ammijs <3

Prom Night

Skrevet 31.01.2015 klokken 23:25 | Kategori: Prom 2015 | Kommentarer: 4


Hei alle sammen! 

Beklager for sent innlegg, men bedre sent en aldri. Vi hadde det utrolig gøy på torsdag og limousinen var bare helt topp. Limousinen var liksom det beste med hele kvelden og det var utrolig gøy. Helle kvelden ble bare helt fantastisk. Håper dere liker bildene og at de kan gi dere litt innblikk i kvelden min! :D

Xoxo, Amalie


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 kommentarer

"My Beauty"

Skrevet 26.01.2015 klokken 21:09 | Kategori: Prom 2015 | Kommentarer: 6


Hei!

 

 

Endelig kom ballkjolen min på døra. Her er noen bilder av kjolen, så håper dere liker den. Jeg likte den hvert fall utrolig godt og det beste var at den passet utrolig bra utenom at den var litt lang. Jeg har til og med 10cm høyhælte sko på meg og den er fortsatt litt lang! 

Men jeg er utrolig fornøyd med kjolen og den var mye finere i virkeligheten.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

6 kommentarer

"New Shoes"

Skrevet 23.01.2015 klokken 19:32 | Kategori: Prom 2015 | Kommentarer: 8


Hei!

Idag mens jeg var på skolen var min snille mamma på kvadrat og kjøpte sko til ballet. Mamma fant da 2 forskjellige par , men det ble selvfølgelig de jeg hadde sett på som var høyest! De ser altså sånn ut :D Av de to skoene her valgte jeg da de til høyre som er disse som jeg har bilde av rett nedenfor. Jeg valgte de for jeg vil heller har litt høyde siden kjolen er veldig lang og vil ikke at den skal komme så mye nedi bakken. Mamma mener at de er veldig høye og at jeg mest sansynlig ikke kommer til og greie og gå på de, men er jeg innstilt på at jeg skal så skal jeg og jeg vett jeg kommer til og greie og gå på de. Nå faller heldighvis mye mer på plass og begynner og få orden for nå har jeg clutch ( vesken), skoene og limouisen så mangler bare negler, kjolen, planlegge sminken og gjør klar den andre kjolen min som skal være kort. Jeg tenker at siden den lange kjolen er veldig dyr så går jeg med den lengst mulig og senere på kvelden når vi har hatt kåringer og show så skifter jeg til den korte sånn at jeg kan danse i noe mer behagelig og noe som jeg ikke er redd for at noen skal trokke på.  Tror skoene er rundt 10cm og så er de sølv som dere ser og diamantene er der litt farger på som igjen tar opp fargene på kjolen. Jeg fikk også vite akkurat at ballkjolen hadde kommet på døren hjemme hos mamma nå mens jeg skrev haha! så nå er endelig alt i boks, eneste som mangler er at jeg prøver kjolen og håper den passer og så er alt ferdig endelig.

Skoene er forresten fra Infiniti og koster 999,-


Håper alle får en fin helg! :D

Xoxo, Amalie

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

8 kommentarer

Prom ready

Skrevet 23.01.2015 klokken 13:35 | Kategori: Prom 2015 | Kommentarer: 6


Hei! nå nermer det seg nyttårsball og jeg gleder meg utrolig mye! Ballet skal være torsdag 29 januar kl 19:30-12:00 :D

Kjenner jeg blir litt stresset på tanken av at jeg enda ikke har fått kjolen jeg har bestilt, men den kommer mest sansynlig i de nermeste dager. Jeg har endret kjole derfor det har tatt lenger tid. Jeg sa først jeg skulle ha den grå kjolen som jeg visste til dere tidligere, men nå har jeg endret til denne kjolen sånn at ingen skulle få lik. Fikk bekreftelse av kjolen på onsdag eller torsdag husker ikke helt, men da sa de vertfall at kjolen var sendt så håper på og få den på mandag eller tirsdag! :D

Nå i nermeste tid skal jeg ut og kjøpe høye sko også, og jeg tror jeg har en ide på hva sko jeg skal kjøpe :D Jeg har jo også kjøpt en sølv clutch (veske) i New York i sommer som jeg visste jeg skulle ha til ballet! 

Limousinen er vertfall heldighvis bestilt så den kommer og henter oss rundt halv 7 neste torsdag. Så det er vell den tingen jeg har under kontroll. Så vett jeg at vi alle 8 skal gjør oss klar hos Stine og så får vi Champagne i limousinen og så skal vi kjøpe og ha med til Stine når vi gjør oss klare! Gleder meg mye :D

Håper der liker kjolen. På bildet er den hvit for de kan ikke visse den i andre farger, men derfor la jeg til et bildet der du ser champagne fargen jeg skal ha på kjolen min.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

6 kommentarer

My dream prom 2015

Skrevet 31.10.2014 klokken 12:01 | Kategori: Prom 2015 | Kommentarer: 2


Hei! 31.januar.2015 skal vi ha ball som vanlig og jeg gleder meg utrolig mye. Mitt drømme ball måtte nå vert en kjempe lang og fin kjole, ankomme i en hvit eller svart limousin og komme ut på en rød løper. Jeg vett noen tiende klassinger kom i limousin i fjord og skolen hadde lagt ut en rød løper. Jeg gleder meg utrolig mye til ballet og husker enda hvor gøy det var i fjord. I fjord vant jeg jo tittelen for ballets blogger som betydde utrolig mye for meg. Hvis dere også enda letter etter ball kjoler så har jeg noen linker her som du kan se på. I 8 klasse kjøpte jeg fra Nelly, 9 klasse kjøpte jeg fra JenJen House og i år tror jeg at jeg skal kjøpe fra Callme lady, JenJen House, Astyle.no eller Sozado.no Men her har du vertfall noen kjekke linker til ballkjoler nedenfor. 

xoxo, Amalie

Hva er ditt drømme ball?

Linker

  • http://www.jenjenhouse.com/
  • http://nelly.com/no
  • http://www.astyle.no/
  • http://www.callmelady.com/no/


 

 Fergie: Big Girls Don't Cry (Personal)

musicnodes

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

hits