ammijs <3

Slutta

Skrevet 26.04.2015 klokken 20:30 | Kategori: Dagens info | Kommentarer: 0


Hei alle sammen jeg har fått ny blogg så denne bloggen slutter jeg med fra idag av! håper dere vil følge meg videre på den nye bloggen min som heter Amaliestava.blogg.no! 

Håper vi ses på den andre bloggen :)
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

"The next level"

Skrevet 25.04.2015 klokken 13:51 | Kategori: Dagens info | Kommentarer: 14


Hei alle sammen!

Jeg har tenkt veldig på om jeg skal dra bloggen til "the next level" som de sier. Har vurdert og lage meg en helt ny blogg til sommeren der jeg vil betale for design og ta bloggen mye mer seriøs. Derfor lurer jeg på om det er noen av dere som har tips til nytt blogg navn? Jeg er ute etter et litt fengende navn som er lett og huske :) viss du har et tips så er det bare og skrive i kommentarfelte!

 

Håper mest mulig har gode tips :)

Snakkes så lenge!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

14 kommentarer

EKSAMENSMODUS TIL TUSEN

Skrevet 23.03.2015 klokken 22:41 | Kategori: Dagens info | Kommentarer: 2


I dag våknet jeg klokken 06:00 og kjørte hjem til mamma klokken 07:00. Ti på halv ni kjørte jeg til skolen og fikk vite hvilket fag jeg skulle komme opp i til prøvemuntlig. Jeg kom heldigvis opp i engelsk noe som jeg ble utrolig glad for. Syntes jeg var veldig heldig for i matte er det 8 forskjellige temaer og komme opp i mens i engelsk er det bare 4 forskjellige. Idag har jeg egentlig bare hatt film maraton, fordi engelsken er i stor grad basert på filmene: The hunger games, Romeo & Julie, Goodbye Bafana, Billy Elliot og The boy in the striped PJ.

Jeg gikk fra skolen rundt halv ti og da kjørte jeg rett ned til Kiwi Sola for å gå på jobb intervju. Det var skikkelig koselig og sjefen var ganske hyggelig så vi satt nå der en stund og snakket om alt fra a-å. Jeg var skikkelig heldig og fikk jobben idag. Så vi signerte og fylte ut kontrakter og i tillegg så fikk jeg jo arbeidsklær. Jeg sa meg frivillig til at jeg allerede kunne i helga så jeg starter allerede på lørdag. Gleder meg skikkelig mye allerede. 

Nå har jeg sett Billy Elliot ,The boy in the striped PJ og The hunger games mens jeg satt i senga og strikker litt på skoleprosjektet mitt i kunst & håndverk. Ønsker alle andre lykke til med forberedelsene til prøvemuntlig. Imorgen skal jeg på skolen igjen klokken halv 9 og trekke selve oppgaven eller tema. Så skal jeg på 20 minutters veiledning og så hjem og jobbe som fy...

Snakkes så lenge :D

XOXO, Amalie

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

TGIF

Skrevet 20.03.2015 klokken 18:23 | Kategori: Dagens info | Kommentarer: 8


Hei alle sammen!

Thank god it`s friday. Endelig fredag igjen ukedagene går så utrolig fort. Idag skal jeg i bursdag til Rosita senere ikveld, men det er jo enda en god stund til enda så jeg har vært på butikken og tatt ut penger og kjøpte meg litt snacks. Hver fredag rydder og vasker jeg rommet og under etasjen, men heldigvis gjorde jeg det igår så jeg fikk tid til å gjøre hva jeg ville idag.  Så jeg har brukt tiden til og slappe av, se på tv(serier), blogge og spise litt snacks. Etter bursdagen skal jeg kjøre til pappa så er sikkert ikke hjemme før i halv 1 tiden eller noe sånt, men skal nok få til og gi dere en oppdatering imorgen fra bursdagen. Tenkte og ta med meg kameraet mitt nå etter jeg har overført alle bildene sånn at jeg kan ta bilder i bursdagen. Stine kommer her om litt også for å gjøre seg klar med meg, så jeg burde vell snart begynne å tenke på hva jeg skal ha på meg og hva jeg skal gjøre med håret og hvordan sminken skal være idag. Håper alle får en fin fredag og så snakkes vi så lenge!

 XoXo, Amalie

 

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

8 kommentarer

"Bursdag sminke på 5 min"

Skrevet 17.03.2015 klokken 07:23 | Kategori: Dagens info | Kommentarer: 4


Hei! :D ville bare lage en liten kort video som viser raskt hvordan du kan sminke deg på 5 minutter til bursdag. Beklager viss det er litt dårlig filming noen plasser, men hadde utrolig dårlig tid på meg. Jeg skulle ble hentet sånn 10 minutter etter på og jeg hadde ikke sminket meg, fikset håret eller noe så ja...., men håper dere liker videoen for det om og husk å ta lykkehjulet på 1080p for best HD kvalitet.

Xoxo, Amalie
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 kommentarer

"Helgen"

Skrevet 11.03.2015 klokken 20:08 | Kategori: Dagens info | Kommentarer: 6


Hei alle sammen! beklager for sent innlegg, men har hatt mye skole arbeid og vært travel. Jeg ville bruke tiden min nå til og skrive om helgen som nettopp har vært. På fredag var jeg med jentene mine og hadde jente kveld hos Stine. Det var kjempe kjekt og vi så på film, var ute og spiste snop. På lørdag var jeg på ukm hele dagen fra klokken 9 om morgenen til 19:00 på kvelden. Etter jeg hadde vært på scenen var det en liten pause før de skulle med andre akt. Jeg gikk ut for å trekke litt luft og skulle si hei til mamma, da jeg la kjente noen tok i meg. Jeg snudde meg og der sto Nicholas. Det var så utrolig søtt av han og overraske meg med å komme. Han var egentlig i sirdalen og skulle ikke komme hjem før mandag. Han hadde visst tatt kontakt med mamma mens jeg var på jente kveld og reist hjem på morgenen. Så det var utrolig snilt av han og komme. Mens vi var på ukm tok vi masse bilder og spilte masse sanger i sammen jeg og Helene, så vil dele bildene med dere nedenfor. Etter på når vi reiste hjem var Nicholas med oss. Vi spiste pannekaker og så fikk mamma besøk og vi stor koste oss med besøke til mamma. klokken ble så mye så det ble til at Nicholas sov over hos oss! Dagen etter på satt jeg hele dagen og pugget på moped teorien. 

Håper dere likte innlegget! 

xoxo, Amalie


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

6 kommentarer

"Saturday to Sunday"

Skrevet 01.03.2015 klokken 22:00 | Kategori: Dagens info | Kommentarer: 11


Hei igjen! da kommer en liten oppdatering fra helgen så ville dele den med dere i en video! Husk å sett lykkehjulet på 1080p for best HD kvalitet. På lørdag var jeg altså og så på Nicholas som skulle ha bokse kamp. Han var utrolig flink og jeg ble veldig stolt, men jeg turte ikke å stå med ringen siden jeg takler ikke å se blod og han bløde en del... Etter kampen var vi barnevakt for lillesøstrene til Nicholas som også var veldig kjekt, men var litt utfordring når alle ville se på ipad før de skulle legge seg. Dagen etter på ringte besteforeldrene til Nicholas og ville ha oss med på bowling. Det var og veldig kjekt og var veldig jevne resultater. Håper dere liker oppdatering og så snakkes vi om ikke så lenge!

XoXo, Amalie
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

11 kommentarer

"Old Memories"

Skrevet 25.02.2015 klokken 17:37 | Kategori: Dagens info | Kommentarer: 2


Hei alle sammen! 

Idag fikk jeg utrolig lyst til og samle noen av de gamle videoen mine på et innlegg bare for å se forandringene mine og forandringer på kvalitetene. Mange av videoen syntes jeg jo nå er skikkelig flaue og det sier seg selv for jeg har jo endret meg masse på noen av videoen ikke bare i personlighet, men også i utsende som er det morsomste og se. Så håper dere liker videoene. NB: Husk å sett lykkehjulet på 1080p for best HD kvalitet!

Enjoy!


                                                                                                            
  

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

"Syk"

Skrevet 12.02.2015 klokken 23:05 | Kategori: Dagens info | Kommentarer: 4


Hei! 

jeg er klar over at jeg ikke har blogga siden mandag, men jeg har vart syk helt fra mandag til nå og skal ikke på skolen imorgen heller som vil si at jeg har vært hjemme hele uken. Heldigvis har Chico passet på meg hele uka og slappet av med meg i senga mens jeg har sett på "The Kardashians". Jeg har tatt utrolig masse tabelletter og drukket sitron vann, C-vitaminer og masse annet og har fortsatt ikke blitt frisk. Det irriterer meg skikkelig for jeg har en liten kjekk hemmelighet som ligger og venter for tur og vil gjerne bli frisk til jeg skal gjøre denne hemmeligheten. Det jeg kaller for min lille hemmelighet kommer i neste innlegg nå veldig snart! :D 

Jeg har hatt mellom 38 og 39 i feber hele uken og er dritt lei av og være syk nå, men har vertfall  noen bilder fra min syke periode håper dere liker bildene! 

Xoxo, Amalie


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 kommentarer

Roomtour

Skrevet 08.02.2015 klokken 12:37 | Kategori: Dagens info | Kommentarer: 2


Hei!

Da kom endelig min Roomtour! Håper alle liker videoen og husk og ta lykkehjulet på 1080p  for best kvalitet i HD.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

"A cup of tea"

Skrevet 31.01.2015 klokken 23:51 | Kategori: Dagens info | Kommentarer: 5


Hei igjen!

Etter ballet på torsdag hadde jeg ropt så mye så jeg ikke hadde mer stemme. Akkurat nå håper jeg på å få stemmen tilbake og sitter derfor og drikker honning te. Det smaker helt grusomt og jeg hater te, men jeg må visst gjøre det for å bli frisk i stemmen (haha). Håper alle har hatt en fin dag.

Idag har jeg spilt kamp først på Staal jørpeland og så etter på måtte vi reise helt til Bryne for og spille enda en kamp, men på et annet lag. Det var veldig kjekt og første kampen med regional laget der vi tapte, men det var utrolig bra spilt av oss. Andre kampen var da mot bryne med lokal laget og der vant vi med et par mål! 

På vei hjem reiste vi innom Mc Donalds for å ta en drive inn. Så reiste vi hjem og spiste "middag" haha eller et lettere alternativ.

Snakkes så lenge :D

Xoxo, Amalie
 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

5 kommentarer

"Egon"

Skrevet 15.01.2015 klokken 07:57 | Kategori: Dagens info | Kommentarer: 0


Hei alle sammen!

På tirsdag var vi ute med familien og spiste på Egon. Eldste søsteren min ble 20 år og det måtte vi jo ut og feire. Det var veldig kjekt og vi storkoste oss. Egon har utrolig mye god mat, men jeg pleier alltid velge indrefile og sånn fries med sause. Jeg beklager og for veldig litte blogging, men jeg har et stort skole prosjekt på gang og det er veldig viktig. Håper alle forstår og så skal jeg prøve og blogge mer. Som dere sikkert ser så har jeg fått meg nytt design, og det tok sin tid og fine den rette. (haha) 

Jeg er fortsatt ikke ferdig med designet for headeren var litt for liten, men det får jeg ikke tid til før skolen så det skal jeg prøve og fikse når jeg kommer hjem. Snakkes så lenge

Xoxo, Amalie <3

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

"Piercing i navelen"

Skrevet 13.01.2015 klokken 23:56 | Kategori: Dagens info | Kommentarer: 4


Hei alle sammen! 

På lørdag tok jeg endelig piercing nede på Ravnclan Sola som det heter. For de av dere så lurer så koster det 350 kr , og jeg hadde ikke bestilt time jeg bare dukket opp. Veldig mange har spurt om det var vondt og om jeg hadde en video eller noe. Så derfor valgte jeg og dele denne videoen til de som er interessert eller bare lurer på hvordan de gjør det. Jeg ble veldig fornøyd og var ikke så vondt som jeg trodde. Det var mer ubehagelig en vondt når de tok det, men etter på ble det vondere. 

video:img1244


Rense tips:

Som du får beskjed om viss du tar piercing så skal du rense 2 ganger daglig i 14 dager med Q-tips og pyrisept. I tillegg må du gå med plaster når du er ute og trener i minst 2 uker. Etter to uker med rensing av pyrisept går du over til og rense med saltvann eller klorexidin som det heter. Håper du likte innlegget og hvis det var noe du lurte på så bare spør i kommentarfeltet.

Xoxo, Amalie 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 kommentarer

Gårsdagen

Skrevet 20.12.2014 klokken 23:40 | Kategori: Dagens info | Kommentarer: 4


Hei alle sammen igår etter skolen var Stine og Malin med meg hjem. Vi sluttet rundt klokken 10 pågrunn av at det var siste skoledag før juleferien. Vi gikk til bussholdeplassen og tok bussen hjem til meg rundt kvert over 10. 

Når vi kom hjem satt vi og så på The Kardasians haha. Så fant vi ut at vi heller ville ta noen bilder for å få dagen til og gå litt fortere. Vi gikk opp på rommet mitt og fiksa oss litt pågrunn av at jeg gikk med chill klær sånn som joggebukse og hettegenser. Jeg tenkte jeg kunne dele noen av bildene her.


Senere på dagen ommøbulerte jeg helle rommet og fikk utrolig stor hjelp av Stine. Så nå har jeg fått så god plass at jeg vil ta hjem sminkebordet igjen (haha). Når kvelden nærmet seg så stakk jeg ut til confession og var med venner. Jeg har også noen kalendergaver som jeg kan dele med dere her idag. I kalender gaven fikk jeg et strand nett fra Guess og en utrolig god tyggi eller hva jeg skal kalle det.
 

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 kommentarer

"kjærlighetssorg"

Skrevet 29.11.2014 klokken 15:23 | Kategori: Dagens info | Kommentarer: 14


Hei! jeg har fått masse spørsmål om hvorfor jeg slo opp med typen min og jeg kan bare si det at det har mange grunner. Når typen din velger gaming sånn som eksempel GTA fremfor dama da virker du ikke veldig viktig. Når dere har 2 måneders dag og typen heller velger og være på lan da blir du forvirra. Når han/hun i tillegg mener at du går på for mye aktviteter og er for opptatt med ting som du ikke kan velge vekk.. da mener jeg det ikke er vits. Det må være lov og gå på aktiviteter og det er bare posetivt og være aktiv, men forstår det er vanskelig og forstå når han/hun ikke er aktiv selv , og velger og heller sitte og game.. haha. Jeg mener og det at viss du skal være i et forhold må det bli hørt fra begge sider og ikke at bare en bestemmer. Det må være forståelse fra begge partene og de må greie og lytte til hverandre. Tillit har også veldig mye og si i et forhold. Selvføglelig må du greie og stole på kjæresten din. Viss du ikke har tillit til typen din kan det ikke være et bra forhold. "Been there done that". Tilliten til typen kan du miste hvis foreksempel typen lyver til deg en del ganger om ting som har stor betydning for deg. Jeg skal ikke si noe særlig om hvorfor jeg slo opp, men litt av det er jo nevnt allerede. De viktigste grunnene kommer jeg ikke til og nevne her for det er litt upassende og privat. Men jeg syntes ikke jeg hadde tid til og reise så langt for å være med typen kanskje en time. Det tok så mye tid i reising , og i tillegg har jeg et viktig år på skolen og har treninger, piano , gitar og akkurat når har jeg kjøre timer for moped. Så derfor ble det veldig travelt og når da ikke typen din respekterer at du går på fritids aktiviteter funker det desverre ikke mer. Jeg har og fått masse spørsmål om jeg har kjærlighetssorg, men jeg har desverre ikke det. Det var jo jeg som slo opp og har vært innstilt på dette en stund før jeg slo opp så derfor fikk jeg ikke kjærlighetssorg. I tillegg når du har så gode venner rundt deg som støtter og er der for deg så går det veldig greit. Jeg har så flotte venner som gir meg oppmuntringer og støtter så viss du har så gode venner som meg så går det veldig bra. Det er jo selvfølgelig ikke likt med alle. Noen har jo aldri kjærlightessorg , mens andre har mye. Men som sagt så hjelper det med venner og folk som støtter og bare tenke det at da var ikke han/hun beregnet for deg. Livet går heldighvis viddere , og mest sansynlig går det veldig fort over og så finner du ut at det er andre ting som betyr mer en han eller hun. Men det var det jeg hadde og fortelle om kjærlighetssorg. Håper det hjelper deg og tenke annderledes på temaet rundt det med kjærlighetssorg. Snakkes så lenge :D

xoxo, Amalie. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

14 kommentarer

Klon kokos jul

Skrevet 25.11.2014 klokken 21:23 | Kategori: Dagens info | Kommentarer: 2


Hei! på søndag var jeg på revy med mamma på Klon kokos jul eller rettere sagt barnas store julerevy på Sola kulturhus. Det var skikkelig kjekt har bare sett det på tv , men var mye kjekkere og være i salen. Etter på var jeg på dame kamp i Åsenhallen med Stine på vipen og spiste pizza og brus. Det  var også kjempe kjekt og Dame laget vant med sånn 34 mål eller noe husker ikke helt stillingen :D I dag har mamma, bror min, søskenbarnet og onkelen min reist til Amerika. Mormor og morfar har bygget et nytt hus i USA så mamma og de reiste ned for å se hvordan de har det. Det vil altså si at jeg skal bo hos pappa i 2 uker og være hos pappa om nettene , men på dag tid er jeg home alone på Sola wii hahaha. Neida jeg skal ikke være mye hjemme for jeg går jo på skole, trening og skal på mopedkurs i skoletidene nå øyeblikk. Chico fikk ikke være med til pappa ..... så derfor er Chico hos bestevenninen til mamma i disse ukene. Jeg kommer nok kanskje til og reise og besøke han på Sandnes i løpet av perioden for jeg kjenner at jeg savner han utrolig mye allerede... Men jeg får jo bare holde ut og glede meg til han kommer hjem igjen. Når mamma kommer hjem igjen skal jeg rett til Sandnes og hente katten, så spille kamp og så gå til fotostudioet igjen og velge ut de bildene jeg liker best og lage takke kortene. Så det er jo bare kjekke ting som skjer når mamma kommer hjem igjen. Når mamma kommer skal vi også gå og se på juletre og pynte huset og få julebaksten på plass. Da får vi nok veldig julestemmning og da har jo allerede julekalenderen startet. Men nå må jeg gå, skal dysje og spise så vi snakkes så lenge :D Alle må ha en fin uke og hvis det er noe så bare kommenter i kommentarfeltet eller send meg en mail.

xoxo, Amalie
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

hits