ammijs <3

Etter pw

Skrevet 31.03.2014 klokken 22:20 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 1


Hei alle sammen ;) i går kveld kom vi alså hjem fra Petter Wessel. Det var en utrolig kjekt tur og vi gjorde masse kjekt :) vi spilte delvis bra kamper og hadde det helt utrolig kjekt!! :) dere kan se på bildene og forstå litt av va vi gjorde der.
:) snakkes så lenge Amalie :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

Peter wessel cup

Skrevet 28.03.2014 klokken 08:48 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei alle sammen! Akkuratt nå er jeg på jobben tgil pappa i tananger. I dag skal vi som er på 1 laget reise til Larvik på peter wessel cup, kortere kalt pw cup. Vi reiser kl 10 i dag så derfor har jeg fri fra skolen. :) jeg kommer til og oppdatere fra kampene og det vi gjør i Larvik senere. Håper alle får en bra helg. Hvis det er noe dere lurer på eller noen øsnker om noe, så bare spør meg i kommentarfelte.Snakkes så lenge :)Terminliste for jenter-99 i rogaland i første divisjon. vi er på 3 plass akkuratt nå. Nr Lag 1. Hinna 2. Sunde 3. Sola 4. Nærbø 5. Staal Jørpeland 6. Rival 7. Hundvåg 8. Varhaug 9. Nærbø 10. Sandnes 11. Randaberg
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Oppsummering

Skrevet 26.03.2014 klokken 22:01 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 1


Hei igjen :) jeg ville bare fortelle litt kjapt om hva jeg har holdt på med i det siste. Jeg har vært og fått bilcross lisensen alså kjørt trening til bilcross og skrudd/malt på bilen, vært i begravelse til en familie medlem, det var derfor jeg har hatt det litt vanskelig. Jeg har også fått 2xu taits av mamma :) på mandag og tirsdag var jeg på hopsotering på randaberg VGs på media og kommunikasjon. Det var utrolig kjekt, vi lagte film og tok masse bilder ;) noen av bildene kan jeg nok legge ut en annen dag :) men vertfall det enne bildet med hvit bakgrunn er tatt på skolen :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

Beklager

Skrevet 26.03.2014 klokken 21:54 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei alle sammen jeg beklager for utrolig lite blogging for tiden. Det har sine grunner og derfor har keg bare ikke hatt tid. Det skjedde noe veldig dumt i familien så jeg har bare hatt det veldig vanskelig og bare trengt tid for meg selv og med familie :) håper det står av respekt at jeg ikke skriver grunnen ut på bloggen enda. Men de aller nermeste og noen venner , vett grunnen ;)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

New

Skrevet 13.03.2014 klokken 21:44 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 2


Hei alle sammen :) litt lenge siden jeg la ut innlegg men har vært travel :) av pappa fikk jeg en ny rød jakke fra stormberg,som du ser på bildet :) og av mamma fikk jeg nytt ull undertøy fordi på mandag skal helle skolen min opp til ålsheia og stå i trekket :))) snakkes så lenge

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Big horn steak house

Skrevet 09.03.2014 klokken 22:23 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei alle sammen i går var jeg med pappa på Tjelta å skiftet dekk på noen biler , øvelse kjørte til bilcross og vasket bilene. På kvelden var jeg barnevakt for søskenbarna mine :) det var utrolig kjekt og vi filmet en del , så jeg kommer til å legge ut videoer mest sansynlig ut en annen dag :) i dag hadde stemoren min bursdag så vi feiret det på big horne steak house. Det var også veldig kjekt :)
Snakkes så lenge :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Video tips?

Skrevet 08.03.2014 klokken 16:37 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 4


Noen som kan hjelpe med video tips? :) hadde tenkt og lage en eller 2 videoer til bloggen i dag men trenger forslag :)))

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 kommentarer

innkjøpsvideo

Skrevet 02.03.2014 klokken 13:23 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 9


trykk på lykkehjulet på videoen og ta den på den høyeste kvaliteten ;)
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

9 kommentarer

Shopping

Skrevet 02.03.2014 klokken 10:25 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 3


Hei alle sammen i går var jeg på kvadrat med Lena, hun som jeg bodde sammen med før. Det var utrolig kjekt og treffe henne igjen etter så lang tid. Når vi kom gikk vi først og shoppet litt og skikket. Så gikk vi på wayne's coffee og tok en frappe hver. Etter det hadde vi lyst og gå til byen. Så vi tok bussen inn til byen og fortsatte å shoppe. Etter vi hadde shoppet en stund så gikk vi og spiste på Mikado i byen. Når vi var på Mikado, ringte Christina søskenbarnet til Lena og spurte om vi ville være med på bowling. Så etter vi hadde spist, gikk vi til harbour og spilte bowling. Det var også veldig kjekt. Etter det var klokken litt sein så jeg gikk og tok bussen hjem til mamma. Jeg har også lagt en innkjøpsvideo fra i går som
Jeg holder på og redigere :) så jeg skal prøve så godt jeg kan å få videoen ut i dag :)
Snakkes så lenge
-XOXO Amalie

Her er 3 av de nye putene jeg kjøpte. Jeg prøvde om de passet med sengen og alt det andre, og det gjorde det heldigvis :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

3 kommentarer

hits