ammijs <3

"First day"

Skrevet 31.03.2015 klokken 13:42 | Kategori: Work | Kommentarer: 0


Hei alle sammen! 

På lørdag var det min første dag på jobb og det var veldig spennende. Jeg jobbet fra elleve om morgenen til klokken seks på kvelden. Jeg jobbet også samme tid dagen etterpå. Første dag på jobb i pausen min ringer selvfølgelig typen med dårlige nyheter... Han hadde tatt backflip i trekket i Sirdalen og havnet på sykehuset i Stavanger.. Det var ikke akkurat det kjekkeste og gå og tenke på når jeg var på jobb. Etter jobb reiste jeg hjem til han og var med han en stund før han skulle reise til Sirdalen igjen dager etter på. Har ikke snakket med han så mye nå, men håper det går bedre.  Jeg har ikke blogga så mye i det siste, fordi jeg har jobbet, rydda rommet og vært med venner og bare brukt påskeferien min til å slappe av, men jeg skal blogge litt mer nå! 

Håper alle har en kjempe kjekk påskeferie :D

 



Jeg ville bare tilføye en liten rydde video som er fra rommet mitt. hver fredag ser rommet mitt så grusomt ut eller være og fredag er jo rydde dagen så heldighvis blir alt rent og pent igjen!

 



. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

EKSAMENSMODUS TIL TUSEN

Skrevet 23.03.2015 klokken 22:41 | Kategori: Dagens info | Kommentarer: 2


I dag våknet jeg klokken 06:00 og kjørte hjem til mamma klokken 07:00. Ti på halv ni kjørte jeg til skolen og fikk vite hvilket fag jeg skulle komme opp i til prøvemuntlig. Jeg kom heldigvis opp i engelsk noe som jeg ble utrolig glad for. Syntes jeg var veldig heldig for i matte er det 8 forskjellige temaer og komme opp i mens i engelsk er det bare 4 forskjellige. Idag har jeg egentlig bare hatt film maraton, fordi engelsken er i stor grad basert på filmene: The hunger games, Romeo & Julie, Goodbye Bafana, Billy Elliot og The boy in the striped PJ.

Jeg gikk fra skolen rundt halv ti og da kjørte jeg rett ned til Kiwi Sola for å gå på jobb intervju. Det var skikkelig koselig og sjefen var ganske hyggelig så vi satt nå der en stund og snakket om alt fra a-å. Jeg var skikkelig heldig og fikk jobben idag. Så vi signerte og fylte ut kontrakter og i tillegg så fikk jeg jo arbeidsklær. Jeg sa meg frivillig til at jeg allerede kunne i helga så jeg starter allerede på lørdag. Gleder meg skikkelig mye allerede. 

Nå har jeg sett Billy Elliot ,The boy in the striped PJ og The hunger games mens jeg satt i senga og strikker litt på skoleprosjektet mitt i kunst & håndverk. Ønsker alle andre lykke til med forberedelsene til prøvemuntlig. Imorgen skal jeg på skolen igjen klokken halv 9 og trekke selve oppgaven eller tema. Så skal jeg på 20 minutters veiledning og så hjem og jobbe som fy...

Snakkes så lenge :D

XOXO, Amalie

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

"MAKEUP TUTORIAL"

Skrevet 22.03.2015 klokken 14:31 | Kategori: MAKEUP TUTORIAL | Kommentarer: 2


Hei og god søndag til alle dere! :D idag valgte jeg og lage en sminkevideo/hår video til dere for å visse hvordan jeg sminker meg og fikser meg på håret til litt fine anledninger. Håper dere liker videoen og husk å sett lykkehjulet på 720p for best HD kvalitet! 

Snakkes så lenge <3

XOXO, Amalie






. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

PARTY GIRLS

Skrevet 21.03.2015 klokken 19:54 | Kategori: Party | Kommentarer: 6


Her kommer bildene fra gårsdagens bursdag! :D












. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

6 kommentarer

"New again"

Skrevet 21.03.2015 klokken 18:27 | Kategori: Gifts | Kommentarer: 4


 

Hei alle sammen! da har det seg sånn at pappa har kommet hjem fra Spania og har da kjøpt nye Converse til meg! :D Syns de er skikkelig army og tøffe hehe. Liker også veldig godt og at de er lave og er veldig friske i fargen. Veldig kjekt og ha noen friske sommer sko det slår aldri feil!

 Håper alle fortsatt har en bra helg!

 Xoxo, Amalie



 

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 kommentarer

TGIF

Skrevet 20.03.2015 klokken 18:23 | Kategori: Dagens info | Kommentarer: 8


Hei alle sammen!

Thank god it`s friday. Endelig fredag igjen ukedagene går så utrolig fort. Idag skal jeg i bursdag til Rosita senere ikveld, men det er jo enda en god stund til enda så jeg har vært på butikken og tatt ut penger og kjøpte meg litt snacks. Hver fredag rydder og vasker jeg rommet og under etasjen, men heldigvis gjorde jeg det igår så jeg fikk tid til å gjøre hva jeg ville idag.  Så jeg har brukt tiden til og slappe av, se på tv(serier), blogge og spise litt snacks. Etter bursdagen skal jeg kjøre til pappa så er sikkert ikke hjemme før i halv 1 tiden eller noe sånt, men skal nok få til og gi dere en oppdatering imorgen fra bursdagen. Tenkte og ta med meg kameraet mitt nå etter jeg har overført alle bildene sånn at jeg kan ta bilder i bursdagen. Stine kommer her om litt også for å gjøre seg klar med meg, så jeg burde vell snart begynne å tenke på hva jeg skal ha på meg og hva jeg skal gjøre med håret og hvordan sminken skal være idag. Håper alle får en fin fredag og så snakkes vi så lenge!

 XoXo, Amalie

 

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

8 kommentarer

"Bursdag sminke på 5 min"

Skrevet 17.03.2015 klokken 07:23 | Kategori: Dagens info | Kommentarer: 4


Hei! :D ville bare lage en liten kort video som viser raskt hvordan du kan sminke deg på 5 minutter til bursdag. Beklager viss det er litt dårlig filming noen plasser, men hadde utrolig dårlig tid på meg. Jeg skulle ble hentet sånn 10 minutter etter på og jeg hadde ikke sminket meg, fikset håret eller noe så ja...., men håper dere liker videoen for det om og husk å ta lykkehjulet på 1080p for best HD kvalitet.

Xoxo, Amalie




. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 kommentarer

Lappen!

Skrevet 11.03.2015 klokken 20:27 | Kategori: Moped kurs | Kommentarer: 6


Hei igjen! På mandag gikk jeg og tok lappen og jeg besto. Det var veldig kjekt og bestå og nå venter jeg bare på at pappa skal komme hjem sånn at jeg kan få mopeden og begynne å kjøre rundt.(haha) Håper alle har hatt en fin dag og holder på med en video som jeg filmet med Nicholas så skal prøve og legge den ut i helgen for jeg er veldig opptatt med skole resten av uka.  Snakkes så lenge! :D




. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

6 kommentarer

"Helgen"

Skrevet 11.03.2015 klokken 20:08 | Kategori: Dagens info | Kommentarer: 6


Hei alle sammen! beklager for sent innlegg, men har hatt mye skole arbeid og vært travel. Jeg ville bruke tiden min nå til og skrive om helgen som nettopp har vært. På fredag var jeg med jentene mine og hadde jente kveld hos Stine. Det var kjempe kjekt og vi så på film, var ute og spiste snop. På lørdag var jeg på ukm hele dagen fra klokken 9 om morgenen til 19:00 på kvelden. Etter jeg hadde vært på scenen var det en liten pause før de skulle med andre akt. Jeg gikk ut for å trekke litt luft og skulle si hei til mamma, da jeg la kjente noen tok i meg. Jeg snudde meg og der sto Nicholas. Det var så utrolig søtt av han og overraske meg med å komme. Han var egentlig i sirdalen og skulle ikke komme hjem før mandag. Han hadde visst tatt kontakt med mamma mens jeg var på jente kveld og reist hjem på morgenen. Så det var utrolig snilt av han og komme. Mens vi var på ukm tok vi masse bilder og spilte masse sanger i sammen jeg og Helene, så vil dele bildene med dere nedenfor. Etter på når vi reiste hjem var Nicholas med oss. Vi spiste pannekaker og så fikk mamma besøk og vi stor koste oss med besøke til mamma. klokken ble så mye så det ble til at Nicholas sov over hos oss! Dagen etter på satt jeg hele dagen og pugget på moped teorien. 

Håper dere likte innlegget! 

xoxo, Amalie


























. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

6 kommentarer

Mine 10 rosa favoritter

Skrevet 06.03.2015 klokken 12:01 | Kategori: Favoritt ting | Kommentarer: 4


Hei!

Ville bare visse dere mine 10 rosa favoritter denne uken. Håper du liker innlegget!

Første jeg vil visse dere er 2 lipglosser fra Clarins. En er i farge 01 mens den andre er i farge 05. Jeg er utrolig fornøyd med begge to og begge har en veldig fin glans i tilleg til at de lukter utrolig godt.

Det andre jeg vil dele med dere er hår sprayen min fra H&M den er utrolig god og holder vertfall mine krøller på plass i en hel kveld. 

Så er det min utrolig gode neglelakk fra O.P.I som heter A-rose at Dawn Broke. Utrolig inspo navn (haha). Neglelakkene fra O. P. I sitter utrolig godt på og er ikke sånn som går av etter 3 dager.


Så var det min søte leppestift fra YSL som sto for tur. Den er i farge 13 og heter "Rouge Volupte Shine".


Så har jeg en sminkebørste fra Too Faced som heter "Kabuki". Den er veldig mye og utrolig god til og legge en jevn tykkelse med sol pudder eller hva det nå en skulle være.


Nå kommer noe som sikker de fleste kjenner til og det er jo selvfølgelig Tangle Teezer børsten. Det er den beste børsten jeg vett om og etter at denne børste kom så har jeg aldri vondt av å gre håret eller og ta ut flokker.


Parfymen til Britney Spears som heter Fantasy kjenner sikker de fleste til og den lukter veldig godt. Den lukter veldig søtt og lukter som snop.


Så vil jeg anbefale sminkekosten fra Too Faced den er for bronzing og blush å den er bare helt utrolig bra. Du kan få kjøpt hele sette med Too Faced børster på Sephora.




Helt tilslutt vil jeg bare dele med dere min rosa vippetang fra Gina Tricot. Den er veldig søt i fargen og bare ser veldig bra ut på rommet mitt (haha).





. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 kommentarer

"Saturday to Sunday"

Skrevet 01.03.2015 klokken 22:00 | Kategori: Dagens info | Kommentarer: 11


Hei igjen! da kommer en liten oppdatering fra helgen så ville dele den med dere i en video! Husk å sett lykkehjulet på 1080p for best HD kvalitet. På lørdag var jeg altså og så på Nicholas som skulle ha bokse kamp. Han var utrolig flink og jeg ble veldig stolt, men jeg turte ikke å stå med ringen siden jeg takler ikke å se blod og han bløde en del... Etter kampen var vi barnevakt for lillesøstrene til Nicholas som også var veldig kjekt, men var litt utfordring når alle ville se på ipad før de skulle legge seg. Dagen etter på ringte besteforeldrene til Nicholas og ville ha oss med på bowling. Det var og veldig kjekt og var veldig jevne resultater. Håper dere liker oppdatering og så snakkes vi om ikke så lenge!

XoXo, Amalie




. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

11 kommentarer

hits