ammijs <3

Verdens beste helg!!

Skrevet 26.05.2014 klokken 17:46 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei alle sammen !! :) på fredag rett etter jobb reiste jeg til byen og traff Siri. Så stakk vi hjem til henne og gjorde oss klar for skumparty på gausel! Så tok vi bussen til byen og traff Eirik og gikk å spiste på Egon. Etter det tok vi bussen til hundvåg og gikk hjem til Eirik. :)) så tok vi bussen til gausel og var på skumparty resten av kvelden. Dagen etter på måtte jeg jobbe og ver maskot i kongeparken for NAF så fikk jeg Siri til og vær med meg. :) det va også gøy. Etter kongeparken kjørte brormin meg å Siri hjem til tasta så var vi der og tok bussen til byen og så til sola igjen for å være barnevakt hos onkel. På søndagen tok vi bussen til byen og så tasta igjen og var med Eirik og Daniel. Takk for en super helg :) snakkes så lenge

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Dip dye

Skrevet 21.05.2014 klokken 22:30 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei alle sammen:) i går var jeg med Siri madelen og Guttenmin Eirik. :) vi var bare i byen og så reiste jeg og Siri hjem til meg å dip dyet håret blondt og gikk i bobblebade i Hagen :) Etter jobb tok jeg bussen til byen å traff Siri igjen. Så tok vi bussen hjem til henne og dip dyet håret lysere sånn det ble bedre. Så etter en stund kom Eirik og så skypet vi med en som heter Daniel :) resultatet av dip dye ser du på bildene.

Etter første gangen vi dip dyet det så ble det sånn :)

Andre gangen jeg gjorde det ble det sånn :))

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Jobbe uke!

Skrevet 21.05.2014 klokken 22:25 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei igjen :) denne uka er eg ikke på skolen for vi er på jobbe uke og da har jeg valgt å våre på Rema 1000 :) det er helt greit å være der. Vi setter varer inn i hyllene , sjekker at frukt å grønt er ok og fyller på og kaster papp og plast :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Fotoshoot

Skrevet 21.05.2014 klokken 22:21 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei alle sammen i helga hadde jeg alså fotoshoot me søstra mi kl 7 om morgenen haha !! :) her er noen av bildene fra fotoshooten

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Kino

Skrevet 17.05.2014 klokken 00:33 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei igjen!! :) rett etter skolen i dag så reiste jeg og mamma på kino i Sandnes og så filmen the women i luksussalen :) Det var en helt utrolig bra film. Etter kinoen gikk vi på butikken å kjøpte ny hårføner, kattedo og sånn til vi skal få katten og horn som jeg skal gå og bråke med på 17 mai :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Egon

Skrevet 17.05.2014 klokken 00:29 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei alle sammen på torsdag rett etter skolen reiste firkløverne alså meg, Stine, Carita og Siri til byen for å feire bursdagen til Siri på Egon :) det var utrolig kjekt og vi spise veldig god mat. Etter på reiste jeg til hundvåg og var me andre venner :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Siste nytt..

Skrevet 13.05.2014 klokken 14:04 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

A little surprise

Skrevet 10.05.2014 klokken 20:00 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 2


Hei igjen ;) jeg har begynt og komme meg og blir bedre og bedre for hverdag. Når jeg lå i senga i dag så skulle mamma på et æren sa hun til meg. Så jeg satt i senga og strikket og så på filmer imens. Plutselig kommer mamma inn døren me katten Chico som vi skal ha!! Jeg ble kjempe glad :) vi hadde fått lov å låne den noen timer siden jeg var syk og sånn så jeg kunne få en trøste premie og noe å gjøre på mens jeg lå i senga og var syk. Det var utrolig kjekt og han lå i fanget mitt på ryggen mens jeg koste med han, og han sovnet hele tiden. Han gikk til og med og la seg i nakken min og sovnet , fordi jeg hadde så god og myk morgenkåpe :) var vanskelig og levere den fra meg hjem til moren sin igjen :( men godt å vite at jeg kan hente den og låne den så ofte jeg vil og at han blir vår når den ikke trenger å være med moren sin lenger 6 juli :)) snakkes så lenge!!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

113 falsk alarm

Skrevet 06.05.2014 klokken 19:59 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 2


Hei alle sammen . Jeg er enda veldig dårlig , og jeg har egentligt bare blitt være. Siden jeg sliter med å drikke å spise så da får jeg jo ikke noe av den næring jeg trenger og da blir jeg bare helt sløv. Pågrunn av at jeg nesten ikke spiser og drikker så har jeg gått med 4,3 kg på bare to dager som er veldig skummelt og sykt!!. Det sier jo bare veldig mye om hvordan jeg sliter me å spise og drikke. Ikke nok me det så har jeg ca 39,8 i feber så jeg er så varm i kroppen så jeg blir helt rød og plutselig render det bare masse vann fra kroppen min , aksom en brønn. Så jeg har vært så slakk i dag og i går så jeg har holdt på og nesten ringe til 113 sånn ca 7 ganger og sagt til meg selv jeg trenger hjelp nå dør jeg!! Nå vett jeg at jeg skal til himmelen og dø for andre gang. Så grusomt er det faktisgt og bare følelsen av at du ligger i senga og vett du er så svak og derfor ikke greier og ta vare på deg selv og du ligger alene hjemme, det er en veldig skremmende opplevelse.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Kysse syka

Skrevet 05.05.2014 klokken 18:31 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei alle sammen sorry for veldig lite blogging :( men jeg har desverre vært så veldig syk i det siste og hatt 39 i feber helt siden fredag :/ og så har jeg vært hos legen og legevakten osv. I dag fant jeg ut at jeg har kysse Syka og det er derfor jeg har vært så veldig dårlig og syk . Det er jo selvfølgelig veldig trist og få beskjed om det :( men har enda ikke testet om jeg har betennelse i milten elle leveren , Så det skal jeg gjøre neste uke :) viss jeg ikke har det så kan jeg enda fortsette og trene og vær me på Danmark cupen som er øyeblikk :) mange tenker at kysse Syka er hvis du kysser for mye , men det er det ikke :)
Kyssesyke er:
Kyssesyken, eller mononukleose som den også kalles, er en smittsom virussykdom. Den skyldes et virus som heter Epstein-Barr (forkortes EBV). Sykdommen er blant annet karakterisert ved halsbetennelse, hovne lymfeknuter og uttalt trøtthet. Den rammer som regel unge mellom 10 og 25 år. Noen egentlig behandling finnes ikke. Man forsøker å lindre de symptomene som følger med. Sykdommen forløper nesten alltid godartet. :)

Har alså fått 2 store Lunfe knutter på venstre side. Den ene er 3,5cm og den andre er 1,5cm og så har jeg en på høyre siden som er 2,5 cm

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

hits