ammijs <3

Travel periode!

Skrevet 27.07.2014 klokken 23:35 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei alle sammen! :) jeg vil først og fremst beklage me for lite blogging i det siste men jeg skal fortelle hvorfor. Først var jeg jo i new york og hadde det veldig travelt der , men dere har nå fått litt oppdateringer fra der og jeg har en video fra New York som er ferdig som kommer ut på bloggen når jeg komme hjem fra Spania. Men så når jeg kom hjem fra New York så hadde jeg bare 4 dager hjemme før jeg skulle reise igjen så di dagene måtte jeg bruke til å ta farvell me min kjære bestevennine Siri Madelen som skulle flytte samme dag jeg skulle reise. I tillegg måtte jeg veuke tiden min på å pakke ut , pakke på nytt igjen og så hadde jeg fått katten Chico hjem så jeg skulle ta meg av den og. Så den 10 juli reiste jeg avgårde igjen til Spania for litt mer en 3 uker. Så derfor har jeg vært veldig travel og i Spania når vi kom så va søakenbarna mine på besøk i huse og etter det så kom resten av familien min ned og familie vennene vi eier huset sammen med her nede. Så jeg har bare vært så utrolig travel og hat veldig dårlig tid til blogging . Men har for det om noen bilder jeg vil dele med dere og så har jeg også begynt på en film fra Spania så dere kan vente dere en New York film, Spania film og en innkjøpsvideo film og viss jeg får tid så kommer det kansje en til. :)) så er bare å vente :) snakkes så lenge og håper alle har en kjekk sommer ferie!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

En siste hilsen til en utrolig jente

Skrevet 09.07.2014 klokken 02:02 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 2


Hei alle sammen jeg ville bare lage en liten film til bestevennina mi Siri Madelen som flytte til bake til mora si på torsdag til Nordnorge :(
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

New York shopping til nå

Skrevet 01.07.2014 klokken 04:13 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei alle sammen lenge siden jeg har lagt ut innlegg nå :) men jeg hadde heller tenkt og lage videoer fra new York og innkjøp når jeg komme hjem :) vil jo helst bruke tiden min mens jeg er her og ikke site inne å blogge helle dagene :) men som sagt har det utrolig kjekt her og har shoppet så det holder så dere må bare glede dere til innkjøpsvideoen for den kommer til å bli lang ahahah :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

hits