ammijs <3

Holiday

Skrevet 28.02.2014 klokken 18:50 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 2


Hei igjen :) vi teste altså hjem fra sirdalen i går. Vi har hatt en kjempe kjekk stund oppe i sirdalen. Nå er jeg hjemme i Stavanger/sola igjen og bare er hjemme, slapper av og er med venner. :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Vinterferie

Skrevet 26.02.2014 klokken 17:47 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 6


Hei alle sammen :) jeg tenkte jeg kunne vente med bloggingen ,sånn at jeg fikk mye og blogge om når jeg først skulle blogge :) jeg har vært hjemme veldig mye i vinter ferien og overnattet hos Stine :) når jeg våknet opp hos Stine , så ble vi enige om å reise til sirdalen. Nå har vi vært i sirdalen siden i går og i dag har vi vært i trekket i ådneram og etter på dusjet vi og gikk i badstuen :) Akkuratt nå er vi nede på sinnes Arena og bare slapper av og spiller spill :) men jeg blogger nok mer en annen dag. Snakkes så lenge :))

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

6 kommentarer

"Sweet"

Skrevet 19.02.2014 klokken 08:32 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 2


Hei alle sammen :) i går var vi med klassen på Rogalands teater og så på "sweet" :) jeg tok bussen ut 18:30 og da jeg kom på satt helle gutte gjengen fra klassen min og bestevenninnene min Stine og Carita :) når vi kom til byen hadde vi god tid, for vi skulle ikke møte før kvert på 8! Så vi gikk til
Mc Donalds og der var det Flerne folk som kjente og som skulle verme! :) så sprang vi tilbake til teateret :) når vi kom så gikk vi rett inn i kiosken haha :D stykket sweet var veldig kjekt :) det slutten i 10 tiden og da gikk jeg og Carita til by terminalen for å vente på bussen :) så tok vi bussen hjem :) akkuratt nå ligger jeg hjemme i sengen , pågrunn av at halve klassen har mat og helse prøve så vi som ikke skal ha den denne gangen begynner ikke på skolen før 5 over halv 12 :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Bursdag

Skrevet 17.02.2014 klokken 23:15 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 4


I dag hadde jeg alså bursdags feiring med jentene mine det var utrolig gøy :)) skal legge ut bilder også såklart :) men vi hadde det alså kjempe kjekt og så på en morsom film som var etterlignet en annen film og det var kjempe kjekt :) takk for en kjempe kjekke kveld :))

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 kommentarer

Søndag

Skrevet 17.02.2014 klokken 23:10 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 3


Hei :) jeg hadde det kjempekjekt i går og vi vant mot Nærbø og masse annet :) hadde en kjek familie bursdag i går og var syk da ... :/

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

3 kommentarer

15 år!!!!

Skrevet 16.02.2014 klokken 00:01 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 10


Hei jeg lovte jo at jeg skulle legge yt en bursdagsvideo kl 12:00 på bursdagen min så da måtte jeg jo selvføgelig det :) Mange gode minner eg har hatt me dåkk i de 15 årene jeg har levd og jeg håper jeg får enda mer minner med dere!! :) Tussentakk for alle de herlige og flotte stundene jeg har hatt med dere! :) håper dere liker filmen :))
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

10 kommentarer

Lyngdal/Farsund

Skrevet 15.02.2014 klokken 12:58 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei da er jeg og familien til jeg og jette på firma hytta til pappa i Farsund :) vi gjør ikke så mye men vi hadde tenkt oss en tur inn til Lyngdal sentrum :) jeg er forresten ferdig med bursdags filmen :) så den blir lagt ut i
Morgen på bursdagen min eller kl 12 i natt :))

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Unskjuld

Skrevet 12.02.2014 klokken 20:38 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 6


Unskjuld for lite blogging i det siste :// har hatt mye å gjøre som treninger,kamper, prøver,lekser, planlegge bursdagsselskapet mitt og konfirmasjons ting :)) har akkuratt spilt kamp på hundvåg og nå skal jeg hjem og begynne på konfirmasjons innbydelser og kansje lage klar en bursdags film så jeg skal legge ut på bursdagen min på søndag :))

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

6 kommentarer

Helgen

Skrevet 09.02.2014 klokken 20:05 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei da tenkte jeg og ta oppsummering fra helgen min :) På fredag var jeg med bestevennina mi Stine og var på confession :) på lørdag var jeg i Haugesund og spilte håndball kamp mot rival :) vi vant 15-10 wiiii :))) I dag har vi hatt familie bursdag for meg og søstra mi :) veldig kjekt vi hadde taco og wraps greier til middag og masse kaker,is og sånt til dessert :))) helt på slutten hadde jeg gitar og sang oppvisning i stua Hehe ;)) takk for en strålende helg :)
XOXO-Amalie

På vei t Haugesund :)

Bursdag <3

Søskenbarn kjærlighet :)) hahaha

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Fredag :)

Skrevet 07.02.2014 klokken 22:47 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 2


Ja da var det allerede fredag igjen
:)) i dag har jeg ferget håret, vasket i leiligheten og vert på confession :)) akkuratt nå er jeg hjemme og spiser pizza :) men jeg tar en tidlig kveld i dag for jeg skal reise til Haugesund i morgen tidlig og spille kamp mot rival :) så jeg må opp i 7-8 tiden for ferja går 9:30 :)))
Snakkes så lenge
XOXO-Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Danse video

Skrevet 05.02.2014 klokken 15:06 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei nå kommer også danse videoen alle har masset så mye om :)) Håper dere liker videoen og bare så det er sagt alt er tull vi danser desverre ikke sånn til vanlig ahhaa :)) <3
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Kødde video!

Skrevet 05.02.2014 klokken 08:38 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 5


Hei jeg sa jo jeg skulle legge ut video i går, jeg skulle legge den ut i går ,em jeg var på vigrestad og tok bilcross lisens/prøve helle kvelden så kom sent hjem. :)) men jeg legger den vertfall ut nå og så får jeg se om jeg orker og redigere danse videoene, men ikke sikker jeg legger ut danse videoen i dag for jeg er enda syk :( men håpper dere liker kødde videoen :)
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

5 kommentarer

Syk igjen

Skrevet 03.02.2014 klokken 11:14 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 16


Ja da var jeg syk igjen og hjemme fra skolen :( akkuratt nå sitter jeg og bare ser på pll og tar masse piller for å bli frisk.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

16 kommentarer

Søndag

Skrevet 02.02.2014 klokken 20:48 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 6


Hei da var det allerede søndag igjen:)) i dag har jeg tatt selvbrunning på magen og bena som du kan se!! Jeg har også vært i familie bursdag i dag :)) jeg tenkte jeg kunne dele hvilken sminke jeg brukte i bursdagen i dag, så som du kan se på bildene så forklarer det egentligt veldig mye :)) jeg er også syk i dag... Derfor jeg blogget sent... Fordi jeg var på åpent hus i går og så ble jeg plutselig bare dårlig og i natt så spyde jeg og fikk nesten ikke sove :( .. Mest sansynlig skal jeg være hjemme fra skolen i morgen også. Blogger nok mer i morgen :))
XOXO-Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

6 kommentarer

Ballet 2014

Skrevet 01.02.2014 klokken 14:25 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 4


Hei jeg sa jo at jeg skulle legge ut mer bilder fra ballet :))) så de legger jeg ut nå :) jeg hadde en helt fantastisk kveld me de beste jentene!! En kveld jeg aldri glemmer :))) jeg fikk også beskjed om at jeg skulle skrive at jeg ble kåret til årets blogger på ballet som også var sykt kjekt :)) tussentakk for alle som leser og gjorde sånn at jeg ble årets blogger :))) hadde aldri greid det uten alle mine flotte lesere :))
XOXO-Amalie

Gaven fra årets blogger var et kamera laget av sjokolade :))

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 kommentarer

hits