ammijs <3

"Klar til avreise"

Skrevet 01.04.2015 klokken 23:01 | Kategori: Reiselivet | Kommentarer: 4


Hei alle sammen!

Skulle blogge tidligere idag, men jeg ble vekket av at sjefen spurte om jeg kunne komme og jobbe. Så jeg jobbet frem til klokken fire for klokken halv fem skulle jeg levere Chico på kennel. Chico er faktisk et år idag! :D Stakkars katt som må være på kennel på bursdagen sin. I natt i 3 tiden reiser vi med buss til Kristiansand for å ta ferjen klokken 8 på morgenen til Danmark. Gleder meg skikkelig mye vi skal på rødspættecup som altså er en dansk håndball cup der det kommer folk fra forskjellige plasser i Skandinavia.  Jeg kommer nok ikke til og blogge mer før jeg kommer hjem igjen, men da kan jeg heller lage et større innlegg og et innlegg som jeg har mer og skrive om!

Håper alle får en fortsatt kjempe kjekk påskeferie!

Snakkes så lenge alle sammen.

NB: viss du fortsatt ikke greier og vente til neste innlegg så kan du følge med på hva jeg gjør i påsken  på instagram: amaliestava16 eller på snapchat: Ammidaym99 

XoXo, Amalie


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 kommentarer

"Vinterferien 2015"

Skrevet 23.02.2015 klokken 22:08 | Kategori: Reiselivet | Kommentarer: 0


Hei alle sammen!

 

Håper alle har hatt en kjempe bra vinterferie det har vertfall jeg, og i den anledning ville jeg derfor gi dere en oppdatering om hva jeg har gjort denne vinterferien.

 

Vi gikk på T.G. I Fridays dagen før bursdagen min altså 15. Februar, og bevist gikk vi veldig sent på kvelden sånn at de skulle synge for meg klokken 12 på T.G.I. De kom bort til bordet der jeg og mamma satt og sang bursdagsangen for meg og så fikk jeg en skikkelig god sjokolade kake med lys i. På Hard Rock cafeen dagen etter på 16. februar sang de for meg igjen på hele Hard Rock cafeen. Det var utrolig flaut men kjekt og jeg visste ikke hvor jeg skulle se hen eller hvor jeg skulle gjør av meg. Jeg har heldigvis en video fra det som dere skal få se nedenfor. I anledning med at jeg hadde bursdag fikk jeg også velge meg noen sanger som de skulle spille på Hard Rock cafeen og så fikk jeg en utrolig god is med sjokolade sause og lys. Jeg og mamma kjøpte sånn undergrunns kort sånn at vi kunne ta tog og buss hvor vi ville for å slippe å gå så mye. Vi shoppet, var og så på Buckingham Palace, reiste for å se London Bridge, var på Mamma Mia Musical som var utrolig kjekt og så på noen forskjellige kjente bygninger. Mamma Mia musikalen var spennende og det var bare sånn at du ville reise deg opp og begynne og danse og synge til de kjente sangene. De var utrolig flinke til og synge og detvar kjempe morsomt. Vi fikk dessverre ikke filme eller ta bilder der inne så har ikke bilder, men jeg fikk tatt et bilde av meg og mamma i salen som jeg skal dele med dere. Jeg kan sitte her til imorgen og skrive alt det kjekke vi har gjort, men det har jeg ikke tid til og det ville tatt evigheter. Håper bildene og videoene vil hjelpe med og visse bedre hva vi har gjort og opplevd og så kommer jeg veldig straks med en "London-Haul" video, så det er bare og glede seg.

Denne videoen er altså filmet på Hard Rock Cafe i LondonNår jeg kom hjem fra London reiste jeg til Sirdalen med skibussen klokken 8 om morgenen opp til typen min og var med hans familie fra onsdag til søndag. Det var skikkelig gøy og vi var 2 dager på slalåm i Ålsheia der vi var med Stine, Svein Magne, Kamilla, Erik, David og mange andre og den siste dagen var vi mest med lillesøstrene hans i trekket. Vi var også på langrenn 2 ganger en gang bare med meg, Nicholas og største søsteren hans som heter Sunniva, mens andre gangen var alle de andre også med. På onsdagen var vi på hytten til faren til Nicholas for å se på " Dropped" og valgte og vær hos han siden han er med i programmet selv. På kveldene var vi med venne gjengen fra trekket og var ute og rant i bakkene og hadde snøballkrig.  Turen min i Sirdalen gikk utrolig fort for det var så kjekt og vi fant på noe å gjøre hele tiden. På vei hjem var vi veldig trøtte og slitne så vi hørte bare på musikk og slappet av, men Nicholas greier jo da ikke en stund uten å tulle så det ble jo til at vi lagte noen tulle bilder og tulle videoer på Snapchat (haha).
Takk for nå og håper alle har hatt en like bra vinterferie som meg, og så kommer London-Haul videoen snart!

Snakkes så lenge.

Xoxo, Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Before birthday gifts

Skrevet 12.02.2015 klokken 23:27 | Kategori: Reiselivet | Kommentarer: 2


 Hei igjen!

 

 Jeg har fått 2 bursdags presanger på forskudd som jeg har visst om en stund nå, men har ikke hatt tid til å skrive om det før nå. Jeg fikk altså en ny iphone 4s av pappa siden den forrige havnet i do på Vågen videregående skole.. og av mamma fikk jeg en ny tur til London!!!!! :D Gleder meg utrolig mye vi reiser i morgen i 5-6 tiden og har akkurat pakket ferdig. Jeg fikk dette i gave av mamma for 2 år siden også og jeg husker at det var så kjekt sist gang så gleder meg utrolig mye til denne gangen også. Håper bare snart blir frisk for det er utrolig drid å være syk nå som jeg reise til London. Vi reiser hjemme fra rundt 16:00 på dagen og flyet går rundt 6 fra Sola. Så når vi kommer frem skal vi til hotellet og så ut å spise på T.G. I Fridays for det er jo fredag når vi kommer frem (haha). Hotellet vi skal bo på heter The Strand Hotell og ser utrolig fint ut. Vi skal være fra fredag og kommer hjem mandags kveld den 16. februar som er bursdagen min og dagen etter skal jeg ta teori for lappen viss de har åpent og hvis jeg føler jeg har lest nok og onsdagen eller torsdagen reiser jeg opp til Sirdalen og skal få være med familien til Nicholas på hytten helt frem til søndag. Så jeg har bare kjekke ting i vente fremfor meg. Siden jeg var syk i dag så ble jo dessverre middags daten til meg og Nicholas på Egon avlyst i dag, men vi skal heldigvis ta det igjen mandag 23 februar første dag etter vinterferien. Skal informere dere mer med innkjøp og masse mer når jeg kommer hjem fra turen. Ønsker alle en kjempe kjekk vinterferie.

 

  Xoxo, Amalie

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

hits