ammijs <3

Mine 10 rosa favoritter

Skrevet 06.03.2015 klokken 12:01 | Kategori: Favoritt ting | Kommentarer: 4


Hei!

Ville bare visse dere mine 10 rosa favoritter denne uken. Håper du liker innlegget!

Første jeg vil visse dere er 2 lipglosser fra Clarins. En er i farge 01 mens den andre er i farge 05. Jeg er utrolig fornøyd med begge to og begge har en veldig fin glans i tilleg til at de lukter utrolig godt.

Det andre jeg vil dele med dere er hår sprayen min fra H&M den er utrolig god og holder vertfall mine krøller på plass i en hel kveld. 

Så er det min utrolig gode neglelakk fra O.P.I som heter A-rose at Dawn Broke. Utrolig inspo navn (haha). Neglelakkene fra O. P. I sitter utrolig godt på og er ikke sånn som går av etter 3 dager.


Så var det min søte leppestift fra YSL som sto for tur. Den er i farge 13 og heter "Rouge Volupte Shine".


Så har jeg en sminkebørste fra Too Faced som heter "Kabuki". Den er veldig mye og utrolig god til og legge en jevn tykkelse med sol pudder eller hva det nå en skulle være.


Nå kommer noe som sikker de fleste kjenner til og det er jo selvfølgelig Tangle Teezer børsten. Det er den beste børsten jeg vett om og etter at denne børste kom så har jeg aldri vondt av å gre håret eller og ta ut flokker.


Parfymen til Britney Spears som heter Fantasy kjenner sikker de fleste til og den lukter veldig godt. Den lukter veldig søtt og lukter som snop.


Så vil jeg anbefale sminkekosten fra Too Faced den er for bronzing og blush å den er bare helt utrolig bra. Du kan få kjøpt hele sette med Too Faced børster på Sephora.
Helt tilslutt vil jeg bare dele med dere min rosa vippetang fra Gina Tricot. Den er veldig søt i fargen og bare ser veldig bra ut på rommet mitt (haha).

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 kommentarer

Mine 5 rosa favoritter

Skrevet 18.11.2014 klokken 08:44 | Kategori: Favoritt ting | Kommentarer: 0


Hei! idag ville jeg inspirere dere med mine fem rosa produkter eller favoritt ting. Den fergen jeg liker aller best er jo rosa. Derfor tenkte jeg det var på tide og lage et innlegg som  bare handler om rosa ting, og fortelle dere hva rosa egentlig er eller hvorfor det er rosa. Rosa er en farge som ikke inngår i fargespekteret. Den består alltid av flere bølgelengder. Rosa omfatter fargenyanser fra lys rød til lilla. Det er også overganger mellom rosa og oransje. Rosa kan lages ved å blande rød og hvit maling. Magenta er en kraftig nyanse av rosa som brukes som en av fire basisfarger i vanlig firefargetrykk og i fargeskrivere. Rosa regnes i den moderne, vestlige kulturen som en feminin farge og symbol på det kvinnelige. Rosa farger, særlig på klær. Rosa er et utbredt kjønnssymbol for jenter. Fargen forbindes ofte også med romantikk og homosesksualitet. Eksempel viss gutter gå med rosa regnes de som homo. Håper du liker innlegget.og har en fortsatt god dag, Snakkes så lenge :D 

xoxo, Amalie

 
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Favoritt serier

Skrevet 10.11.2014 klokken 12:55 | Kategori: Favoritt ting | Kommentarer: 0


Hei! idag ville jeg dele noen av mine favoritt serier som er Glee, Gossip Girl, One tree hill og Pretty little liars ! :D Hva er dine favoritt serier? kommenter i kommentarfeltet :)

xoxo, Amalie

 
Smakebit!

ville bare gi dere noen smakebiter av seriene.

Gossip Girl
One Tree Hill
Glee
Pretty little liars
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

hits