ammijs <3

"Spa & School"

Skrevet 25.01.2015 klokken 12:15 | Kategori: Spa & School | Kommentarer: 0


Hei! I dag og egentlig hele helgen har jeg holdt på med, så nå syntes jeg at jeg fortjente en liten spa pause. Jeg har lest 2 bøker en som heter « Annas barn», og en som heter «Idas dans». Vi holder på med fordypningsoppgave i norsk og jeg har heldigvis kommet et stykke og har skrevet rundt 1805 ord. I dag skal jeg og lese på moped teori og lage meg en cv til og skaffe meg jobb.Akkurat nå har jeg slappet av i badekaret med ansiktsmaske og shavet leggene, som føles utrolig godt. Noen andre som har Shai? Den er utrolig god og jeg har hatt den i over 1 år nå og fortsatt fornøyd. Jeg har sånn bestilling at jeg får to eller tre pakker hver fjerde måned. Før hadde jeg at jeg fikk nye barberblader hver måned, men nå har jeg endret det til hver fjerde måned. Tror egentlig det var veldig lurt siden jeg har utrolig mange akkurat nå så greier ikke bruke opp alt det med det første.


Senere i dag skal vi ut med familien hos pappa og spise på Døgnvill nok en gang for å feire 20 års dagen til broren min. Det blir nok veldig kjekt denne gangen også, spesielt siden det var den beste burgeren jeg har smakt i mitt liv. Jeg har smakt en del burgere gjennom livet, men sånn dønn seriøs akkurat nå. Ingen slår den burgeren de selger på Døgnvill.

Etter vi har vært på Døgnvill skal jeg mest sannsynlig hjem til mamma og overnatte der heller på grunn av at jeg ikke skal på skolen på mandag før i elleve halv tolv tiden. Da rekker jeg kanskje og prøve kjolen før jeg tar kvelden, men jeg lover ingenting. Hvis jeg får tid så legger jeg ut bilder på søndags kveld, men jeg tviler at de kommer ut før mandag eller tirsdag. Først og fremst må jeg jo se om kjolen passer meg selvfølgelig, men jeg håper jo på det beste. Er skikkelig trist visst de skulle ha tatt feil mål på kjolen og at den er altfor stor eller alt for liten for meg.

Men jeg skriver innlegg enten senere eller i morgen om hvordan alt går. Så vi snakkes så lenge!

 

Xoxo, Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

hits