ammijs <3

"Litt her og litt der"

Skrevet 20.12.2014 klokken 23:59 | Kategori: Sleepover | Kommentarer: 2


Hei! fra igår til idag overnattet jeg hos Liv Eline. Det var utrolig gøy og når vi våknet idag tidlig gikk vi opp og så på jul på månetoppen mens vi spiste noen utrolig sterke chilli nuddler (haha). Jeg kjente det bare det brant på tunga så sterkt det var. Etter på kledde vi oss og gikk til meg. 

Vi gikk gjennom hele klesskapet mitt, så nå er det helt strøkent og jeg vett hvor alt ligger haha og så har jeg selvfølgelig kastet utrolig mye. Etter på bestemte vi oss for og reise til Ikea for å kjøpe nye klesshengere til henne og meg. Vi gikk ned og tok nummer 9 bussen rundt kvert over 3.
Når vi kom frem gikk vi bare rett inn til Ikea og fant klesshengerne. Etter på gikk vi ut og jeg kjøpte pølse mens Liv Eline kjøpte noe annet.i mini resturanten til Ikea. I mens vi ventet på at mamma skulle komme og hente oss gikk vi og kjøpte kanelboller i tillegg. De var utrolig gode :D Når vi kom hjem igjen gikk vi og hang opp skjørt og shortsene mine som endelig hadde fått nye hengere i skapet mitt. Kanskje jeg kan legge ut bilder av skapet mitt en anne dag snakkes så lenge og håper alle får en fin jul! 


Xoxo, Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Vaffel lørdag

Skrevet 29.11.2014 klokken 15:43 | Kategori: Sleepover | Kommentarer: 2


Hei! i fra igår til i dag har jeg overnattet hos Stine pågrunn av hun var alene hjemme. Det var utrolig koselig og kjekt. I går så vi på filmen bestevenner bare for den gir oss så sykt gode barndomsminner. Jeg husker det som det skulle skjedd i år. Jeg og Stine så på den filmen ofte når vi gikk på barneskolen. Vi husker spesiellt hun der Naisha eller va hun heter (hehe). 

Senere lagte vi sjokoladefondant og spiste hjemmelaget pizza. Så gikk vi etter på ut i halv 10 tiden til Sørnes en liten stund og var med venner. Når vi kom hjem var klokken sånn halv 12. Da så vi Norge kampen mot Frankrike , fordi vi hadde tatt opp kampen på tven. Så var vi litt med Sebastian før vi gikk og la oss. 

Idag våknet vi ikke før halv 12 da vi måtte gå ut på tur med Lukas. (hunden til Stine). Etter på lagte vi vafler fra Tine`s oppskrifter. De ble utrolig gode så jeg anbefaler oppskriften. Du søker bare på Vaffel oppskrifter på google.no så kommer oppskriften øverst.

Idag skal jeg til onkelen min på Sola og overnatte til imorgen pågrunn av at mamma fortsatt er i Amerika og Pappa skal ha søskenbarn besøk hjemme idag. Jeg legger sikker mer ut senere eller imorgen. Snakkes så lenge :D

xoxo, Amalie 


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

hits