ammijs <3

Halloween night

Skrevet 01.11.2014 klokken 00:44 | Kategori: Happy halloween | Kommentarer: 2


Hei! i dag har jeg vært på kvernevika og feiret halloween med mange venner og det var utrolig kjekt. På bildene med Chico kan du se ansikts sminken jeg kjøpte i dag og brukte på halloween. Det var utrolig billig kjøpte sånn 3 for 2 og betalte 40 kr eller noe. Men uansett det var utrolig kjekt på halloween i år og var veldig kjekt og være Annabelle dukke. Hva var du på halloween? Veldig kjekt om du skriver i kommentarfeltet hva du var ut kledd som på halloween i år! 

xoxo, Amalie


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Happy Halloween

Skrevet 31.10.2014 klokken 23:43 | Kategori: Happy halloween | Kommentarer: 0


Hei! i dag er det endelig halloween og jeg vett endelig hva jeg skal være! jeg skal være Annabelle alså porcelain dokke. Gleder meg utrolig mye og ville bare dele denne sminke videon og den hjalp meg i forhold til hvordan jeg skulle sminke meg i dag. håper dere liker videoen for det gjorde jeg! :D And happy halloween.

xoxo, Amalie

 

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

My dream prom 2015

Skrevet 31.10.2014 klokken 12:01 | Kategori: Prom 2015 | Kommentarer: 2


Hei! 31.januar.2015 skal vi ha ball som vanlig og jeg gleder meg utrolig mye. Mitt drømme ball måtte nå vert en kjempe lang og fin kjole, ankomme i en hvit eller svart limousin og komme ut på en rød løper. Jeg vett noen tiende klassinger kom i limousin i fjord og skolen hadde lagt ut en rød løper. Jeg gleder meg utrolig mye til ballet og husker enda hvor gøy det var i fjord. I fjord vant jeg jo tittelen for ballets blogger som betydde utrolig mye for meg. Hvis dere også enda letter etter ball kjoler så har jeg noen linker her som du kan se på. I 8 klasse kjøpte jeg fra Nelly, 9 klasse kjøpte jeg fra JenJen House og i år tror jeg at jeg skal kjøpe fra Callme lady, JenJen House, Astyle.no eller Sozado.no Men her har du vertfall noen kjekke linker til ballkjoler nedenfor. 

xoxo, Amalie

Hva er ditt drømme ball?

Linker

  • http://www.jenjenhouse.com/
  • http://nelly.com/no
  • http://www.astyle.no/
  • http://www.callmelady.com/no/


 

 Fergie: Big Girls Don't Cry (Personal)

musicnodes

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Inspo life

Skrevet 28.10.2014 klokken 21:40 | Kategori: Inspo | Kommentarer: 4


Hello! I've only had this incredible idea to write in English on my blog today. So I took the chance and only did it now because i only where going to share some photos that are made by me and my inspiration from google.

Quotes about life stylesTraining Quotes that you should listening too

John Legend: All of Me (Tiësto's Birthday Treatment Remix - Radio Edit). . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 kommentarer

In my makeup bag

Skrevet 28.10.2014 klokken 21:35 | Kategori: In my makeup bag | Kommentarer: 4


In my makeup bag har jeg en dag krem fra nivea, concealer fra clinique, fondation fra clinique, mac studio fix pudder, to faced chocolate powder , maskara fra mabeline og loreal og øyenbrynspen i farge dark brown.

xoxo, Amalie
Justin Bieber: Be Alright
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 kommentarer

Trafikkalt Grunnkurs

Skrevet 27.10.2014 klokken 20:49 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei! i dag etter skolen var Siri med meg hjem pågrunn av at vi skulle på trafikkalt grunnkurs for siste gang. Det eneste vi har igjen er førstehjelp kurset som vi skal ha på onsdag og mørkekjøring som er 4. november. Men uansett vi gikk vertfall hjem til meg eller for å være ærlig så er vi ganske latte så for å rette på meg selv så tar vi buss fra og til skolen... haha. Så gikk vi og lagte oss noen sandwich og bare fikset oss litt på håret og gikk for å ta bussen. Da vi kom

på busstoppet så kom aldri bussen så da måtte vi begynne og gå , men når vi kom til den andre bussholdeplassen så kom endelig bussen , men den var jo allerede sånn 10-11 minutter forsein. Det gjorde til at vi kom litt forseint, men det gikk nå fint. I pausen gikk jeg og en vennine som heter Gurine på Coop mega og kjøpte en ny type melkesjokolade med nonstop. Den var utrolig god så den anbefales på det høyeste og så var det veldig søtt pakkning og i hjørnet står det god jul. Etter på gikk vi tilbake og fortsatte trafikalt kurset. Kvert over 6 var det ferdig og da kom mamma og hentet meg heldighvis.. Når jeg kom hjem satt jeg i sengen og spilte litt gitar før jeg skulle begynne med leksene. Akkuratt nå sitter jeg og gjør lekser og skriver en power point om Osloavtalen og skal øve til naturfagsprøven om sex og samliv og fosterutvikling. Nå må jeg fortsette med leksene og så skal jeg rydde opp på rommet, dysje og spille litt mer gitar så jeg må desverre gå. Men håper dere likte mitt lille innlegg vertfall for ikveld.

xoxo, Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

This weekend

Skrevet 26.10.2014 klokken 22:34 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei! da tenkte jeg det var smart med en litten helge oppdatering. Som sagt så var jeg i 70 års dag på fredag og lørdag spilte jeg håndball kamp i 1 tiden på sola. Etter kampen hentet stemoren min meg og Stine og kjørte oss hjem til Sunde, fordi Stine skulle sove hos meg hos pappa. Jeg gikk å dysjte og stelte meg og så gikk jeg og Stine å spiste middag. Til middag valgte vi pita brød og kyllingfahita eller hvordan du skriver det. Etter på gikk vi ut og var med noen kompiser som heter Benjamin og Thomas. Det var utrolig gøy og være med di, og vi hørte musikk, skypet med folk og bare hadde det kjekt. Klokken 12 gikk vi hjem og la oss og sovnet egentligt veldig raskt. Dagen etter sto vi opp og gikk og var med Benjamin og Thomas igjen. Vi gikk helt opp til essoen og traff Eirik. Så gikk vi innom essoen og kjøpte chips imens vi ventet på at moren til Thomas skulle komme

hente oss igjen og kjøre oss til han igjen. Når vi kom hjem igjen var vi bare der og snakket og hadde det gøy. Ettet en stund ble Stine hentet av moren sin, og jeg, Eirik, Thomas og Benjamin gikk hjem til Benjamin og var med Sanna og en annen vennine. Senere gikk

jeg hjem og slappet av, og fikl vaffler av Søsteren min Elise. Jeg er veldig trøtt tenkte og legge meg og tenkte det var en lur ting siden det er siste gang med trafikkaltgrunnkurs i morgen, og nå har jeg akkuratt sett på bloggerne på tvbliss og kan ta kvelden. Natta!

xoxo, Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

70 year celebration

Skrevet 26.10.2014 klokken 21:16 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei! på fredag var jeg i 70 års dag til stemoren min sin far som heter Petter. Vi var i et lokal med kilden i Stavanger som min pappa også feiret bryllupsfesten sin den andre gangen han giftet seg. På fredag var det også FN og pappa fylte 47 år. Jeg ville i tillegg bare gratulere Petter med 70 årsdagen og pappa med 47 årsdagen.

På bildet kan du se mine to brødre på 19 og 22 år, mine to stesøstre på 17 og 19 og min stemor og pappa.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Dagens outfit

Skrevet 24.10.2014 klokken 12:07 | Kategori: Outfit | Kommentarer: 6


Dagens outfit er en svart Levis bukse, rosa bleser fra Gina Tricot, hvit topp fra Bik Bok og grå sko fra en sko butikk i Berlin.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

6 kommentarer

22.10.14

Skrevet 23.10.2014 klokken 23:06 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 4


Hei! 22.10.14 er alså den dagen jeg og Eirik har vært i sammen i en måned. Jeg er utrlig glad i han og vi har det veldig fint i sammen. Jeg ville bruke denne anledningen til og dele noen bilder av oss så håper dere liker di.

xoxo, Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 kommentarer

Coloring

Skrevet 23.10.2014 klokken 22:52 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 2


Hei! for 2 dager si så ferget jeg håret mitt igjen pågrunn av at vi skulle ta klassebilde og portrett bilder , og jeg hadde utrolig mye ettervekst så jeg måtte bare få det gjort rett og slett.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Takk til alle dere!

Skrevet 20.10.2014 klokken 12:53 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 2


Jeg vil bare takke til alle mine vakkre lesere som har gjort meg inspirert til og fortsette og blogge. Jeg vil og takke for at dere holder meg oppe på 10 plass på Stavanger listen, det betyr utrolig mye. Hva inspirer deg? Noe du vil jeg skal blogge om? Noe du lurer på angående meg eller bloggen? Send meg en melding i kommentarfeltet om det er noe du lurer på. :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Halloween tips

Skrevet 20.10.2014 klokken 12:48 | Kategori: Halloween | Kommentarer: 0


Hei! nå er det bare 10 dager til halloween så tenkte jeg kunne snakke litt om det. Halloween er en feiring som opprinnelig stammer fra Irland som ble svært populær i USA. Store og små kler seg ut i de mest fantasifulle og skumle klær og går rundt i nabolaget og roper 'Trick or Treat', i Norge sier man 'Knask eller Knep'. Det er mange som ikke liker denne feiringen, men flere og flere synes det er en morsom og litt spennende ting å bli med på. Skoler og barnehager har også begynt å feire dette. Skikken er ganske ny i Norge og kom hit i år 2000. Barnas " Trick-or-Treating" foregår den 31. oktober. Grunnen til at det heter Halloween er den kristne helligdagen All Hallow's Day, eller på norsk Allehelgensdag, og kvelden før er altså All Hallows Eve som er blitt forkortet till Halloween. Så har jeg laget noen halloween inspo bilder og tips til hvordan du kan kle deg ut på halloween for dere som enda ikke vett hvordan dere vil gå. Jeg lurer fortsatt på om jeg skal kle meg ut på halloween og i tilfelle hva jeg skal kle meg ut som... Så nedenfor i kommentarfeltet blir jeg veldig glad viss dere kunne sende inn tips til hva jeg skal være på halloween. Jeg er og usikker om jeg skal gå på dører og retteresagt tigge etter snop eller om jeg bare skal være med venner eller på halloween party.. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Svar på spørsmålsrunden

Skrevet 19.10.2014 klokken 15:35 | Kategori: Spørsmålsrunde | Kommentarer: 0


Hei! da kom endelig spørsmåls videoen ut. Håper dere liker den :)
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Sleepover

Skrevet 19.10.2014 klokken 15:07 | Kategori: Halloween | Kommentarer: 2


Hei! i dag har jeg altså sovet over hos Siri Alvær. Det var utrolig gøy , og vi blogget helle tiden. Til frokost laget vi pannekaker og vi brukte oppskriften til Tine. Den anbefales for den var skikkelig god. Oppskriften kan jeg legge ut nedenfor. Men nå skal jeg ut og ver med venner så snakkes. PANNEKAKER 25 g TINE Ekte Smør 1¼ dl TineMelk Hel eller Lett 1½ dl hvetemel 1 ts bakepulver ¼ ts salt ½ ss sukker. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Innkjøpsvideo

Skrevet 18.10.2014 klokken 21:55 | Kategori: innkjøpsvideo | Kommentarer: 0


Hei! da kom endelig innkjøpsvideoen min ut fra Polen/Berlin turen. Så håper dere liker videoen.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Spørsmålsrunde

Skrevet 18.10.2014 klokken 17:14 | Kategori: Spørsmålsrunde | Kommentarer: 10


Hei! i dag skal jeg overnatte hos SIri Alvær. Gleder meg utrlig mye , og vi kommer til og blogge helle tiden siden begge har blogg haha. Men i dag spilte jeg kamp på Hundvåg og jeg ble kåret til sånn fair play greier. Men nå har jeg akkuratt kommet til Siri og vi har bare tatt noen bilder i sammen som vi ville dele med dere her nå. Vi har tenkt og ha spørsmålsrunde video i sammen som vi kommer til og lage så fort som det kommer inn kommentarer på bloggen. Så det er bare til og sende inn spørsmål i kommentar feltet. Dere kan sende inn va dere vil , men vi svarer bare på det som er passende og passer oss.

 
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

10 kommentarer

Guest

Skrevet 16.10.2014 klokken 22:50 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei! Etter skolen i dag hadde mamma og bestevenninen hennes avtalt at hennes datter og hund skulle møte vår Chico. Hunden hennes var en søt liten pomeranien som heter Hunter. Etter di hadde hilst og truffet hverandre, så reiste vi hjem til venninen som heter Solveig og datteren som heter Charlotte. Hjemme hadde di en til hund som jeg har møt på før som heter Chanel. Når vi kom inn hadde di dekket fint til på bordet og steikt lapper så vi skulle få en koselig kveldsmat i sammen alle fire. Det var utrolig koselig og vi satt med bordet og snakket lenge. Etter vi hadde spist gikk jeg og Charlotte ut en liten tur og luftet hundene. Når vi kom tilbake var klokken så mye så vi måtte reise hjem. Akkuratt nå har jeg lagt meg og skal sove. Natta alle mine lesere.

xoxo, Amalie < 3

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Tireed of beeing sick

Skrevet 16.10.2014 klokken 22:40 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei! i går ble jeg syk igjen og gikk hjem fra skolen. Jeg er så utrolig lei av å bli syk nå. Har vært så mye syk i det siste og vært mye på grunn av nyre infeksjonen og alt det der. Men idag var jeg hos legen og tok 2 blodprøver og en urinprøve. Det så veldig fint ut men var en prøve di reagerte litt på så jeg skal tilbake neste torsdag for en ny kontroll. Snakkes så lenge :)

xoxo, Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Høst outfith

Skrevet 16.10.2014 klokken 22:20 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 4


Hei! når jeg skulle på skolen i går så var det utrolig kaldt ute. Det har begynt og bli frost ute og skikkelig kaldt. Derfor hadde jeg på min nye kåpe fra Zara og fant frem mine gamle gode varme vinter gensrer. Håper dere likte outfiten :)

xoxo, Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 kommentarer

Stavanger Oilers

Skrevet 14.10.2014 klokken 22:59 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei! etter trening i dag skulle jeg bli hentet av pappa. Når jeg var ferdig på trening sa pappa jeg måtte skyndte meg og hjem og skifte for vi skulle på Oilers kamp. Vi hadde en time på oss men vi rakk det akkuratt helt fint. Vi skulle møte kl 6 fordi vi skulle i vip og kampen begynte kl 7. Det var utrolig gøy og Oilers vant 3-1. Akkuratt nå har jeg akkuratt fikset neglene min og skal legge meg. Snakkes så lenge :)

xoxo, Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Trafikalt grunnkurs

Skrevet 13.10.2014 klokken 22:46 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei! idag etter skolen var jeg og Siri Alvær på trafikalt grunnkurs med 13 andre elever på Sola trafikkskole. Det var faktisk veldig gøy og vi hadde kjekke samtaler der vi diskuterte våre meninger om ting og gjettet på spørsmål. Kurset varte i 2 timer og 45 minutter, så derfor fikk vi en pause der jeg, Siri og Rebekka gikk over til Coop mega og kjøpte brus. Etter pausen gikk vi tilbake og fortsatte og snakke om hvor høy farts grensen alltid var på en slette med ingen boliger og der det ikke står noen skilter om farten. Da fant vi ut at det er 80kmh som er normalt viss det ikke står noen skilt om hvor fort du kan kjøre. Kurset sluttet kvert over 6 og så skal vi komme 2 ganger til på kurset og så en gang på mørkekjøring og en gang på livredningskurs eller noe. Når jeg kom hjem slappet jeg av og ventet på at en skulle komme og henge opp mitt store Paris bilde og noen andre ting på rommet. Akkuratt nå jar jeg ryddet og vasket litt på rommet og nå skal jeg legge meg, fordi jeg er skikkelig trøtt og slitten.

xoxo, Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Kongeparken

Skrevet 12.10.2014 klokken 22:10 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei! i dag skulle jeg alså i komgeparken for jeg hadde 5 gratis billetter som gikk ut i dag. Jeg reiste med Siri Alvær og så skulle egentligt Eirik være med , men han greide og forsove seg fra kl 10 til 2-3 tiden på dagen. Så Eirik kom senere på dagen, men det gikk helt fint for jeg og Siri skaffet oss noen nye gutte venner som vi var med i tillegg så var vi og tok noen attraksjoner med søskenbarna mine som var der. Nå er dessvere høstferien over noe som betyr skole og lekser igjen i morgen. I morgen skal jeg også på traffikaltgrunnkurs med Siri, men nå er jeg veldig trøtt og med tanke på at jeg skal opp tidlig i morgen så legger jeg meg. Snakkes! :)

xoxo, Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Polen&Berlin

Skrevet 12.10.2014 klokken 21:55 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei! da kom endelig innlegget mitt om Polen og Berlin turen med klassen min. Når vi kom til flyplassen kjørte vi rett til saltgruvene og spiste først frokost og så gikk vi inn i salt gruvene. Etter salt gruvene reiste vi til hotel Ibis som vi skulle overnatte på. Dagen etter var vi i konsetrasjonsleirene. Etter det reiste vi hjem spiste på hotellet og shoppet. Vi har hatt en utrolig kjekk tur der vi har vært og opplevet ting, shoppet, spist på gode plasser og bare hatt det utroligt gøy i sammen. Reise lederen vår hetter Helga og hun var utrolig morsom og vi fant mye morsomt som vi kunne tenke tilbake i etterkant og le av. Bildene nedenfor håper jeg vil visse mesteparten av va vi gjorde. Snakkes så lenge :D

xoxo, Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

To timer!

Skrevet 10.10.2014 klokken 16:22 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 2


Hei! Jeg skulle reise til Polen natt til Lørdag den 4.oktober kl 04:00. Selvfølgelig er det alltid noe som skal skje med meg når jeg skal noe eller ut og reise. Så to timer før jeg skulle møte på flyplassen så våknet jeg av at jeg hadde så utrolig vondt i nyrene og ikke greide gjøre noe med ryggen. Det var så vondt at jeg grein, ble svimel og tilslutt måtte kaste opp av at jeg var så dårlig. En time før jeg skulle være på flyplassen alså klokken 3 på natta begynte jeg og spy av kvalmenhet etter det kjørte pappa meg til legevakten. På legevakten hadde vi sykt flaks for det var ingen kø så vi fikk komme inn ganske raskt. Vi fortalte at jeg hadde mest sansynlig fått urininfeksjon og at det hadde gått videre til nyrene. Det hadde jeg helt rett i så jeg fikk 34 tabelleter som jeg skulle ta 3 ganger daglig i 5 dager , fordi at det var 45 minutter til jeg skulle møte på flyplassen så det var enten og holde seg hjemme, så det var det eneste alternativet vi hadde akkuratt da. Etter legevakten skyndtet vi oss hjem for å rekke taxien som skulle hente oss og gjøre oss klare. Det første jeg gjorde når jeg kom hjem var og spy igjen pågrunn av at jeg hadde tatt 4 tabelleter og måtte drikke så mye vann på veldig kort tid. Så kom taxien og vi kjørte til flyplassen og rakk det i tide. Jeg var kvalmen helt til jeg skulle på flyet så det første jeg gjorde når flyet var i luften var og gå på toalette og såy igjen for tredje gang. Etter det sovnet jeg under helle flyturen, og nå har jeg bare blitt bedre og bedre for hver dag. Mer info om Polen og Berlin turen kommer sennere.

xoxo, Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Reisefeber

Skrevet 03.10.2014 klokken 16:54 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei! idag hadde vi heldag på skolen i matte som egentligt er veldig greit og ha rett før høstferien starter. Etter prøven gikk jeg hjem begynte og rydde og vaske i huset og pakke siste rest som sminken min og tannbørsten og sånn. Etter det måtte jeg selvfølgelig finne frem gitaren min og spille litt før jeg skal vekk fra den i en uke som for meg er skikkelig lenge. Syns egentligt at det er veldig trist at jeg ikke skal ha med meg gitaren til Polen haha. Det er liksom bare så normalt for meg og spille på den nesten hver eneste dag. Så blir så veldig unormalt når jeg ikke gjør det. Så blir det og helt fryktelig og forlate katten min Chico denne uka. Men vertfall videre til der vi var , så etter jeg hadde spilt gitar så fikk jeg bare sånn plutselig reisefeber når jeg så på klokka. Jeg så på klokka når den var 16:00 og da var det jo akkuratt 12 timer til vil skulle reise. Så nå begynner jeg og glede meg utrolig mye. Venter egentligt bare på at min kjære far skal komme og hente meg etter jobb , for å så kjøre til han å spise middag, dysje og kansje være med noen venner litt og så gå og legge seg igjen. Så vi snakkes så lenge :)

xoxo, Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Rolig kveld

Skrevet 02.10.2014 klokken 22:32 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei! i dag etter skolen gikk jeg hjem spiste litt corn flakes og så på tv med Chico. Etter på begynte jeg å rydde rommet mitt, gå gjennom klær og rydde i garderobeskapet mitt. Som alltid når jeg begynner å rydde en ting så kommer det alltid mer haha. Så det endte til at jeg skiftet sengetøy, vasket og ryddet romme til Chico og støvsuget gangene i huset. På grunn av at jeg reiser til Polen i morgen natt så måtte jeg bare treffe guttenmin Eirik siden det i dag er en uke til neste gnag jeg ser han. Så i halv 9 tiden kom han kjørende her til meg og var med meg frem til halv 10. Det var utrolig kjekt og se Eirik igjen. Har ikke sitt han på noen få dager pågrunn av at jeg har hatt det så travelt med skole, lekser, Chico og selvfølgelig håndball treninger. Etter Eirik hadde gått, gikk jeg opp og tok meg en deilig kveldsmat med knekkebrød og nespresso sjokolade. Akkuratt nå har jeg lagt meg i senga, fordi jeg er veldig trøtt og i morgen skal jeg ha matte heldag. Håper du like mitt lille kvelds innlegg.

Xoxo, Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Ferdig pakket

Skrevet 01.10.2014 klokken 22:59 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei! som jeg sa tidligere så skulle jeg kanskje legge ut et innlegg etter trening :) Jeg ville egentligt bare snakke om Polenturen. Fredags natt eller lørdag kl 4 om natta reiser jeg og klassen min til Polen! Jeg gleder meg utrolig mye og har allerede tenkt ut litt av det jeg skal kjøpe. Først skal vi fly til Polen der vi ankommer i Krakow ca 08:20. Når vi lander får vi en reiseleder på flyplassen som heter Helga. Så skal vi kjøre en buss direkte til saltgruvene etter på så skal vi kjøre til på et hotell vi skal bo på som heter Ibis Budger Krakow Stare Miasto. Klokken 8 på kvelden den dagen så skal vi faktisk på folkloredans og resturanten Batory. Jeg gleder meg veldig til folkloredansen og lure på hvordan det er haha. Dag 2 skal vi opp kl 07:00 og reise til konsentrasjonsleiren Auschwitz. Der skal vi få omvisning og spise mat på Bar smak. klokken 13:00 skal vi reise videre til komsentrasjons leiren Birkenau. Dag 3 reiser vi viddere til Berlin så derfor blir den dagen med 6-8 timer buss tur. Når vi kommer frem skal vi på et nytt hotel som heter Hotel Kolumbus. Dag 4 skal vi reise til enda en konsentrasjonleir og den leiren vi skal til da heter Sachsenhauasen og er en konsentrasjonsleir som bare var for menn. Dag 5 ska vil bare få egen tid i Berlin til og gå rundt og shoppe hele dagen. Dag 6 reiser vi hjem igjen, flyet går kl 12:20 så lander vi hjemme på Sola ca 14:45 :) selvfølgelig skal jeg oppdatere enten når jeg er i Polen eller dele bilder med dere fra Polen når jeg kommer hjem igjen. Natta folkens

Xoxo, Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

OUTFIT

Skrevet 01.10.2014 klokken 18:20 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 8


Hei! i dag etter skolen så var Siri Alvær med meg hjem. Vi gikk ut med en gang tok med oss kamera og katten. Mens vi var på vei ned til Coop Mega så tok vi masse outfit bilder og nye bilder til bloggen. Jeg tenkte jeg kunne dele noen av disse bildene her med der nå!

Jeg har på meg en svart bukse fra Vero Moda , Genser fra Topshop, veske fra Michael Kors, jakken min er Parajumper og klokken er fra Next. Håper dere liker den nye headeren min som min verdens beste bestevennine Siri Alvær laget til meg i dag! Hun har en helt fantastisk blogg så her er det en link til bloggen hennes for di som er interreserte og har lyst på en liten smake bitt av hennes flotte blogg. http://sirialvaer.blogg.no/ Klokken 8 skal jeg på håndball trening, og skal øyeblikk spise middag. Så dette var det jeg fikk tid til og blogge om i dag. Kanskje det kommer et lite blogg innlegg sennere ikveld etter trening og i tillegg så skal det komme et innlegg om planene vi har for Polenturen med klassen på lørdag! Ha en fin kveld videre. XOXO, Amalie
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

8 kommentarer

hits