ammijs <3

Sirdalen

Skrevet 02.01.2015 klokken 12:38 | Kategori: Nyttår | Kommentarer: 2


Hei! i romjulen og på nyttår var jeg i Sirdalen. Vi hadde leid hytte eller leilighet på Sinnes tunet. Det var utrolig gøy og jeg fikk ha med meg Stine på turen. VI var i trekket, gikk på slalom, var i Sinnes arena og spilte spill og vi måtte selvfølgelig ta omkamp på ludo som vi spilte sånn 56 ganger for 2 år siden når hun også var med meg til Sirdalen. Hun mente hele tiden det var noe galt med brette eller terningene fordi jeg vant 54 ganger av de 56 gangen vi spilte, men hun gidde seg aldri og svarte alltid vi må ta omkamp. Så det var utrolig morsomt og spille det igjen spesielt når jeg vant masse nå igjen (haha). Vi hadde og bobblebad i leiligheten som vi tok til bruk. 

På nyttår spiste vi kalkun med masse god tilbehør. Det var skikkelig gøy og vi var ute på Sinnes og så på alle de flotte rakettene som ble sendt opp. Her har jeg selvfølgelig bilder fra turen vår, og så måtte jeg jo ha en nyttårvideo som summerer fra året mitt i 2014! :D    

  


Godt nyttår håper alle koser seg og så snakkes vi  i 2015 igjen for mer blogging ellers kan du følge meg på instagram for mer bilder! 
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

hits