ammijs <3

"Smoothie p 1-2-3"

Skrevet 14.04.2015 klokken 15:56 | Kategori: Oppskrifter | Kommentarer: 0


Hei alle sammen!

Idag ville jeg visse dere hvordan jeg lager smoothie p 1-2-3 med vr nye smoothie maskin. Jeg finner frem frosne br det kan vre skogsbr, eller viss du bare vil ha jordbr eller bringebr s funker det ogs. idag brukte jeg bare bringebr,banan, litt blbr og Jordbr for f en fin farge p smoothien.

S heller jeg i litt eple juice og du kan bruke yoghurt ogs, men jeg brukte det ikke denne gangen. S er det bare og sette den p maskinen og mikse.




Snn Smoothie p 1-2-3


XOXO, Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Oppskrift: Pannekaker med br

Skrevet 12.04.2015 klokken 09:13 | Kategori: Oppskrifter | Kommentarer: 2


Du trenger

2 dl hvetemel
ts salt(kan slyfes)
4 dl Lett Tinemelk
2 ss smeltetTINE Ekte Smrtil rren
2 egg, helst romtemperert
2 ss

TINE Ekte Smrtil steking

  1. Slik gjr du

Bland mel og salt. Tilsett ca halvparten av melken og visp til du fr en tykk og klumpfri rre.


Smelt smr i en kjele og la det avkjles noe. Tilsett smret til rren, deretter litt og litt av melken, og til slutt rrer du inn eggene til rren blir tynn og fin.

La pannekakerren svelle (hvile) i minst 20 minutter fr du skal steke pannekakene. Dette er viktig for f et godt resultat.

Smelt litt smr i en varm stekepanne. Bruk en mugge eller se til helle i rre til den s vidt dekker hele bunnen. For f fordelt rren jevnt, kan du dreie stekepannen rundt. Stek pannekaken p middels sterk varme i 1?2 minutter, eller til rren har stivnet p oversiden. Vend pannekaken og stek omtrent like lenge p den andre siden.



Legg ferdigstekte pannekaker opp hverandre p en tallerken for sikre at de holder seg varme.

  1. Server med for eksempel br snn som meg


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Sweet candy`s

Skrevet 14.11.2014 klokken 09:06 | Kategori: Oppskrifter | Kommentarer: 2


Hei! idag ville jeg snakke om forskjellige oppskrifter og visse dere forskjellige ste fristelser. Hper dere liker innlegget :D Og i dag er det fredag som tyder p helg s god helg alle sammen! :D Skal blogge mye i helgen har ingen kamper og skal til pappa s er ikke s mye mer og finne p. Viss det er noe spesielt du vil eller nsker jeg skal blogge om i helgen s skriv det i kommentarfeltet og jeg kommer garantert til og lage et innlegg om ditt nske!

Cake Pops

Dette trenger du

Grunnoppskrift p brownies

250gsjokolade, mrk

250gsmr

5dlsukker

5stkegg

3dlmel

2tsbakepulver

Til dekorering/utforming

300gmrk, hvit eller fargetsjokoladetil dypping

kakestr eller fargetsukkertil pynt

Slik gjr du det:

Smelt smret i en kasserolle, trekk kasserollen til side og rr inn hakket sjokolade.

Visp sammen egg og sukker. Hell sjokoladesmret over eggene og rr godt.

Sikt sammen mel og bakepulver, rr det trre inn i sjokoladeblandingen og rr det glatt. Hell rren over i en form (ca. 25x30 cm) kledd med bakepapir. Stek kaken ved 165 grader i ca. 40 minutter.

Avkjl kaken, kna den sammen og rull kakemassen til jevne kuler. Avkjl kulene 2 til 3 timer i kjleskap og la gjerne kulene f ligge en halv times tid i fryseren fr dypping.

Stikk en pinne i hver kule og rull/dypp kulene i smeltet sjokolade. La overfldig sjokolade f dryppe av. Pynt med kakestr og stikk pinnen i oasis. Oppbevar kakene kjlig.



Snickerskake

Dette trenger du

Bunnen

6stkeggehvite

5dlsukker

1pkritzkjeks

250gpeantter(vanlige, salte peantter)

2tsvaniljesukker

2tsbakepulver

Sjokoladeglassur

6stkeggeplomme

1dlkremflte

100gsmr

100gsukker

100gsjokolade, helst kokesjokolade

Slik gjr du det:

(I denne oppskriften skal det brukes seks egg til sammen. De skal alts skilles i 6 plommer og 6 hvitter)

Bunnen

I en helt ren bolle, pisk eggehvitene stive, ha i litt og litt av sukkeret. Knus kjeksen grovt og hakk peanttene (ikke for mye).

Bland dette inn i marengsen (det hvite). Bland inn vaniljesukker og bakepulver.

Hell rra i en langpanna (eller rund springform) og la det steke i 25 minutter p 180 grader. Bruk gjerne bakepapir.

Kjl ned.

Sjokoladeglassur

I en kjele, rr sammen eggeplommer, flte og sukker. Varm det opp og kok til det tykner. Trekk kjelen av plata og ha i smr og sjokolade. Rr til det blir jevnt. Kjl ned.

Smr kremen p kaka nr den er er avkjlt (stiv nok til smres utover kaka).



sjokoladefondant

Dette trenger du

250gsmr

250gsukker

300gsjokolade

170ghvetemel

8stkegg

........litt ekstra smr og mel til formene

Slik gjr du det:

Smelt smr og sukker i en kjele over lav varme. Ha i sjokolade i biter og la smelte forsiktig inn i smret under forsiktig omrring. Rr inn hvetemelet og bland inn ett og ett egg om gangen. Fyll smurte muffinsformer, eller andre sm porsjonsformer med sjokolademassen. Stek i ovnen ved 200 grader i om lag 7-10 minutter, til deigen har stivnet, men fyllet fortsatt er flytende. Det er alltid en fordel lage en prve for teste ut din ovn. Hvelv umiddelbart ut p tallerkener, la st et minutt sette seg. Server med is og frukt/br. Kan st i en uke ? ustekt ? i formen fr den stekes.






. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

hits