ammijs <3

"A cup of tea"

Skrevet 31.01.2015 klokken 23:51 | Kategori: Dagens info | Kommentarer: 5


Hei igjen!

Etter ballet på torsdag hadde jeg ropt så mye så jeg ikke hadde mer stemme. Akkurat nå håper jeg på å få stemmen tilbake og sitter derfor og drikker honning te. Det smaker helt grusomt og jeg hater te, men jeg må visst gjøre det for å bli frisk i stemmen (haha). Håper alle har hatt en fin dag.

Idag har jeg spilt kamp først på Staal jørpeland og så etter på måtte vi reise helt til Bryne for og spille enda en kamp, men på et annet lag. Det var veldig kjekt og første kampen med regional laget der vi tapte, men det var utrolig bra spilt av oss. Andre kampen var da mot bryne med lokal laget og der vant vi med et par mål! 

På vei hjem reiste vi innom Mc Donalds for å ta en drive inn. Så reiste vi hjem og spiste "middag" haha eller et lettere alternativ.

Snakkes så lenge :D

Xoxo, Amalie
 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

5 kommentarer

Prom Night

Skrevet 31.01.2015 klokken 23:25 | Kategori: Prom 2015 | Kommentarer: 4


Hei alle sammen! 

Beklager for sent innlegg, men bedre sent en aldri. Vi hadde det utrolig gøy på torsdag og limousinen var bare helt topp. Limousinen var liksom det beste med hele kvelden og det var utrolig gøy. Helle kvelden ble bare helt fantastisk. Håper dere liker bildene og at de kan gi dere litt innblikk i kvelden min! :D

Xoxo, Amalie


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 kommentarer

"My Beauty"

Skrevet 26.01.2015 klokken 21:09 | Kategori: Prom 2015 | Kommentarer: 6


Hei!

 

 

Endelig kom ballkjolen min på døra. Her er noen bilder av kjolen, så håper dere liker den. Jeg likte den hvert fall utrolig godt og det beste var at den passet utrolig bra utenom at den var litt lang. Jeg har til og med 10cm høyhælte sko på meg og den er fortsatt litt lang! 

Men jeg er utrolig fornøyd med kjolen og den var mye finere i virkeligheten.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

6 kommentarer

"One more time"

Skrevet 25.01.2015 klokken 22:16 | Kategori: Resturante | Kommentarer: 0


Hei!

 

Da skulle vi på Døgnvill og spise enda en gang, men denne gangen med pappa sin side for å feire 20 års dagen til broren min. Det var like god mat som sist og vi hadde det utrolig gøy. Her er noen bilder fra kvelden vår!

Håper du liker innlegget og så snakkes vi så lenge :D

 Dette er da dagens "Outfit"Her er noen bilder som har blitt tatt ute på resturanten! :D Er ikke helt den beste kvaliteten, men det er iphone kvalitet!


Xoxo, Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

"Spa & School"

Skrevet 25.01.2015 klokken 12:15 | Kategori: Spa & School | Kommentarer: 0


Hei! I dag og egentlig hele helgen har jeg holdt på med, så nå syntes jeg at jeg fortjente en liten spa pause. Jeg har lest 2 bøker en som heter « Annas barn», og en som heter «Idas dans». Vi holder på med fordypningsoppgave i norsk og jeg har heldigvis kommet et stykke og har skrevet rundt 1805 ord. I dag skal jeg og lese på moped teori og lage meg en cv til og skaffe meg jobb.Akkurat nå har jeg slappet av i badekaret med ansiktsmaske og shavet leggene, som føles utrolig godt. Noen andre som har Shai? Den er utrolig god og jeg har hatt den i over 1 år nå og fortsatt fornøyd. Jeg har sånn bestilling at jeg får to eller tre pakker hver fjerde måned. Før hadde jeg at jeg fikk nye barberblader hver måned, men nå har jeg endret det til hver fjerde måned. Tror egentlig det var veldig lurt siden jeg har utrolig mange akkurat nå så greier ikke bruke opp alt det med det første.


Senere i dag skal vi ut med familien hos pappa og spise på Døgnvill nok en gang for å feire 20 års dagen til broren min. Det blir nok veldig kjekt denne gangen også, spesielt siden det var den beste burgeren jeg har smakt i mitt liv. Jeg har smakt en del burgere gjennom livet, men sånn dønn seriøs akkurat nå. Ingen slår den burgeren de selger på Døgnvill.

Etter vi har vært på Døgnvill skal jeg mest sannsynlig hjem til mamma og overnatte der heller på grunn av at jeg ikke skal på skolen på mandag før i elleve halv tolv tiden. Da rekker jeg kanskje og prøve kjolen før jeg tar kvelden, men jeg lover ingenting. Hvis jeg får tid så legger jeg ut bilder på søndags kveld, men jeg tviler at de kommer ut før mandag eller tirsdag. Først og fremst må jeg jo se om kjolen passer meg selvfølgelig, men jeg håper jo på det beste. Er skikkelig trist visst de skulle ha tatt feil mål på kjolen og at den er altfor stor eller alt for liten for meg.

Men jeg skriver innlegg enten senere eller i morgen om hvordan alt går. Så vi snakkes så lenge!

 

Xoxo, Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

konf bilder

Skrevet 25.01.2015 klokken 02:42 | Kategori: Outfit | Kommentarer: 6


Hei! I anledning til konfirmasjons kortene mine var jeg jo på Studio hjelm og tok masse bilder i 7 forskjellige plagg. Derfor ville jeg dele fire av disse bildene med der her i dag. Jeg fikk ikke alle bildene da skulle jeg gjerne lagt dem ut, men på grunn av at de leger dem ut på facebook siden sin så er det maks valgte bilder fire på hver person. Håper dere liker bildene!

Som dere sikkert kan se så har jeg fått meg et nytt design som jeg syns ser mye mer rydd ut. Jeg har også laget meg en ny header, byttet profil bilde og fått meg en ny tekst i biografien min.

Hva synes dere om det nye designet og hederen min? Er veldig kjekt med tilbake innslag så jeg kan få et skikkelig innblikk i hva dere syns er finest og hva dere mener trekke oppmerksomhet på bloggen.

Natta, vi snakkes i mitt neste innlegg i morgen. Det er bare og glede seg, det er allerede to innlegg som ligger på lager og venter på og bli lagt ut.

 

Xoxo, Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

6 kommentarer

"New Shoes"

Skrevet 23.01.2015 klokken 19:32 | Kategori: Prom 2015 | Kommentarer: 8


Hei!

Idag mens jeg var på skolen var min snille mamma på kvadrat og kjøpte sko til ballet. Mamma fant da 2 forskjellige par , men det ble selvfølgelig de jeg hadde sett på som var høyest! De ser altså sånn ut :D Av de to skoene her valgte jeg da de til høyre som er disse som jeg har bilde av rett nedenfor. Jeg valgte de for jeg vil heller har litt høyde siden kjolen er veldig lang og vil ikke at den skal komme så mye nedi bakken. Mamma mener at de er veldig høye og at jeg mest sansynlig ikke kommer til og greie og gå på de, men er jeg innstilt på at jeg skal så skal jeg og jeg vett jeg kommer til og greie og gå på de. Nå faller heldighvis mye mer på plass og begynner og få orden for nå har jeg clutch ( vesken), skoene og limouisen så mangler bare negler, kjolen, planlegge sminken og gjør klar den andre kjolen min som skal være kort. Jeg tenker at siden den lange kjolen er veldig dyr så går jeg med den lengst mulig og senere på kvelden når vi har hatt kåringer og show så skifter jeg til den korte sånn at jeg kan danse i noe mer behagelig og noe som jeg ikke er redd for at noen skal trokke på.  Tror skoene er rundt 10cm og så er de sølv som dere ser og diamantene er der litt farger på som igjen tar opp fargene på kjolen. Jeg fikk også vite akkurat at ballkjolen hadde kommet på døren hjemme hos mamma nå mens jeg skrev haha! så nå er endelig alt i boks, eneste som mangler er at jeg prøver kjolen og håper den passer og så er alt ferdig endelig.

Skoene er forresten fra Infiniti og koster 999,-


Håper alle får en fin helg! :D

Xoxo, Amalie

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

8 kommentarer

Prom ready

Skrevet 23.01.2015 klokken 13:35 | Kategori: Prom 2015 | Kommentarer: 6


Hei! nå nermer det seg nyttårsball og jeg gleder meg utrolig mye! Ballet skal være torsdag 29 januar kl 19:30-12:00 :D

Kjenner jeg blir litt stresset på tanken av at jeg enda ikke har fått kjolen jeg har bestilt, men den kommer mest sansynlig i de nermeste dager. Jeg har endret kjole derfor det har tatt lenger tid. Jeg sa først jeg skulle ha den grå kjolen som jeg visste til dere tidligere, men nå har jeg endret til denne kjolen sånn at ingen skulle få lik. Fikk bekreftelse av kjolen på onsdag eller torsdag husker ikke helt, men da sa de vertfall at kjolen var sendt så håper på og få den på mandag eller tirsdag! :D

Nå i nermeste tid skal jeg ut og kjøpe høye sko også, og jeg tror jeg har en ide på hva sko jeg skal kjøpe :D Jeg har jo også kjøpt en sølv clutch (veske) i New York i sommer som jeg visste jeg skulle ha til ballet! 

Limousinen er vertfall heldighvis bestilt så den kommer og henter oss rundt halv 7 neste torsdag. Så det er vell den tingen jeg har under kontroll. Så vett jeg at vi alle 8 skal gjør oss klar hos Stine og så får vi Champagne i limousinen og så skal vi kjøpe og ha med til Stine når vi gjør oss klare! Gleder meg mye :D

Håper der liker kjolen. På bildet er den hvit for de kan ikke visse den i andre farger, men derfor la jeg til et bildet der du ser champagne fargen jeg skal ha på kjolen min.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

6 kommentarer

"Døgnvill"

Skrevet 19.01.2015 klokken 22:58 | Kategori: Resturante | Kommentarer: 0


Hei!

Idag fyller minste bror min 20 år og i den anledning valgte vi og reise til Døgnvill og spise god mat for å feire bursdagen med familien. Det var veldig kjekt og som sikker mange vett så er Døgnvill en typisk hamburger plass så da ble det jo det vi spiste. Vi hadde en kjempe kjekk stund i sammen bare jeg, mamma, eldste bror min og selvfølgelig minste bror min. Minste bror min er i militæret akkurat nå , og jeg fikk vite det at han hadde skadet seg på et eller annet hvis og hovnet opp hele foten. Så nå var han da dessverre skadet. 

Håper dere har hatt en bra start på uka for det har vertfall jeg. Syntes jeg kom veldig bra igang allerede med lekse arbeid og alt. Skal ta skolen så seriøst som jeg kan nå spesielt siden det bare er 2 måneder igjen til jeg skal ta mitt endelige valg til vidergående (vgs). Snakkes så lenge :D

Xoxo, Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Bursdag

Skrevet 19.01.2015 klokken 12:42 | Kategori: Party | Kommentarer: 0


Hei alle sammen på fredag var jeg i bursdag til Maren, Det var utrolig gøy og vi spiste god mat og danset. Når det er bursdag kommer det alltid bilder med på kjøpet!! haha så håper dere liker bildene :D

xoxo, Amalie <3
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Styling

Skrevet 19.01.2015 klokken 00:01 | Kategori: Party | Kommentarer: 0


Hei! 

Etter kvadrat kom Tiril til meg og krøllet håret mitt. Vi stellet og gjorde oss klare i sammen. Vi fikk utrolig dårlig tid så vi ble litt forsinket til bursdagen , men som jeg alltid sier det beste kommer til sist haha! :D Jeg strevde som vanlig og finne hva jeg skulle ha på meg. Så akkurat nå er det helt grusomt og rotete på rommet mitt, men det får jeg ordne opp i imorgen :D snakkes så lenge!

Xoxo, Amalie
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Kvadrat

Skrevet 18.01.2015 klokken 23:50 | Kategori: Shopping | Kommentarer: 2


Hei! på fredag var jeg på kvadrat med Ida, Rosita, Ane og Tiril for å kjøpe gave til Maren. Først gikk vi på Meksikana eller hva det heter. Så gikk vi på Gedon og fant et marc jacobs ipad cover som vi visste at hun ønsket seg. Så gikk vi på Gina og kjøpte en genser og resten av pengene gidde vi bare i en konvolutt. Her er noen av bildene fra kvadrat turen :D

xoxo, Amalie

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

"With him"

Skrevet 15.01.2015 klokken 23:09 | Kategori: Anbefalinger | Kommentarer: 12


Hei igjen!

Idag har jeg vært på trening, ryddet rommet og vært med Nicholas. Det er alltid veldig kjekt å være med han og jeg går ikke en gang uten og le når jeg er med han, men er veldig bad og trist at han imorgen reiser til Oslo over helgen. Noe som altså vil si at jeg ikke får være med han i helgen med mindre han har tid på søndags kveld. Vi gjorde ikke så mye mer en at vi så på Vgs skoler til begge, så på filmer på apple tv og bare tok masse tullebilder. Håper alle har hatt en kjekk dag så snakkes vi mer imorgen, fordi imorgen skal jeg i bursdag til Maren. Så skal nok få lagt ut et eller flere bilder fra bursdagen.

xoxo, Amalie

Fake

A

Smile! Haha <3

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

12 kommentarer

"Egon"

Skrevet 15.01.2015 klokken 07:57 | Kategori: Dagens info | Kommentarer: 0


Hei alle sammen!

På tirsdag var vi ute med familien og spiste på Egon. Eldste søsteren min ble 20 år og det måtte vi jo ut og feire. Det var veldig kjekt og vi storkoste oss. Egon har utrolig mye god mat, men jeg pleier alltid velge indrefile og sånn fries med sause. Jeg beklager og for veldig litte blogging, men jeg har et stort skole prosjekt på gang og det er veldig viktig. Håper alle forstår og så skal jeg prøve og blogge mer. Som dere sikkert ser så har jeg fått meg nytt design, og det tok sin tid og fine den rette. (haha) 

Jeg er fortsatt ikke ferdig med designet for headeren var litt for liten, men det får jeg ikke tid til før skolen så det skal jeg prøve og fikse når jeg kommer hjem. Snakkes så lenge

Xoxo, Amalie <3

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

"Piercing i navelen"

Skrevet 13.01.2015 klokken 23:56 | Kategori: Dagens info | Kommentarer: 4


Hei alle sammen! 

På lørdag tok jeg endelig piercing nede på Ravnclan Sola som det heter. For de av dere så lurer så koster det 350 kr , og jeg hadde ikke bestilt time jeg bare dukket opp. Veldig mange har spurt om det var vondt og om jeg hadde en video eller noe. Så derfor valgte jeg og dele denne videoen til de som er interessert eller bare lurer på hvordan de gjør det. Jeg ble veldig fornøyd og var ikke så vondt som jeg trodde. Det var mer ubehagelig en vondt når de tok det, men etter på ble det vondere. 

video:img1244


Rense tips:

Som du får beskjed om viss du tar piercing så skal du rense 2 ganger daglig i 14 dager med Q-tips og pyrisept. I tillegg må du gå med plaster når du er ute og trener i minst 2 uker. Etter to uker med rensing av pyrisept går du over til og rense med saltvann eller klorexidin som det heter. Håper du likte innlegget og hvis det var noe du lurte på så bare spør i kommentarfeltet.

Xoxo, Amalie 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 kommentarer

Inspo nails

Skrevet 09.01.2015 klokken 12:12 | Kategori: Inspo | Kommentarer: 2


Hei! jeg ville bare dele noen fine bilder som jeg har laget. Jeg valgte og ha fokus på negler og neglelakk for jeg synes det er utrolig fint og jeg bare elsker fake nails. Men hva er egentligt negler?  Negler er utvekster dannet av kroppen for å beskytte fingertuppene, og lages av det samme stoffet som håret, keratin. Neglene vokser med en hastighet på 0,01 cm om dagen som blir 1 cm på 100 dager. Håper du liker dagens inspo.

xoxo, Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Sirdalen

Skrevet 02.01.2015 klokken 12:38 | Kategori: Nyttår | Kommentarer: 2


Hei! i romjulen og på nyttår var jeg i Sirdalen. Vi hadde leid hytte eller leilighet på Sinnes tunet. Det var utrolig gøy og jeg fikk ha med meg Stine på turen. VI var i trekket, gikk på slalom, var i Sinnes arena og spilte spill og vi måtte selvfølgelig ta omkamp på ludo som vi spilte sånn 56 ganger for 2 år siden når hun også var med meg til Sirdalen. Hun mente hele tiden det var noe galt med brette eller terningene fordi jeg vant 54 ganger av de 56 gangen vi spilte, men hun gidde seg aldri og svarte alltid vi må ta omkamp. Så det var utrolig morsomt og spille det igjen spesielt når jeg vant masse nå igjen (haha). Vi hadde og bobblebad i leiligheten som vi tok til bruk. 

På nyttår spiste vi kalkun med masse god tilbehør. Det var skikkelig gøy og vi var ute på Sinnes og så på alle de flotte rakettene som ble sendt opp. Her har jeg selvfølgelig bilder fra turen vår, og så måtte jeg jo ha en nyttårvideo som summerer fra året mitt i 2014! :D    

  


Godt nyttår håper alle koser seg og så snakkes vi  i 2015 igjen for mer blogging ellers kan du følge meg på instagram for mer bilder! 
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

hits