

1. Jeg har vært klinisk død i 10 minutter pågrunn av at jeg drukknet i Dysjaland hallen når jeg var 4 år gammel.

Her er det forresten linker til hva de har skrevet om meg for jeg kom i de fleste aviser, tv, nyheter osv.

  • http://www.aftenbladet.no/nyheter/lokalt/Ulykke-i-Dysjalandshallen-2758223.html
  • http://www.aftenbladet.no/nyheter/lokalt/Firearing-reddet-fra-drukning-2758251.html
  • http://nrk.no/nyheter/distrikt/nrk_rogaland/2773977.html

SOLA: Jenta ble oppdaget flytende med hodet ned i svømmehallen i Sola klokka 18.50. Ambulansearbeider Nils Morten Falkeid og seks godkjente livreddere var i hallen på dette tidspunktet. Da ambulanse fra Sandnes og luftambulanse kom til stedet etter få minutter, hadde fireåringen våknet. Hun hadde jevn puls Alvorlig og Stabil , Fra Sentralsjukehuset i Rogaland får Aftenbladet opplyst i formiddag at tilstanden til jenta er stabil. Hun er kommet seg så mye at hun trolig kan reise hjem i løpet av dagen. I går kveld var situasjonen for jenta alvorlig, men stabil. Det var om lag 30 svømmere fra Sandnes Svømmeklubb og Pingvinen stupeklubb i hallen da uhellet skjedde. Den lille jenta var i den delen av hallen hvor svømmeklubben trente. Det var moren som oppdaget henne. - Jeg satt øverst på tribunen og døste da jeg så en dame hoppe uti bassenget med klær på. Jeg sprang ned. Jenta var brakt på land, men hun pustet ikke og jeg fant ikke puls, forteller Nils Morten Falkeid. Han var i hallen for å følge sønnens trening. Allerede etter et halvt til ett minutt merket den erfarne redningsmannen ved SiR at jenta livnet til. Når uhellet først var ute, kunne omstendighetene knapt vært bedre. Foruten Falkeid og de to svømmeklubbenes livreddere viste det seg at det også var en lege og en brannkonstabel i eller omkring hallen. Daglig leder i Dysjalandhallen, Anstein Bakken, opplyser at kravene i hallens beredskapsplan var godt oppfylt av leietakerne. Han kan ikke si hvordan uhellet skjedde. - Det er ei lita jente. Vi kommer til å sette oss ned og gjennomgå situasjonen, men så langt kan jeg ikke se hva som kunne vært gjort annerledes, sier Bakken, som straks ble varslet ved svømmehallens alarmsystem. Ordfører Håkon Rege, leder av beredskapsgruppen i Sola kommune, opplyser at alt så langt tyder på at krisehåndteringsplanen er fulgt til punkt og prikke. Også kravene til bruk av hallen var oppfylt. Han venter i løpet av de nærmeste dagene rapport fra ledelsen av svømmehallen og eventuelt fra politiet, som i går kveld avhørte vitner til ulykken.

2. Brukket armen 6 ganger

Første gangen skjedde da jeg spilte mini håndball og en jente på laget mitt huket med ned. Jeg landet på armen og brakk den,,, Jeg hadde akkurat fått en ny trener og han mente jeg bare hadde forstuet den. Jeg spilte kampen videre , men alle på tribunen reagerte at jeg plutselig begynte og bruke høyre hånda og ikke venstre og jeg er venstrehendt.Mamma så at jeg skåret med feil hånd og da begynte det mistenkelige. Det gikk mange uker og plutselig sparket bestevennen min Stine meg i hånda og armen brakk opp igjen. Jeg sprang hjem til mamma og var sikker jeg hadde brukket den. Vi reiste til sykehuset og tok røntgen, jeg hadde rett den var brukket for andre gang. Jeg skulle komme tilbake uken etter og operere. 1 dag før jeg skulle inn og operere syklet Stine på meg og jeg brak hånda igjen. Jeg trynet over sykkelen min og lå på bakken og hadde vondt. En ung gutt kom springene da han hørte meg og ringte mamma. Hun kom og hentet meg med en gang og vi måtte rett inn på sykehuset og ble innlagt og opererte dagen etter. Jeg gikk med gips i 6 uker og da jeg skulle ta den av måtte jeg operere på ny pågrunn av at sykehuset hadde gjort feil og brukket den igjen for 4 gang. Jeg måtte inn og operere igjen og gå med gips i 6 uker til. Da jeg skulle ta av den 2 gipsen hadde sykehuset gjort feil igjen og en var brukket for 5 gang. Jeg gikk med gips i 6 uker igjen og den var fortsatt brukket for 6 gang. Jeg måtte da ha jernpinner inni armen mens jeg hadde gips. Heldigvis ble den fin ,men ikke helt rett sånn som den var før. Men mer kunne de ikke gjøre. 

3. Kjører bilcross

Jeg kjører bilcross eller jeg kjører trening for jeg skal begynne, men får ikke kjøre løp før jeg er 16 år.


4. Blitt kjørt i fra .

Da jeg var liten var vi på en campingplass med bussen vår langt i fra Stavanger, husker ikke helt hvor vi var ,men vi skulle vertfall videre til Bø sommerland. Det var i sommerferien og vi skulle til en annen campingplass. Vi holdt på og rydde og jeg fikk beskjed om å gå og kaste søppelet før vi reiste. Da jeg var borte og kastet søppelet så jeg bare pappa sin buss og tante sin buss kjørte av gårde på hovedveien. Jeg sprang ned til noen andre vi kjente og de ringet til pappa, han ble sjokkert og trodde jeg satt på med tante. Så pappa hadde altså kjørt i fra meg fordi han trodde jeg skulle sitte på med tante haha. Tante svinget og kom tilbake og hentet meg. Så det ordnet seg jo heldigvis , men det var jo veldig komisk. 

 

5. Er sykt mørk redd

Jeg er utrolig mørkredd og spesielt inni hus. Bare hvis jeg skal for eksempel skal gå ned til Chico sitt rom helt nede så er jeg skikkelig redd og syntes det er skummelt og måtte se i vinduet i døra og har skikkelig angst for vinduer og føler alltid noen ser på meg eller at noen plutselig skal dukke opp i vinduet og skremme meg.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

6 kommentarer

hits