ammijs <3

Kino

Skrevet 28.02.2015 klokken 16:06 | Kategori: "Going out" | Kommentarer: 6


Hei igjen! 

Igår var jeg og Nicholas på kino i Sandnes og så Natt på museum 3 og det var utrolig kjekt. Etter kinoen reiste vi hjem til meg og spiste taco suppe med familien. Idag skal jeg se på boksekampen til Nicholas, være barnevakt med han og etter det skal jeg sove hos han. Akkurat nå holder jegg på med lekser, leser på moped teori, blogger og skal snart stelle meg og spise. Håper alle har en fin dag og så snakkes vi om litt! 

Xoxo, Amalie


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

6 kommentarer

Morning routine

Skrevet 28.02.2015 klokken 15:54 | Kategori: Videoer | Kommentarer: 4


Hei alle sammen! Fredag den 13.Februar laget jeg en morning routine video siden folk spurte om jeg kunne lage det på spørsmålsrunden så her kommer den. Husk å sett lykkehjulet på 1080p for best HD kvalitet!

Håper dere liker videoen snakkes så lenge.

Xoxo, Amalie

 

 

 


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 kommentarer

Date

Skrevet 27.02.2015 klokken 00:37 | Kategori: Resturante | Kommentarer: 2


Hei alle sammen! 

Idag har jeg vært på date med typen min på Egon for å feire 16 års dagen min. Det var utrolig gøy og vi koset oss skikkelig mye. Imorgen skal vi spise middag hos meg og mest sannsynlig gå på kino, og på lørdag skal jeg se på boksekampen hans, så skal vi være barnevakt for de tre lillesøstrene hans og etter det  så skal jeg sove over hos han. Er skikkelig godt og være med han igjen nå. Føles så rart og være vekke fra han nå som jeg tross alt bodde hos han i 5 dager i vinterferien, men jeg gleder meg utrolig mye til imorgen og lørdag. Vi fikk ikke tatt så masse bilder på Egon idag, fordi det er så dårlig lys på Egon som de fleste sikkert vett. Så det blir alltid dritt dårlig kvalitet på bildene. Håper dere liker innlegget for uansett. Snakkes så lenge! :D

Xoxo, Amalie
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

"Old Memories"

Skrevet 25.02.2015 klokken 17:37 | Kategori: Dagens info | Kommentarer: 2


Hei alle sammen! 

Idag fikk jeg utrolig lyst til og samle noen av de gamle videoen mine på et innlegg bare for å se forandringene mine og forandringer på kvalitetene. Mange av videoen syntes jeg jo nå er skikkelig flaue og det sier seg selv for jeg har jo endret meg masse på noen av videoen ikke bare i personlighet, men også i utsende som er det morsomste og se. Så håper dere liker videoene. NB: Husk å sett lykkehjulet på 1080p for best HD kvalitet!

Enjoy!


                                                                                                            
  

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

London-Haul

Skrevet 24.02.2015 klokken 22:19 | Kategori: innkjøpsvideo | Kommentarer: 0


Hei igjen! 

Da var det endelig på tide med en London-Haul video. Husk å sett lykkehjulet på 1080p for best HD kvalitet. Håper dere liker videoen så snakkes vi så lenge.

Xoxo, Amalie
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

"Vinterferien 2015"

Skrevet 23.02.2015 klokken 22:08 | Kategori: Reiselivet | Kommentarer: 0


Hei alle sammen!

 

Håper alle har hatt en kjempe bra vinterferie det har vertfall jeg, og i den anledning ville jeg derfor gi dere en oppdatering om hva jeg har gjort denne vinterferien.

 

Vi gikk på T.G. I Fridays dagen før bursdagen min altså 15. Februar, og bevist gikk vi veldig sent på kvelden sånn at de skulle synge for meg klokken 12 på T.G.I. De kom bort til bordet der jeg og mamma satt og sang bursdagsangen for meg og så fikk jeg en skikkelig god sjokolade kake med lys i. På Hard Rock cafeen dagen etter på 16. februar sang de for meg igjen på hele Hard Rock cafeen. Det var utrolig flaut men kjekt og jeg visste ikke hvor jeg skulle se hen eller hvor jeg skulle gjør av meg. Jeg har heldigvis en video fra det som dere skal få se nedenfor. I anledning med at jeg hadde bursdag fikk jeg også velge meg noen sanger som de skulle spille på Hard Rock cafeen og så fikk jeg en utrolig god is med sjokolade sause og lys. Jeg og mamma kjøpte sånn undergrunns kort sånn at vi kunne ta tog og buss hvor vi ville for å slippe å gå så mye. Vi shoppet, var og så på Buckingham Palace, reiste for å se London Bridge, var på Mamma Mia Musical som var utrolig kjekt og så på noen forskjellige kjente bygninger. Mamma Mia musikalen var spennende og det var bare sånn at du ville reise deg opp og begynne og danse og synge til de kjente sangene. De var utrolig flinke til og synge og detvar kjempe morsomt. Vi fikk dessverre ikke filme eller ta bilder der inne så har ikke bilder, men jeg fikk tatt et bilde av meg og mamma i salen som jeg skal dele med dere. Jeg kan sitte her til imorgen og skrive alt det kjekke vi har gjort, men det har jeg ikke tid til og det ville tatt evigheter. Håper bildene og videoene vil hjelpe med og visse bedre hva vi har gjort og opplevd og så kommer jeg veldig straks med en "London-Haul" video, så det er bare og glede seg.

Denne videoen er altså filmet på Hard Rock Cafe i LondonNår jeg kom hjem fra London reiste jeg til Sirdalen med skibussen klokken 8 om morgenen opp til typen min og var med hans familie fra onsdag til søndag. Det var skikkelig gøy og vi var 2 dager på slalåm i Ålsheia der vi var med Stine, Svein Magne, Kamilla, Erik, David og mange andre og den siste dagen var vi mest med lillesøstrene hans i trekket. Vi var også på langrenn 2 ganger en gang bare med meg, Nicholas og største søsteren hans som heter Sunniva, mens andre gangen var alle de andre også med. På onsdagen var vi på hytten til faren til Nicholas for å se på " Dropped" og valgte og vær hos han siden han er med i programmet selv. På kveldene var vi med venne gjengen fra trekket og var ute og rant i bakkene og hadde snøballkrig.  Turen min i Sirdalen gikk utrolig fort for det var så kjekt og vi fant på noe å gjøre hele tiden. På vei hjem var vi veldig trøtte og slitne så vi hørte bare på musikk og slappet av, men Nicholas greier jo da ikke en stund uten å tulle så det ble jo til at vi lagte noen tulle bilder og tulle videoer på Snapchat (haha).
Takk for nå og håper alle har hatt en like bra vinterferie som meg, og så kommer London-Haul videoen snart!

Snakkes så lenge.

Xoxo, Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Before birthday gifts

Skrevet 12.02.2015 klokken 23:27 | Kategori: Reiselivet | Kommentarer: 2


 Hei igjen!

 

 Jeg har fått 2 bursdags presanger på forskudd som jeg har visst om en stund nå, men har ikke hatt tid til å skrive om det før nå. Jeg fikk altså en ny iphone 4s av pappa siden den forrige havnet i do på Vågen videregående skole.. og av mamma fikk jeg en ny tur til London!!!!! :D Gleder meg utrolig mye vi reiser i morgen i 5-6 tiden og har akkurat pakket ferdig. Jeg fikk dette i gave av mamma for 2 år siden også og jeg husker at det var så kjekt sist gang så gleder meg utrolig mye til denne gangen også. Håper bare snart blir frisk for det er utrolig drid å være syk nå som jeg reise til London. Vi reiser hjemme fra rundt 16:00 på dagen og flyet går rundt 6 fra Sola. Så når vi kommer frem skal vi til hotellet og så ut å spise på T.G. I Fridays for det er jo fredag når vi kommer frem (haha). Hotellet vi skal bo på heter The Strand Hotell og ser utrolig fint ut. Vi skal være fra fredag og kommer hjem mandags kveld den 16. februar som er bursdagen min og dagen etter skal jeg ta teori for lappen viss de har åpent og hvis jeg føler jeg har lest nok og onsdagen eller torsdagen reiser jeg opp til Sirdalen og skal få være med familien til Nicholas på hytten helt frem til søndag. Så jeg har bare kjekke ting i vente fremfor meg. Siden jeg var syk i dag så ble jo dessverre middags daten til meg og Nicholas på Egon avlyst i dag, men vi skal heldigvis ta det igjen mandag 23 februar første dag etter vinterferien. Skal informere dere mer med innkjøp og masse mer når jeg kommer hjem fra turen. Ønsker alle en kjempe kjekk vinterferie.

 

  Xoxo, Amalie

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

"Syk"

Skrevet 12.02.2015 klokken 23:05 | Kategori: Dagens info | Kommentarer: 4


Hei! 

jeg er klar over at jeg ikke har blogga siden mandag, men jeg har vart syk helt fra mandag til nå og skal ikke på skolen imorgen heller som vil si at jeg har vært hjemme hele uken. Heldigvis har Chico passet på meg hele uka og slappet av med meg i senga mens jeg har sett på "The Kardashians". Jeg har tatt utrolig masse tabelletter og drukket sitron vann, C-vitaminer og masse annet og har fortsatt ikke blitt frisk. Det irriterer meg skikkelig for jeg har en liten kjekk hemmelighet som ligger og venter for tur og vil gjerne bli frisk til jeg skal gjøre denne hemmeligheten. Det jeg kaller for min lille hemmelighet kommer i neste innlegg nå veldig snart! :D 

Jeg har hatt mellom 38 og 39 i feber hele uken og er dritt lei av og være syk nå, men har vertfall  noen bilder fra min syke periode håper dere liker bildene! 

Xoxo, Amalie


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 kommentarer

"Sunday"

Skrevet 10.02.2015 klokken 17:08 | Kategori: Party | Kommentarer: 0


Hei igjen! På søndag var det morsdag som de fleste sikker vett, men jeg var dessverre ikke med mamma den dagen. Jeg var i familie bursdag med pappa sin slekt. Ville bare dele "my outfit"  fra familie bursdagen og håper alle mødre og bestemødre hadde en fin dag. Snakkes så lenge!

Xoxo, Amalie


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

"Ingrid`s sweet 16"

Skrevet 10.02.2015 klokken 17:02 | Kategori: Party | Kommentarer: 0


Hei! sorry for dårlig tilbake meldinger, men har vært opptatt og derfor ikke hatt tid til og blogge før nå. Jeg ville bare dele noen bilder fra bursdagen til Ingrid sist fredag og håper dere liker bildene. Snakkes så lenge :D

Xoxo, Amalie
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Roomtour

Skrevet 08.02.2015 klokken 12:37 | Kategori: Dagens info | Kommentarer: 2


Hei!

Da kom endelig min Roomtour! Håper alle liker videoen og husk og ta lykkehjulet på 1080p  for best kvalitet i HD.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

"Svar på spørsmålsrunde"

Skrevet 04.02.2015 klokken 21:05 | Kategori: Spørsmålsrunde | Kommentarer: 2


Hei! da var svarene på spørsmålsrunden her :D  Jeg har prøvd og svare så godt jeg kan.

Svar:

Nevn alle dine bestevenner:

Jeg har jo mange bestevenner, men jeg nevner bare de nærmeste, som er Stine, Ida, Malin, Rosita, Ane, Tiril, Maren og Liv Eline.

 

 Kan du ha morgen rutine og kveldsrutiner:

Ja det kan jeg ha, men hvordan er det du mener? Eller hvordan vil du den skal være.

 

Å sånn når du filme heile dagen din:

Det blir nok litt vanskelig, men ska prøve så godt jeg kan. Lover ingenting men i tilfelle må jeg filme en helg.

 

Fineste i klassen din:

Alle i min klasse er like fine på hver sin måte, så greier ikke velge..

 

Hva vil du bli når du blir stor:

Jeg er veldig usikker.., men jeg har tenkt og gå helse eller design på videregående.  Så kanskje jeg skal bli noe innen helse, hudpleie,sminkør, sy kjoler ellers vil jeg jo gjøre noe innen musikken.

Noen du savner?

Ja selvfølgelig er det noen jeg savner, men den jeg savner aller mest fortiden er Siri Madelen. Hun er og var en av de beste bestevenninnene jeg har hatt. Kunne si alt til hun og hun var der alltid for meg og vi hadde det alltid gøy i sammen og kranglet aldri. Den siste som jeg også savner utrolig mye er Victoria Kvalheim Moen. Vi traff hverandre i en bursdag på Hundvåg for en stund siden og hun bor i Bergen så ser henne ikke ofte, men jeg fikk så utrolig god tone med henne allerede første kvelden spesielt for hun var den mest sjenerte jenta der. Det gjorde egentlig bare til at vi ble mer knuttet, fordi hun var mye mer med meg på grunn av det.
Favoritt sang atm?

Greier ikke velge bare enn så må si to stk, men akkurat nå må det være «Love me like you do» og «Ganjaman 2015».

 

Favoritt klesmerke?

Ralph Lauren, Abercrombie & Fitch og Victoria`s Secret.

 

Kor vil du gå på Vgs og ka linja?

Jeg er veldig usikker enda, men tenker veldig på Design på Vågen eller Helse på Jåttå.

Hva liker du best av hund eller katt?

Liker begge deler veldig godt, men jeg har jo katt og katt og hund er jo ikke helt det samme.

hva fikk du til jul?

Se nedenfor innlegget med julegaver :D Har bilder av alt.

 

Det beste med ballet?

Limousinen :D

Beste minner fra 2014?

Konfirmasjonstur, Konfirmasjon,vinnere av danmarks cup, fikk Chico, Flyttet i nytt hus, New York, Spania, Polen turen med klassen, Petter Wessel og masse mer.

 

Kjekkeste du gjør for tiden?

Er med venner, trening, blogge og vær ute på ting.

Hvilke planer har du til sommeren?

Skal til USA(Florida) i 3 uker eller noe og så skal jeg bare hjem, skifte fly og reise til Spania til huset vårt de helgene jeg har igjen av ferien.

 

Hva skal du til Høsten?

Er ikke helt sikker haha var litt langt frem så har ikke laget mine planer enda.

3 bestevenner

Jeg sa bestevennene mine lenger oppe, men hun som jeg har hatt lengst og siden jeg var 5 år er Stine.

 

 

Kan du legga ut video når du synge

Skal prøve og få det til en gang ja :D

 

Kan du laga dansevieo

 

Haha det skal jeg vurdere..

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Spørsmålsrunde

Skrevet 02.02.2015 klokken 21:10 | Kategori: Spørsmålsrunde | Kommentarer: 6


Hei!

 

Jeg syntes det var lenge siden jeg hadde hatt spørsmålsrunde, så tenkte det var på tide med en ny runde. Jeg har heller ikke fortalt så mye om meg selv eller privat livet mitt i det siste så tenkte det var en sjanse til og få svar på det du kanskje lurer på. Så det er bare og spørre og så svarer jeg på spørsmålene på tirsdag eller onsdag alt ette hvor mange spørsmål jeg får. Lykke til!

 

Xoxo, Amalie
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

6 kommentarer

hits