ammijs <3

Dagens antrekk

Skrevet 15.04.2015 klokken 16:42 | Kategori: Outfit | Kommentarer: 6


Dagens antrekk:

Cardigan fra Abercrombie 

Topp fra Topshop

Bukse fra Dr.Denim

Sko fra Boots

Klokke fra Marc by Marc Jacobs

Smykke fra Claire`s

Øredobber fra Glitter

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

6 kommentarer

konf bilder

Skrevet 25.01.2015 klokken 02:42 | Kategori: Outfit | Kommentarer: 6


Hei! I anledning til konfirmasjons kortene mine var jeg jo på Studio hjelm og tok masse bilder i 7 forskjellige plagg. Derfor ville jeg dele fire av disse bildene med der her i dag. Jeg fikk ikke alle bildene da skulle jeg gjerne lagt dem ut, men på grunn av at de leger dem ut på facebook siden sin så er det maks valgte bilder fire på hver person. Håper dere liker bildene!

Som dere sikkert kan se så har jeg fått meg et nytt design som jeg syns ser mye mer rydd ut. Jeg har også laget meg en ny header, byttet profil bilde og fått meg en ny tekst i biografien min.

Hva synes dere om det nye designet og hederen min? Er veldig kjekt med tilbake innslag så jeg kan få et skikkelig innblikk i hva dere syns er finest og hva dere mener trekke oppmerksomhet på bloggen.

Natta, vi snakkes i mitt neste innlegg i morgen. Det er bare og glede seg, det er allerede to innlegg som ligger på lager og venter på og bli lagt ut.

 

Xoxo, Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

6 kommentarer

Dagens outfit

Skrevet 24.10.2014 klokken 12:07 | Kategori: Outfit | Kommentarer: 6


Dagens outfit er en svart Levis bukse, rosa bleser fra Gina Tricot, hvit topp fra Bik Bok og grå sko fra en sko butikk i Berlin.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

6 kommentarer

hits