ammijs <3

Slutta

Skrevet 26.04.2015 klokken 20:30 | Kategori: Dagens info | Kommentarer: 0


Hei alle sammen jeg har fått ny blogg så denne bloggen slutter jeg med fra idag av! håper dere vil følge meg videre på den nye bloggen min som heter Amaliestava.blogg.no! 

Håper vi ses på den andre bloggen :)
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

"The next level"

Skrevet 25.04.2015 klokken 13:51 | Kategori: Dagens info | Kommentarer: 14


Hei alle sammen!

Jeg har tenkt veldig på om jeg skal dra bloggen til "the next level" som de sier. Har vurdert og lage meg en helt ny blogg til sommeren der jeg vil betale for design og ta bloggen mye mer seriøs. Derfor lurer jeg på om det er noen av dere som har tips til nytt blogg navn? Jeg er ute etter et litt fengende navn som er lett og huske :) viss du har et tips så er det bare og skrive i kommentarfelte!

 

Håper mest mulig har gode tips :)

Snakkes så lenge!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

14 kommentarer

"Pisa prøven"

Skrevet 23.04.2015 klokken 11:47 | Kategori: Work | Kommentarer: 0


Hei alle sammen!

Akkurat nå sitte jeg inni timen og har noe så kalt Pisa prøven der 2 og 2 fra hver klasse i 10 trinn på 124 utvalgte skoler i Norge er med for å konkurrere om Norges resultat innen noe skole greier. Sorry viss jeg er litt drid til og forklare, men forstår ikke helt selve greia selv så ja... (haha). Vi holder vertfall på med en prøve der vi skal gjøre vårt beste sånn at når de slår sammen alle resultatene i Norge så skal vi ha et godt resultat når vi kjemper mot andre land i verden.. Viss du ikke forstår noe av det jeg forteller så kan du gå på Google.no og søke på Pisa prøven 2015 så kommer det en nok så god forklaring der. Etter på nå skal vi ha en elevtest sikker der vi skal svare på hvordan vi syntes denne prøven var og så kommer det store høydepunktet ca 12:20. Da skal vi få pizza og bare kose oss frem til 13:15 og så stikker vi hjem! <3

Jeg kommer nok til og blogge mer seinere i dag etter trening så det er bare og vent! <3

Snakkes så lenge! :)
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Skidag!

Skrevet 20.04.2015 klokken 15:56 | Kategori: Sirdalen | Kommentarer: 2


Hei alle sammen♥

Sist uke var vi og hele skolen i Sirdalen og var i Fidjeland trekket. Det var kjempe kjekt og var et stor bonus og være i trekket selvfølgelig. Det som var litt minus med dagen var at vi var i Fidjeland trekket istedenfor Ålsheia som er mye bedre pluss det var en del is i bakkene...

Jeg hadde jo ikke med meg kameraet opp for jeg var redd for at det skulle ble tatt og var redd for at det skulle komme vann på det. Derfor ble det til at bildene ble Iphone kvalitet (haha). Må beklage det er jo ikke den beste kvaliteten som sikkert de fleste vett, men håper det går greit allikevel. 

Håper dere liker innlegget uansett!


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

My Sweet 16

Skrevet 19.04.2015 klokken 14:54 | Kategori: Party | Kommentarer: 4

Hei alle sammen! Jeg hadde en utrolig kjekk bursdags feiring igår, og ville derfor dele litt av kvelden med dere. De spleisa på en kjempe fin lommebok fra Marc Jacobs og så fikk jeg jo penger utenom! Ble utrolig glad  ♥ Vi hadde bingo, beat for beat, pakkeleken og dansa som vanlig og selvfølgelig hadde vi fotoshoot haha! 

Håper dere liker bildene og har en fin helg videre snakkes så lenge!  


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 kommentarer

Dagens antrekk

Skrevet 15.04.2015 klokken 16:42 | Kategori: Outfit | Kommentarer: 6


Dagens antrekk:

Cardigan fra Abercrombie 

Topp fra Topshop

Bukse fra Dr.Denim

Sko fra Boots

Klokke fra Marc by Marc Jacobs

Smykke fra Claire`s

Øredobber fra Glitter

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

6 kommentarer

"Smoothie på 1-2-3"

Skrevet 14.04.2015 klokken 15:56 | Kategori: Oppskrifter | Kommentarer: 0


Hei alle sammen!

Idag ville jeg visse dere hvordan jeg lager smoothie på 1-2-3 med vår nye smoothie maskin. Jeg finner frem frosne bær det kan være skogsbær, eller viss du bare vil ha jordbær eller bringebær så funker det også. idag brukte jeg bare bringebær,banan, litt blåbær og Jordbær for å få en fin farge på smoothien.

 

Så heller jeg i litt eple juice og du kan bruke yoghurt også, men jeg brukte det ikke denne gangen. Så er det  bare og sette den på maskinen og mikse.
Sånn Smoothie på 1-2-3 


XOXO, Amalie 

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Neon Night

Skrevet 13.04.2015 klokken 23:30 | Kategori: Party | Kommentarer: 2
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

"Party"

Skrevet 12.04.2015 klokken 23:27 | Kategori: Party | Kommentarer: 4


Hei alle sammen

Håper alle har har hatt en bra helg, det har vertfall jeg! Har vært i bursdag på fredag og lørdag pluss jobb lørdag og søndag og så har jeg jo hatt litt tid med kjæresten selvfølgelig. Jeg tenkte og dele bildene fra bursdagen på fredag først og så lage et nytt innlegg etter på der jeg legger ut bildene fra neon bursdagen, fordi innlegget hadde blitt så utrolig langt viss jeg skulle lagt ut alle bildene i samme innlegg!
Snakkes så lenge


 


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 kommentarer

Oppskrift: Pannekaker med bær

Skrevet 12.04.2015 klokken 09:13 | Kategori: Oppskrifter | Kommentarer: 2


 

Du trenger

2 dl hvetemel
ts salt (kan sløyfes)
4 dl Lett Tinemelk
2 ss smeltet TINE Ekte Smør til røren
2   egg, helst romtemperert
2 ss

TINE Ekte Smør til steking      

   

  1. Slik gjør du

Bland mel og salt. Tilsett ca halvparten av melken og visp til du får en tykk og klumpfri røre.


 

 

Smelt smør i en kjele og la det avkjøles noe. Tilsett smøret til røren, deretter litt og litt av melken, og til slutt rører du inn eggene til røren blir tynn og fin.

 

La pannekakerøren svelle (hvile) i minst 20 minutter før du skal steke pannekakene. Dette er viktig for å få et godt resultat.

Smelt litt smør i en varm stekepanne. Bruk en mugge eller øse til å helle i røre til den så vidt dekker hele bunnen. For å få fordelt røren jevnt, kan du dreie stekepannen rundt. Stek pannekaken på middels sterk varme i 1?2 minutter, eller til røren har stivnet på oversiden. Vend pannekaken og stek omtrent like lenge på den andre siden.Legg ferdigstekte pannekaker oppå hverandre på en tallerken for å sikre at de holder seg varme. 

  1. Server med for eksempel  bær sånn som meg


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

"Påsken"

Skrevet 08.04.2015 klokken 21:17 | Kategori: Videoer | Kommentarer: 0


Hei alle sammen! :D I påsken har jeg jobbet og første dagen på jobb så ringer selvfølgelig typen og sier han har havnet på sykehuset noe som stresset meg og var skikkelig nedtur.... Det går heldigvis bedre nå. På torsdagen den 2. april reiste vi til Danmark med håndballen på cup og kom hjem på mandagen. Det var en kjempe kjekk tur til Danmark og vi fant på masse kjekt som vanlig. Her har dere en video med alle bildene, fordi ellers hadde det blitt for langt innlegg med for mange bilder.

husk å sett lykkehjulet på 1080p for best HD kvalitet! :D

XoXo, Amalie
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

"Klar til avreise"

Skrevet 01.04.2015 klokken 23:01 | Kategori: Reiselivet | Kommentarer: 4


Hei alle sammen!

Skulle blogge tidligere idag, men jeg ble vekket av at sjefen spurte om jeg kunne komme og jobbe. Så jeg jobbet frem til klokken fire for klokken halv fem skulle jeg levere Chico på kennel. Chico er faktisk et år idag! :D Stakkars katt som må være på kennel på bursdagen sin. I natt i 3 tiden reiser vi med buss til Kristiansand for å ta ferjen klokken 8 på morgenen til Danmark. Gleder meg skikkelig mye vi skal på rødspættecup som altså er en dansk håndball cup der det kommer folk fra forskjellige plasser i Skandinavia.  Jeg kommer nok ikke til og blogge mer før jeg kommer hjem igjen, men da kan jeg heller lage et større innlegg og et innlegg som jeg har mer og skrive om!

Håper alle får en fortsatt kjempe kjekk påskeferie!

Snakkes så lenge alle sammen.

NB: viss du fortsatt ikke greier og vente til neste innlegg så kan du følge med på hva jeg gjør i påsken  på instagram: amaliestava16 eller på snapchat: Ammidaym99 

XoXo, Amalie


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 kommentarer

hits