ammijs <3

Date

Skrevet 27.02.2015 klokken 00:37 | Kategori: Resturante | Kommentarer: 2


Hei alle sammen! 

Idag har jeg vært på date med typen min på Egon for å feire 16 års dagen min. Det var utrolig gøy og vi koset oss skikkelig mye. Imorgen skal vi spise middag hos meg og mest sannsynlig gå på kino, og på lørdag skal jeg se på boksekampen hans, så skal vi være barnevakt for de tre lillesøstrene hans og etter det  så skal jeg sove over hos han. Er skikkelig godt og være med han igjen nå. Føles så rart og være vekke fra han nå som jeg tross alt bodde hos han i 5 dager i vinterferien, men jeg gleder meg utrolig mye til imorgen og lørdag. Vi fikk ikke tatt så masse bilder på Egon idag, fordi det er så dårlig lys på Egon som de fleste sikkert vett. Så det blir alltid dritt dårlig kvalitet på bildene. Håper dere liker innlegget for uansett. Snakkes så lenge! :D

Xoxo, Amalie
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

"One more time"

Skrevet 25.01.2015 klokken 22:16 | Kategori: Resturante | Kommentarer: 0


Hei!

 

Da skulle vi på Døgnvill og spise enda en gang, men denne gangen med pappa sin side for å feire 20 års dagen til broren min. Det var like god mat som sist og vi hadde det utrolig gøy. Her er noen bilder fra kvelden vår!

Håper du liker innlegget og så snakkes vi så lenge :D

 Dette er da dagens "Outfit"Her er noen bilder som har blitt tatt ute på resturanten! :D Er ikke helt den beste kvaliteten, men det er iphone kvalitet!


Xoxo, Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

"Døgnvill"

Skrevet 19.01.2015 klokken 22:58 | Kategori: Resturante | Kommentarer: 0


Hei!

Idag fyller minste bror min 20 år og i den anledning valgte vi og reise til Døgnvill og spise god mat for å feire bursdagen med familien. Det var veldig kjekt og som sikker mange vett så er Døgnvill en typisk hamburger plass så da ble det jo det vi spiste. Vi hadde en kjempe kjekk stund i sammen bare jeg, mamma, eldste bror min og selvfølgelig minste bror min. Minste bror min er i militæret akkurat nå , og jeg fikk vite det at han hadde skadet seg på et eller annet hvis og hovnet opp hele foten. Så nå var han da dessverre skadet. 

Håper dere har hatt en bra start på uka for det har vertfall jeg. Syntes jeg kom veldig bra igang allerede med lekse arbeid og alt. Skal ta skolen så seriøst som jeg kan nå spesielt siden det bare er 2 måneder igjen til jeg skal ta mitt endelige valg til vidergående (vgs). Snakkes så lenge :D

Xoxo, Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

hits