ammijs <3

Julaften

Skrevet 26.12.2014 klokken 22:22 | Kategori: Jul | Kommentarer: 6


Hei! håper alle har hatt en utrolig spennende og kjekk jul dette året. Det har vertfall jeg og jeg har selvfølgelig bilder å dele med dere. Først var vi i Sola kirke på gudstjeneste, noe som har vært en tradisjon i familien vår i alle år. Etter kirka har vi enda en tradisjon der vi alltid går til graven til farmor og farfar. Etter vi hadde vert på kirkegården kjørte pappa meg hjem til mamma.
I år var det mamma sin jul, så derfor var det jeg, mamma og brødrene mine som feiret jul i sammen hos henne. Vi hadde skikkelig god mat med pinnekjøtt og masse tilbehør. Etter vi hadde spist middag lot vi maten synke litt før vi begynte på riskremen. Bror min vant mandelen som vanlig og vant en melkesjokolade. 
Etter maten hadde vi pakke utdeling, jeg fikk utrolig masse fine gaver og er veldig fornøyd med alt jeg fikk. Jeg skal også selvfølgelig visse dere alt jeg fikk til jul nedenfor.
Her har jeg samlet forskjellige gaver i en, men jeg følte dette gikk litt inn i samme kategori. Jeg fikk altså

      -Lip smacker i brus smak

      -Victoria secret lipgloss

      - Sminke fjerner

      - Produkter fra Victoria secret med parfyme og krem eller noe.

      - verdens beste deodorant fra secret


    Jeg fikk så utrolig mange maskara av mamma. Det kommer jo alltid godt med og er jo bare bra og ha et stort lager i tilfelle jeg går tom for maskara. Nå har jeg       nok maskara ut til  2016 (haha).

     - 5 maskara fra Maybelline

     - 3 maskara fra NYC

     - 2 maskara fra Wet`n wild

  Jeg fikk også denne utrolig vakre genseren som tanten min har strikket til meg. Som sikkert mange vett så er dette en Marius genser som det heter. Jeg fikk velge farger selv så derfor valgte jeg hvit, rosa og grå for å få rolige og lyse ferger. Sånn genser som dette kan du også få kjøpt på butikken for rundt 1500 kr.

 Så fikk jeg moped hjelm og hansker av pappa og stemoren min, så nå er jeg klar for å kjøre moped. Det eneste som gjenstår er og ta selve prøven på    vegvesenet. Den kan jeg da ikke ta før jeg er 16 år, men det er jo heldigvis ikke så lenge til og kan jo ikke kjøre nå som det er snø og is uansett.

  Onkel & tante gidde meg noen kjempe behagelige undertøy fra Dick&Daisy og jeg tror de vil komme godt med når jeg skal på trening og trenger noe behagelig  og gå med. Jeg må nå anbefale at det høres mye mer behageligere og gå med dette på trening en og gå med en g-streng når du trener. ( Bare et tips)

   Jeg fikk også litt penger og et gavekort på kvadrat av minste bror min. Han skulle egentlig kjøpe et Xbox spill jeg ønsket meg, men han fant det ikke og gidde meg heller gavekort så jeg tenkte og ta meg en tur til kvadrat imorgen og se etter et spill selv. 

  Mamma gidde meg et utrolig nydelig strandnett fra Victoria Secret som kommer til og komme godt med når vi skal til USA på stranda.

  Jeg fikk også en ny 2xu tights av mamma i rosa siden jeg har sølv fra før. 2xu er alltid en kjekk ting og få spesielt for jeg som trener og vi har jo også gym på            skolen 3 timer i uka.

    Det beste av alt! jeg har ønsket meg denne klokka fra Marc Jacobs i over et år nå. Så jeg ble så utrolig ekstra glad da mamma gidde meg denne fine klokka her i julepresang.

 Denne lille goodiebagen her fikk jeg av en vennine av mamma. Det ligger sjokolade, tea og masse annet spennende inni.

 Denne toppen her fikk jeg av eldste bror min og den er utrolig fin bare synd at den var for liten til meg. For den var utrolig fin og jeg ville gjerne hatt den, men kan ikke gå med den åpen bak i ryggen akkurat (hahaha).

  Tilsist fikk jeg denne gode hårbørsten av stemoren min. Den minnes om tangleteezer , men er alså ikke det. Den er veldig lik og jeg må innrøme at jeg synes den er mye bedre en tangleteezer. Jeg har en rosa tangleteezer selv og jeg mener denne var mye bedre.


Takk for meg håper alle likte innlegget mitt for jeg strevde veldig lenge med og lage det og var ikke bare bare :D Håper alle får en fortsatt bra ferie og koser seg!

Xoxo, Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

6 kommentarer

Lillejulaften

Skrevet 24.12.2014 klokken 12:46 | Kategori: Jul | Kommentarer: 0


Hei! i går feiret jeg jul med familien min hos pappa og det var utrolig gøy. Vi spiste god mat og hadde pakkeleken og masse annet gøy. Idag har vi sett på tre nøtter til askepott og reisen til julestjernen.I kalendergave hos pappa fikk jeg også nye sko som jeg hadde ønsket meg, og det aller siste bildet jeg la ut er bilde av gavene jeg fikk i pakkeleken igår. Jeg må snart begynne og gjør meg klar til kirken og jul så vi snakkes så lenge. men jeg kommer med et nytt innlegg enten idag eller imorgen. Håper dere forstår at det er veldig travelt og blogge i juletiden haha. HÅPER ALLE FÅR EN RIKTIG GOD JUL! 

xoxo, Amalie
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Julestemning

Skrevet 24.12.2014 klokken 12:31 | Kategori: Jul | Kommentarer: 0


Hei alle sammen! jeg hadde glemt og dele bildene fra starten av våre juletradisjoner. Så jeg tenkte jeg kunne dele disse bildene nå :D bedre sent en aldri som jeg pleier og si. Bildene er fra når vi laget jule kaker og pyntet jule treet hos mamma og så hos pappa. Snakkes så lenge :D

xoxo, Amalie


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Helgen

Skrevet 16.12.2014 klokken 19:35 | Kategori: Jul | Kommentarer: 2


Hei! alle sammen sorry for sent innlegg. Jeg glemte pc min hos pappa og han reiste til Spania, så derfor ble det sånn. Jeg synes det er kjekkest og legge ut et skikkelig innlegg enn og legge ut et bare for å legge ut. På bildene kan dere se noen av kalendergavene mine hos både pappa og mamma. I helgen har jeg spilt kamper med både lokal og regionlaget. Jeg har også vært i bursdag til Tiril så her får dere noen bilder fra bursdagen også. Jeg har og hatt glede av og dele bilder av limoen og litt av kjolen som jeg har bestilt til nyttårsballet. Jeg, Ida, Maren, Rosita og mamma satt alle på telefonene våre på fredagen og søkte etter limo i Rogaland. Vi fikk heldighvis tak i en limo eller den eneste limoen i Rogaland. Så vi var skikkelig heldige som fikk limoen spesielt siden det var så mange andre som ville ha den samme limoen.  Jeg og mamma var også og kjøpte juletre i helgen og har nå pyntet det. Så nå har vi fått veldig mye mer julestemning (haha). Det var alt for nå :D snakkes så lenge

Xoxo, Amalie


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

6. Desember

Skrevet 06.12.2014 klokken 22:53 | Kategori: Jul | Kommentarer: 0


Hei! idag har jeg vært ute på litt av hvert. Imorges med frokost bordet satt vi og snakket om kalendergaver. Så sa stemoren min at vi skulle skrive ned 3 ting vi ønsket oss i kalender gave og så sa jeg " men jeg må tenke på det for jeg vett ikke hva jeg ønsker enda". Så sa pappa eksempel en Apple tv går jo an og ønske.... jeg bare så rart på pappa og sa det var en altfor dyr gave til å være kalendergave (haha). Etter på spurte han meg og søsteren min hvor høyt vi ønsket en Apple tv fra 1-10 akkurat nå. Vi forstod egentlig ingenting og så sa han har dere lyst på , og da svarte vi selvfølgelig ja. Da sa han bare ja gå ned i bilen min og hent en til hverandre da. Vi ble litt sjokka og forstod ingenting , men jeg spratt opp av stolen og sprang ned i bilen og hentet posen med Apple tvene. I posen lå det også en Ipad, så pappa sa jeg kunne velge mellom nettbrett eller Apple tv. Men jeg valgte til slutt Apple tv for jeg følte jeg kom til og ha bruk for det mest.
Som du ser er ikke Apple tv helt ny , men er en noen venner av pappa sin og de hadde ikke brukt den så mye og derfor kjøpte pappa de. Men jeg bryr meg ikke om det jeg tenker Apple tv er Apple tv så jeg er uansett fornøyd hehe. (forventa ikke å få så dyr gave uansett).Sennere reiste vi til Sandnes for å se etter julepresanger og var på Subway og Big bite. Når vi hadde spist gikk vi til vågen hallen og så på cheerleading opptreden. Vi skulle se på pink Diamonds der store søsteren min går pluss noen av jentene fra klassen. Det var utrolig gøy og se på og alle var skikkelig flinke. Jeg fikk ikke tatt så mye bilder pågrunn av telefonen min ikke har et brukelig kamera som funker og kameraet mitt var tom for strøm da vi skulle gå..typisk. Men hadde heldighvis noen bilder å dele.
Når vi hadde kommet hjem var jeg og minste søsteren min hjemme alene, så vi så på Jul på månetoppen og pakten mens vi spiste snop og drakk julebrus. etter på satt begge på rommene sine og hørte musikk via Apple tv , og så på tv og film. Dette var alt jeg hadde for i dag hade :D

xoxo, Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

5.Desember

Skrevet 05.12.2014 klokken 22:27 | Kategori: Jul | Kommentarer: 0


Hei! sorry for at dette blogg innlegget ble lagt ut litt sent, men jeg har vært veldig travel idag og så har jeg vært og sitt på juleprogram på tv. Jeg har sett på jul på månetoppen, Jessie`s jul i New York, Pakten og jule film. Det er så utrolig koselig med jule programmer som går hverdag. Det er spesielt kjekt og se tre nøtter til askepott og reisen til julestjernen på julaften før jeg går i kirka. Det er en tradisjon i vår familie og se på 3 nøtter til askepott imens vi gjør oss klar til kirken og så går vi etter vi har sett reisen til julestjernen ferdig. Noen andre som pleier ha spesielle tradisjoner på jul eller i juleperioden?

 

Jeg har også en tradisjon at første juledag når jeg våkner, stikker jeg utfor døren min og der henger julestrømpen med masse gaver og snop + så pleier det ligge en kurv på gulvet med resten av snope og eventuelt rester av pakkekalenderen viss mamma har kjøpt for mye (haha). Jeg pleier ta med meg kurven og julestrømpen inn i senga og sitte å se på julefilmer på enten tven eller Netflix på pc. 
Imorgen skal jeg til Sandnes med familien og se på cheerleading i Vågen hallen. Jeg skal se på store søstrami og jentene i klassen som skal opptre med sånn juleopptreden. Så jeg gleder meg utrolig mye, det kommer nok til og bli utrolig bra. Snakkes så lenge er skikkelig trøtt så legger meg snart.
xoxo, Amalie

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

3. Desember

Skrevet 03.12.2014 klokken 22:27 | Kategori: Jul | Kommentarer: 0


Hei! idag var jeg ikke ferdig på trening før 9-10 tiden og hjemme sent. Så derfor blir det bare et kort lite innlegg i dag. Jeg tenkte jeg kunne legge ut videoene som jeg pleier og i dag er det jo 3 desember som betyr at det er bare 21 dager til jul! Tiden går veldig fort jeg følte nettopp det var 1 desember (haha). Jeg har enda enn anbefaling til jule program og det er Jul i svingen. Det er så utrlig koselig og morsomt. Jeg kan legge ut det viss noen vil? :D Håper alle har hatt en kjekk dag,  snakkes så lenge :D

xoxo, Amalie


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

2. Desember

Skrevet 02.12.2014 klokken 22:10 | Kategori: Jul | Kommentarer: 2


Hei! da var det på tide og åpne lukke nr 2 og det er bare 22 dager til jul! I dag var jeg igjen på mopedkjøre time i skole tiden. I dag kjørte vi rundt i Sandnes, og jeg gruet meg skikkelig siden det er så utrolig mye vikeplikt, trafikklys og masse ting og fylle med på. Jeg var så sikker at det kom til og skje noe alvorlig med meg, men det gikk faktisk bedre en forventet. En av mine største frykter var rundkjøring, huske alle vikeplikt reglene, kjøre i en storby og bare det og kjøre i Sandnes med alle bilene , trafikklys og alle de store trailerne. Etter denne turen vi nå har hatt i Sandnes i dag så føler jeg meg så mye mer trygg og er ikke usikker lenger. Jeg har møtt mine største frykt og laget de til mye mindre frykt. Det eneste som er veldig rart med og kjøre moped er det at jeg føler ikke jeg kjører på veien. Jeg føler rett og slett at jeg sitter i en liten boks pågrunn av hjelmen (haha). Jeg vett jeg ikke er den eneste som syntes det og det bare virker mye mer tryggere med hjelmen jeg vett ikke hvorfor.

Senere på dagen var jeg på gitar/bandøving på kulturskolen fra 10 over halv 4 til 10 over halv 5. Der spiller vi på en sang som heter Ours og er av Taylor Swift. Den er utrolig fin og er veldig tøff og spille. Vi er da 2 gitarister og en pianist. Meningen med at vi øver på denne sangen er at gitar læreren har en bak tanke om at vi skal opptre med denne på juleforestillingen på kulturskolen. Så det blir nok spennende. 

På kvelden i 7 tiden spilte jeg kamp på Rennesøy mot Mastra. Vi tapte med 1 mål på grunn av at vi ikke hadde dagen i dag og derfor spilte vi helt grusomt dårlig og så hadde vi dommerne mot oss som hjalp på...

For de av dere som ikke fikk med dere episode 2 av Jul på månetoppen og pakten så legger jeg det ut nedenfor. Ha en fin kveld videre. Snakkes så lenge :D

xoxo, Amalie


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

1. Desember

Skrevet 01.12.2014 klokken 21:04 | Kategori: Jul | Kommentarer: 2


Hei! det er endelig første desember som betyr at det nærmer seg jul. I dag var jeg på mopedkjøre skolen halv ni til ca 11. Det var utrolig gøy, men i begynnelsen var det veldig skummelt siden det var første gang jeg selv skulle kjøre i trafikken, og da ble det plutselig så mye tanker og alt ble seriøst.

 Etter på var jeg på band øving med noen venner fra skolen. Vi var ferdig klokken 7 og da kom pappa og hentet meg. Vi kjørte til Europris siden begge måtte kjøpe kalender gave til kalenderen på skolen/jobb. Det ente med at vi så et sjokolade tilbud som var ta 5 sjokolade plater til 100 kr. Derfor tok vi 15 sjokolade plater (haha). Når jeg kom hjem gikk jeg rett opp og så på Jul på månetoppen, Pakten og The julekalender mens jeg spiste kakemenn. Det er så utrolig gøy og se på alle de standar juleprogrammene. Jeg får så sykt julestemning.  For de som lurer hva kalender gaver jeg har så har jeg en flax lodd kalender en sjokolade og en pakke kalender og i tillegg en pakkekalender hos mamma når hun kommer hjem fra Amerika. Hvilken kalender gave har du? :D Jeg tenkte og at når mamma kommer hjem igjen så kunne jeg legge ut hver kalender gave jeg får av henne.  :D Jeg ville og dele første episode på tv programmene jeg så på idag. Så viss du ikke fikk med deg episodene så er de her. Kos deg så lenge og håper du har en kjekk kveld videre. 

xoxo, Amalie

Jul på månetoppen går på nrk super kl 18:00!

The julekalender går på tv 2 Zebra kl 19:05Pakten går på nrk super kl 19:00
 


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

hits