ammijs <3

This sunday

Skrevet 23.11.2014 klokken 23:36 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 2


Hei alle sammen! Jeg sa jeg skulle legge ut bildene fra bursdagen , men det ble litt styr pågrunn av at jeg fikk bildene nå og jeg vil legge ut et skikkelig innlegg viss jeg først gjørt det så jeg tenkte heller og vente til jeg kommer til pappa med og legge det ut. Jeg var også på revy med barnas store julerevy i kulturhuset og etter på var jeg i åsenhallen på vipen mens vi så dame laget spille. Det har vart en utrolig kjekk dag uten om at jeg slo opp med typen min i dag .... Men nok om det :) I morgen skal jeg til studio hjelm og ta konfirmasjonsbilder så gleder meg utrolig mye og har pakket alt klart :) Jeg skal ta bilder med bunad, vanlig klær, håndball , gitar , bilcross og katten Chico. Så det er bare og glede seg og så håper jeg det blir bra resultater :) Mer om revyen legger jeg ut imorgen for jeg er skikkelig trøtt og må sove nå , så snakkes!

Xoxo, Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

"2 måneder med min kjære"

Skrevet 23.11.2014 klokken 00:24 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei igjen! Jeg er klar over at jeg akkurat fortalte dere at jeg har vært sammen med Eirik i 2 måneder idag, men jeg ville bare dele et innlegg og legge ut noen bilde av oss igjen for å visse hvor glad jeg er for å være sammen med Eirik. Vi er veldig ulikke, men det kan jo nåda alltids ver en god ting. Håper alle har en kjempe kjekk lørdagskveld og koser seg sånn som meg!

Xoxo, Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Ukens oppsummering

Skrevet 22.11.2014 klokken 22:10 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei alle sammen! Sorry for at det ble lang tid til dette innlegget kom ut. Det var ikke planlagt men ble desverre sånn pågrunn av at jeg hadde 2 heldager denne uken og ble travelt med kamp, trening osv. Men senere kommer det ut et innlegg fra bursdagen jeg er i akkurat nå så er bare og vente. En ekstra ting med i dag er at det er 22.november som vil si at jeg og Eirik har vært sammen i 2 måneder i dag. Jeg var med han tidligere , men han var veldig trøtt pågrunn av at han er på lan haha. Men det var det jeg hadde til nå så snakkes så lenge!

Xoxo, Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

From start to ending

Skrevet 12.11.2014 klokken 22:44 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 2


Hei! I dag var vi på yrkesmessen med hele tiende trinn fra sånn ca halv 12 til 2. Det var helt ok og være der , men det eneste gøyale var og treffe alle kjente folk igjen. Det som var litt morsomt var det at en jente kom bort til meg og jeg kjente henne igjen men husket ikke hvorfra. Plutselig sa hun " ja me traff jo kverandre på flyet på vei til Amerika/New York. Det var jo veldig morsomt st jeg traff henne der. Og en annen ting var at jeg traff en av jentene som jeg ble venn med på språkreisen min til England/brighton i 2012. Jeg stakk hjem halv 2 eller no da orket jeg ikke mer. Så jeg gikk aldri på den forelesningen jeg skulle. Etter yrkesmessen reiste jeg hjem gjorde lekser, slappet av, spilte gitar og lagte kylling pizza med mamma. Det var utrolig godt med hjemmelaget pizza igjen. Etter jeg hadde spist opp gikk jeg og tok på meg treningsklær og stakk på trening. Har ikke gjort så mye mer en det i dag, så nå vett du hva eg har gjort fra start til slutt. Vi snakkes så lenge!

Xoxo, Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Skolebildene

Skrevet 09.11.2014 klokken 23:17 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei! Da har skolebildene mine kommet. Jeg vett ikke helt om jeg ble så veldig fornøyd, men 24 november eller noe så har jeg alså bestilt fotoshoot på studio hjelm i forhold til konf takke kortene. Vett jeg er veldig send ute med og lage takke kortene , men det har sin forklaring og det er jo at jeg fikk kyssesyken sånn 4-5 dager etter konfirmasjonen min og da gikk tidene og så ble de sommerferie og da var jeg i New York i 2 uker så spania i 3-4 uker og så var sommeren allerede over... :) Men jeg skal heldighvis ta det nå snart og har fått tid. Jeg gleder meg utrolig mye og jeg har veldig lyst og ta bilde i bunaden som er normalt, vanlig klær, bilde med katten, gitaren/piano, bilcross og håndball. Så vi får nestb bare se hva det blir til og jeg kommer selvfølgelig til og legge ut konf bildene her etter jeg har vært i studio. Men nå må jeg legge meg skolen begynner igjen imorgen så snakkes så lenge! :D

Xoxo, Amalie

Dette er meg akkurat nå! :) jeg ville abre sende en liten siste natta hilsen fra meg og håper alle mine kjekke lesere har det bra og får en god natt! <3 Natta mine vakkre lesere!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Sarah's sweet 16

Skrevet 09.11.2014 klokken 02:17 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei! Da kom endelig noen av bildene fra bursdagen til Sarah. Det var en utrlig kjekk kveld og ble kjent med alle disse herlige folkene. På bildene kan du se at vi ikke går i di fineste klærne , men det var fordi vi ble enige om at alle skulle gå i jogge klær elle chille klær som andre ville sagt siden vi bare skulle spise taco se film og spise dessert. Så i tillegg derfor det bare var jenter som va invitert så hvorfor ikke liksom. Er jo bedre og slappe av og se film i behagelige klær en å sitte i en stram kjole eller shorts. Foresten for di som lurer så heter filmen vi så på The cops eller no og handler om to menn som latte som di er politi menn haha. Men det var det jeg hadde om bursdagen så snakkes!

Xoxo, Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Trafikkalt Grunnkurs

Skrevet 27.10.2014 klokken 20:49 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei! i dag etter skolen var Siri med meg hjem pågrunn av at vi skulle på trafikkalt grunnkurs for siste gang. Det eneste vi har igjen er førstehjelp kurset som vi skal ha på onsdag og mørkekjøring som er 4. november. Men uansett vi gikk vertfall hjem til meg eller for å være ærlig så er vi ganske latte så for å rette på meg selv så tar vi buss fra og til skolen... haha. Så gikk vi og lagte oss noen sandwich og bare fikset oss litt på håret og gikk for å ta bussen. Da vi kom

på busstoppet så kom aldri bussen så da måtte vi begynne og gå , men når vi kom til den andre bussholdeplassen så kom endelig bussen , men den var jo allerede sånn 10-11 minutter forsein. Det gjorde til at vi kom litt forseint, men det gikk nå fint. I pausen gikk jeg og en vennine som heter Gurine på Coop mega og kjøpte en ny type melkesjokolade med nonstop. Den var utrolig god så den anbefales på det høyeste og så var det veldig søtt pakkning og i hjørnet står det god jul. Etter på gikk vi tilbake og fortsatte trafikalt kurset. Kvert over 6 var det ferdig og da kom mamma og hentet meg heldighvis.. Når jeg kom hjem satt jeg i sengen og spilte litt gitar før jeg skulle begynne med leksene. Akkuratt nå sitter jeg og gjør lekser og skriver en power point om Osloavtalen og skal øve til naturfagsprøven om sex og samliv og fosterutvikling. Nå må jeg fortsette med leksene og så skal jeg rydde opp på rommet, dysje og spille litt mer gitar så jeg må desverre gå. Men håper dere likte mitt lille innlegg vertfall for ikveld.

xoxo, Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

This weekend

Skrevet 26.10.2014 klokken 22:34 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei! da tenkte jeg det var smart med en litten helge oppdatering. Som sagt så var jeg i 70 års dag på fredag og lørdag spilte jeg håndball kamp i 1 tiden på sola. Etter kampen hentet stemoren min meg og Stine og kjørte oss hjem til Sunde, fordi Stine skulle sove hos meg hos pappa. Jeg gikk å dysjte og stelte meg og så gikk jeg og Stine å spiste middag. Til middag valgte vi pita brød og kyllingfahita eller hvordan du skriver det. Etter på gikk vi ut og var med noen kompiser som heter Benjamin og Thomas. Det var utrolig gøy og være med di, og vi hørte musikk, skypet med folk og bare hadde det kjekt. Klokken 12 gikk vi hjem og la oss og sovnet egentligt veldig raskt. Dagen etter sto vi opp og gikk og var med Benjamin og Thomas igjen. Vi gikk helt opp til essoen og traff Eirik. Så gikk vi innom essoen og kjøpte chips imens vi ventet på at moren til Thomas skulle komme

hente oss igjen og kjøre oss til han igjen. Når vi kom hjem igjen var vi bare der og snakket og hadde det gøy. Ettet en stund ble Stine hentet av moren sin, og jeg, Eirik, Thomas og Benjamin gikk hjem til Benjamin og var med Sanna og en annen vennine. Senere gikk

jeg hjem og slappet av, og fikl vaffler av Søsteren min Elise. Jeg er veldig trøtt tenkte og legge meg og tenkte det var en lur ting siden det er siste gang med trafikkaltgrunnkurs i morgen, og nå har jeg akkuratt sett på bloggerne på tvbliss og kan ta kvelden. Natta!

xoxo, Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

70 year celebration

Skrevet 26.10.2014 klokken 21:16 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei! på fredag var jeg i 70 års dag til stemoren min sin far som heter Petter. Vi var i et lokal med kilden i Stavanger som min pappa også feiret bryllupsfesten sin den andre gangen han giftet seg. På fredag var det også FN og pappa fylte 47 år. Jeg ville i tillegg bare gratulere Petter med 70 årsdagen og pappa med 47 årsdagen.

På bildet kan du se mine to brødre på 19 og 22 år, mine to stesøstre på 17 og 19 og min stemor og pappa.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

22.10.14

Skrevet 23.10.2014 klokken 23:06 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 4


Hei! 22.10.14 er alså den dagen jeg og Eirik har vært i sammen i en måned. Jeg er utrlig glad i han og vi har det veldig fint i sammen. Jeg ville bruke denne anledningen til og dele noen bilder av oss så håper dere liker di.

xoxo, Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 kommentarer

Coloring

Skrevet 23.10.2014 klokken 22:52 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 2


Hei! for 2 dager si så ferget jeg håret mitt igjen pågrunn av at vi skulle ta klassebilde og portrett bilder , og jeg hadde utrolig mye ettervekst så jeg måtte bare få det gjort rett og slett.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Takk til alle dere!

Skrevet 20.10.2014 klokken 12:53 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 2


Jeg vil bare takke til alle mine vakkre lesere som har gjort meg inspirert til og fortsette og blogge. Jeg vil og takke for at dere holder meg oppe på 10 plass på Stavanger listen, det betyr utrolig mye. Hva inspirer deg? Noe du vil jeg skal blogge om? Noe du lurer på angående meg eller bloggen? Send meg en melding i kommentarfeltet om det er noe du lurer på. :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Guest

Skrevet 16.10.2014 klokken 22:50 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei! Etter skolen i dag hadde mamma og bestevenninen hennes avtalt at hennes datter og hund skulle møte vår Chico. Hunden hennes var en søt liten pomeranien som heter Hunter. Etter di hadde hilst og truffet hverandre, så reiste vi hjem til venninen som heter Solveig og datteren som heter Charlotte. Hjemme hadde di en til hund som jeg har møt på før som heter Chanel. Når vi kom inn hadde di dekket fint til på bordet og steikt lapper så vi skulle få en koselig kveldsmat i sammen alle fire. Det var utrolig koselig og vi satt med bordet og snakket lenge. Etter vi hadde spist gikk jeg og Charlotte ut en liten tur og luftet hundene. Når vi kom tilbake var klokken så mye så vi måtte reise hjem. Akkuratt nå har jeg lagt meg og skal sove. Natta alle mine lesere.

xoxo, Amalie < 3

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Tireed of beeing sick

Skrevet 16.10.2014 klokken 22:40 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei! i går ble jeg syk igjen og gikk hjem fra skolen. Jeg er så utrolig lei av å bli syk nå. Har vært så mye syk i det siste og vært mye på grunn av nyre infeksjonen og alt det der. Men idag var jeg hos legen og tok 2 blodprøver og en urinprøve. Det så veldig fint ut men var en prøve di reagerte litt på så jeg skal tilbake neste torsdag for en ny kontroll. Snakkes så lenge :)

xoxo, Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Høst outfith

Skrevet 16.10.2014 klokken 22:20 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 4


Hei! når jeg skulle på skolen i går så var det utrolig kaldt ute. Det har begynt og bli frost ute og skikkelig kaldt. Derfor hadde jeg på min nye kåpe fra Zara og fant frem mine gamle gode varme vinter gensrer. Håper dere likte outfiten :)

xoxo, Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 kommentarer

Stavanger Oilers

Skrevet 14.10.2014 klokken 22:59 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei! etter trening i dag skulle jeg bli hentet av pappa. Når jeg var ferdig på trening sa pappa jeg måtte skyndte meg og hjem og skifte for vi skulle på Oilers kamp. Vi hadde en time på oss men vi rakk det akkuratt helt fint. Vi skulle møte kl 6 fordi vi skulle i vip og kampen begynte kl 7. Det var utrolig gøy og Oilers vant 3-1. Akkuratt nå har jeg akkuratt fikset neglene min og skal legge meg. Snakkes så lenge :)

xoxo, Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Trafikalt grunnkurs

Skrevet 13.10.2014 klokken 22:46 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei! idag etter skolen var jeg og Siri Alvær på trafikalt grunnkurs med 13 andre elever på Sola trafikkskole. Det var faktisk veldig gøy og vi hadde kjekke samtaler der vi diskuterte våre meninger om ting og gjettet på spørsmål. Kurset varte i 2 timer og 45 minutter, så derfor fikk vi en pause der jeg, Siri og Rebekka gikk over til Coop mega og kjøpte brus. Etter pausen gikk vi tilbake og fortsatte og snakke om hvor høy farts grensen alltid var på en slette med ingen boliger og der det ikke står noen skilter om farten. Da fant vi ut at det er 80kmh som er normalt viss det ikke står noen skilt om hvor fort du kan kjøre. Kurset sluttet kvert over 6 og så skal vi komme 2 ganger til på kurset og så en gang på mørkekjøring og en gang på livredningskurs eller noe. Når jeg kom hjem slappet jeg av og ventet på at en skulle komme og henge opp mitt store Paris bilde og noen andre ting på rommet. Akkuratt nå jar jeg ryddet og vasket litt på rommet og nå skal jeg legge meg, fordi jeg er skikkelig trøtt og slitten.

xoxo, Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Kongeparken

Skrevet 12.10.2014 klokken 22:10 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei! i dag skulle jeg alså i komgeparken for jeg hadde 5 gratis billetter som gikk ut i dag. Jeg reiste med Siri Alvær og så skulle egentligt Eirik være med , men han greide og forsove seg fra kl 10 til 2-3 tiden på dagen. Så Eirik kom senere på dagen, men det gikk helt fint for jeg og Siri skaffet oss noen nye gutte venner som vi var med i tillegg så var vi og tok noen attraksjoner med søskenbarna mine som var der. Nå er dessvere høstferien over noe som betyr skole og lekser igjen i morgen. I morgen skal jeg også på traffikaltgrunnkurs med Siri, men nå er jeg veldig trøtt og med tanke på at jeg skal opp tidlig i morgen så legger jeg meg. Snakkes! :)

xoxo, Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Polen&Berlin

Skrevet 12.10.2014 klokken 21:55 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei! da kom endelig innlegget mitt om Polen og Berlin turen med klassen min. Når vi kom til flyplassen kjørte vi rett til saltgruvene og spiste først frokost og så gikk vi inn i salt gruvene. Etter salt gruvene reiste vi til hotel Ibis som vi skulle overnatte på. Dagen etter var vi i konsetrasjonsleirene. Etter det reiste vi hjem spiste på hotellet og shoppet. Vi har hatt en utrolig kjekk tur der vi har vært og opplevet ting, shoppet, spist på gode plasser og bare hatt det utroligt gøy i sammen. Reise lederen vår hetter Helga og hun var utrolig morsom og vi fant mye morsomt som vi kunne tenke tilbake i etterkant og le av. Bildene nedenfor håper jeg vil visse mesteparten av va vi gjorde. Snakkes så lenge :D

xoxo, Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

To timer!

Skrevet 10.10.2014 klokken 16:22 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 2


Hei! Jeg skulle reise til Polen natt til Lørdag den 4.oktober kl 04:00. Selvfølgelig er det alltid noe som skal skje med meg når jeg skal noe eller ut og reise. Så to timer før jeg skulle møte på flyplassen så våknet jeg av at jeg hadde så utrolig vondt i nyrene og ikke greide gjøre noe med ryggen. Det var så vondt at jeg grein, ble svimel og tilslutt måtte kaste opp av at jeg var så dårlig. En time før jeg skulle være på flyplassen alså klokken 3 på natta begynte jeg og spy av kvalmenhet etter det kjørte pappa meg til legevakten. På legevakten hadde vi sykt flaks for det var ingen kø så vi fikk komme inn ganske raskt. Vi fortalte at jeg hadde mest sansynlig fått urininfeksjon og at det hadde gått videre til nyrene. Det hadde jeg helt rett i så jeg fikk 34 tabelleter som jeg skulle ta 3 ganger daglig i 5 dager , fordi at det var 45 minutter til jeg skulle møte på flyplassen så det var enten og holde seg hjemme, så det var det eneste alternativet vi hadde akkuratt da. Etter legevakten skyndtet vi oss hjem for å rekke taxien som skulle hente oss og gjøre oss klare. Det første jeg gjorde når jeg kom hjem var og spy igjen pågrunn av at jeg hadde tatt 4 tabelleter og måtte drikke så mye vann på veldig kort tid. Så kom taxien og vi kjørte til flyplassen og rakk det i tide. Jeg var kvalmen helt til jeg skulle på flyet så det første jeg gjorde når flyet var i luften var og gå på toalette og såy igjen for tredje gang. Etter det sovnet jeg under helle flyturen, og nå har jeg bare blitt bedre og bedre for hver dag. Mer info om Polen og Berlin turen kommer sennere.

xoxo, Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Reisefeber

Skrevet 03.10.2014 klokken 16:54 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei! idag hadde vi heldag på skolen i matte som egentligt er veldig greit og ha rett før høstferien starter. Etter prøven gikk jeg hjem begynte og rydde og vaske i huset og pakke siste rest som sminken min og tannbørsten og sånn. Etter det måtte jeg selvfølgelig finne frem gitaren min og spille litt før jeg skal vekk fra den i en uke som for meg er skikkelig lenge. Syns egentligt at det er veldig trist at jeg ikke skal ha med meg gitaren til Polen haha. Det er liksom bare så normalt for meg og spille på den nesten hver eneste dag. Så blir så veldig unormalt når jeg ikke gjør det. Så blir det og helt fryktelig og forlate katten min Chico denne uka. Men vertfall videre til der vi var , så etter jeg hadde spilt gitar så fikk jeg bare sånn plutselig reisefeber når jeg så på klokka. Jeg så på klokka når den var 16:00 og da var det jo akkuratt 12 timer til vil skulle reise. Så nå begynner jeg og glede meg utrolig mye. Venter egentligt bare på at min kjære far skal komme og hente meg etter jobb , for å så kjøre til han å spise middag, dysje og kansje være med noen venner litt og så gå og legge seg igjen. Så vi snakkes så lenge :)

xoxo, Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Rolig kveld

Skrevet 02.10.2014 klokken 22:32 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei! i dag etter skolen gikk jeg hjem spiste litt corn flakes og så på tv med Chico. Etter på begynte jeg å rydde rommet mitt, gå gjennom klær og rydde i garderobeskapet mitt. Som alltid når jeg begynner å rydde en ting så kommer det alltid mer haha. Så det endte til at jeg skiftet sengetøy, vasket og ryddet romme til Chico og støvsuget gangene i huset. På grunn av at jeg reiser til Polen i morgen natt så måtte jeg bare treffe guttenmin Eirik siden det i dag er en uke til neste gnag jeg ser han. Så i halv 9 tiden kom han kjørende her til meg og var med meg frem til halv 10. Det var utrolig kjekt og se Eirik igjen. Har ikke sitt han på noen få dager pågrunn av at jeg har hatt det så travelt med skole, lekser, Chico og selvfølgelig håndball treninger. Etter Eirik hadde gått, gikk jeg opp og tok meg en deilig kveldsmat med knekkebrød og nespresso sjokolade. Akkuratt nå har jeg lagt meg i senga, fordi jeg er veldig trøtt og i morgen skal jeg ha matte heldag. Håper du like mitt lille kvelds innlegg.

Xoxo, Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Ferdig pakket

Skrevet 01.10.2014 klokken 22:59 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei! som jeg sa tidligere så skulle jeg kanskje legge ut et innlegg etter trening :) Jeg ville egentligt bare snakke om Polenturen. Fredags natt eller lørdag kl 4 om natta reiser jeg og klassen min til Polen! Jeg gleder meg utrolig mye og har allerede tenkt ut litt av det jeg skal kjøpe. Først skal vi fly til Polen der vi ankommer i Krakow ca 08:20. Når vi lander får vi en reiseleder på flyplassen som heter Helga. Så skal vi kjøre en buss direkte til saltgruvene etter på så skal vi kjøre til på et hotell vi skal bo på som heter Ibis Budger Krakow Stare Miasto. Klokken 8 på kvelden den dagen så skal vi faktisk på folkloredans og resturanten Batory. Jeg gleder meg veldig til folkloredansen og lure på hvordan det er haha. Dag 2 skal vi opp kl 07:00 og reise til konsentrasjonsleiren Auschwitz. Der skal vi få omvisning og spise mat på Bar smak. klokken 13:00 skal vi reise videre til komsentrasjons leiren Birkenau. Dag 3 reiser vi viddere til Berlin så derfor blir den dagen med 6-8 timer buss tur. Når vi kommer frem skal vi på et nytt hotel som heter Hotel Kolumbus. Dag 4 skal vi reise til enda en konsentrasjonleir og den leiren vi skal til da heter Sachsenhauasen og er en konsentrasjonsleir som bare var for menn. Dag 5 ska vil bare få egen tid i Berlin til og gå rundt og shoppe hele dagen. Dag 6 reiser vi hjem igjen, flyet går kl 12:20 så lander vi hjemme på Sola ca 14:45 :) selvfølgelig skal jeg oppdatere enten når jeg er i Polen eller dele bilder med dere fra Polen når jeg kommer hjem igjen. Natta folkens

Xoxo, Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

OUTFIT

Skrevet 01.10.2014 klokken 18:20 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 8


Hei! i dag etter skolen så var Siri Alvær med meg hjem. Vi gikk ut med en gang tok med oss kamera og katten. Mens vi var på vei ned til Coop Mega så tok vi masse outfit bilder og nye bilder til bloggen. Jeg tenkte jeg kunne dele noen av disse bildene her med der nå!

Jeg har på meg en svart bukse fra Vero Moda , Genser fra Topshop, veske fra Michael Kors, jakken min er Parajumper og klokken er fra Next. Håper dere liker den nye headeren min som min verdens beste bestevennine Siri Alvær laget til meg i dag! Hun har en helt fantastisk blogg så her er det en link til bloggen hennes for di som er interreserte og har lyst på en liten smake bitt av hennes flotte blogg. http://sirialvaer.blogg.no/ Klokken 8 skal jeg på håndball trening, og skal øyeblikk spise middag. Så dette var det jeg fikk tid til og blogge om i dag. Kanskje det kommer et lite blogg innlegg sennere ikveld etter trening og i tillegg så skal det komme et innlegg om planene vi har for Polenturen med klassen på lørdag! Ha en fin kveld videre. XOXO, Amalie
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

8 kommentarer

Rolig søndag

Skrevet 28.09.2014 klokken 22:19 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 4


Hei alle sammen :) i dag tok jeg meg en rolig søndag og var på hundvåg hos min kjære Eirik :) Det var veldig koselig og vi slappet bare av så på film og spiste middag i sammen :D Som mange vett så er 10 trinn den tiden vi reiser til Polen!!! Så fredag/lørdag kl 4 om natta reiser jeg og klassen min til Polen :) Jeg kjenner jeg gleder meg utrlig mye , men kjenner og jeg gruer meg til og være vekke fra min kjære Eirik i 5-6 dager :( Men jeg skal fortelle mer om polen turen øyeblikk ;) Men jeg tenkte jeg kunne ta det i et nytt innlegg :)

xoxo-Amalie < 3

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 kommentarer

Ukens oppsummering! :D

Skrevet 28.09.2014 klokken 01:09 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei alle sammen :D Her en dag i uka hadde vi aktivitets kveld på skolen, noe som var utrolig gøy :) pappa hadde sagt ja til og ha me bilcross som en av aktivitene haha :) så derfor snakket han om det og hadde powerpoint for mange i 10 og så fikk di prøve sitte bilene og gjør mange aktiviteter som vi hadde med oss imens jeg gikk rundt i naf løve maskoten haha :D Det var også veldig morsomt da hehe :) i denne helga har jeg nesten bare vært med Eirik! Og i dag spilte jeg kamp i åsenhallen, og etter på var jeg med Stine og Eirik som spiste taco hos meg og så på film med familien min :) Det var også kjekt og veldig koselig < 3 imorgen skal jeg mest sansynlig gjøre litt lekser ellers skal jeg til hundvåg og være med Eirik < 3 Men uansett det var det jeg hadde og fortelle til nå, så snakkes så lenge :D

xoxo-Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Det nye!

Skrevet 24.09.2014 klokken 22:24 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 16


Hei alle sammen :) en liten oppdatering igjen på søndag var jeg med Sanna og så laget vi sjokolade fondant og så fikk vi pizza fra pizza bakeren! :) Det var utrolig gøy og vi hadde det kjempe kjekt! :D Så til en annen info..som sikker veldig mange vett eller har sitt så er jeg og Eirik sammen igjen, noe som jeg er utrolig glad for <3 Så jeg ville bare si en ting "Eg e utrolig glad for å ha deg Eirik <3 Du lyse opp dagene mine og eg elske deg"<3 Jeg ble alså sammen med Eirik 22.09.14 :D Jeg var med han på hunvdvåg og så spurte han meg :D Etter det tok jeg bussen til byen så var jeg i byen ca kvert på 9 og så rakk jeg akkuratt kvert på 9 bussen til sola :) Snakkes så lenge mine vakkre lesere <3

xoxo-Amalie <3

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

16 kommentarer

Inspo byen!

Skrevet 20.09.2014 klokken 00:09 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 11


Hei alle sammen :D etter skolen i dag stakk jeg og Siri til byen for å kjøpe gave til Stine! Det var utrolig gøy vi koset oss og var på mcdonalds og etter på stakk vi og tok bilder :-) Etter vi hadde tatt bilder var kl sånn 18:00 da stakk Siri hjem og jeg traff Lena johnsen Og reiste til kvernevik klubben :-) På kvernevik klubben var det back to school party. Der var jeg med masse nye og gamle folk som jeg kjenner og ble kjent med som eks Victoria, Eirik (eksen) , Vilde, Sarah, Lena og Egge og mange andre :) Det var kjempe gøy! Så kom det ikke som en bombe at det var fjortiser som var fulle ble kastet ut av klubben og hadde stjålet en rød vare bil og stukket av, og etter på kiddnappet en jente fra klubben. Det ble mye styr og natteravnen var tilfeldighvis ute og kom til oss og spurte om vi kjente mange av jentene som var fulle og sånn.. Men jeg visste nå ikke hvem di var så kom det noen jenter bort som var bekymret og sa di var fulle og at politiet var etter di og den stjålne bilen. Haha mye drama :-) På vei hjem i bilen med pappa så jeg den stjålne bilen me di fulle guttene kjøre nedover hovedveien med natteravn som gikk etter og to politi biler i farlig fart med blå lys etter dem. :) Jeg er spent om di ble tatt eller greide og stikke av fra politie. Men vertfall her er bildene vi tok i dag så håper dere liker innlegget :-)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

11 kommentarer

Før-Etter

Skrevet 17.09.2014 klokken 22:24 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 8


Hei igjen siden jeg skal være modell imorgen så valgte jeg å ferge håre mitt igjen for å få en farge på alt og ikke mange forskjellige ferger haha :) så da valgte jeg lyse brunt og så er det litt lyse striper i :-) I dag har jeg og spilt treningskamp og akkuratt nå legger jeg frem tingene jeg skal ha med meg i morgen først og fremst for skolen feirer 50 år jubileum i morgen så vi skal ha aktivitetsdag , og så finner jeg frem til det jeg skal ha me meg til modell greiene :-)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

8 kommentarer

Rolig kveld!

Skrevet 17.09.2014 klokken 15:48 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 2


I går tok jeg meg en rolig og avslappet kveld etter trening og lekser :) Med tanken på at jeg skal være modell på torsdag :-) I dag skal jeg spille treningskamp med lokal laget :) Mer info om aktivitetsdagen på skolen i morgen og modell greine i morgen legger jeg ut senere :) snakkes ;)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

oppsumering..!

Skrevet 14.09.2014 klokken 22:38 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 5


Hei alle sammen :) beklager me enda en gang for dårlig og lite blogging ... er bare så sykt mye som skjer fortiden og pc n er ikke helt frisk heller haha :) men som en oppsummering så hadde bestevenninen

min Stine bursdag sist tirsdag så vi 4 bestevenner eller firkløverne som vi sier :) var på kina resturanten i sandnes og hadde det utrolig gøy :D ellers er det bare litt bilder fra

meg og Stine , og i helga har vi spilt sandnes sparebank cup i håndball :) og i alle cuper er det jo en disko haha :) så på diskoen valgte vi som lag å ha på onepice bare for å drite oss ut og fordi vi var di eldste som var der!! :D

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

5 kommentarer

Bursdag

Skrevet 07.09.2014 klokken 07:56 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 6


På lørdag var jeg alså i bursdag til Miriam og det var utrolig gøy så jeg ville bare dele noen bilder me dere fra bursdagen :) som dere sikker ser så er det aksom noen prikker eller flekker på bildene mine alkuratt nå :/ det beklager jeg men ikke så mye jeg kan gjøre det er pågrunn av at jeg har fått vann inni telefonen min., men håper det går greit og blir bedre veldig snart :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

6 kommentarer

new clothes

Skrevet 07.09.2014 klokken 07:53 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei alle sammen :-) som dere sikker vett så eiger tanten og onkelen min en butikk kalt claire på magasinblaa :) jeg har hjulpet med å lage instagram bruker til butikken og dele ut bilder der , så derfor fikk jeg et nydelig skjørt fra claire som heter saint lopez og en søtt svart t-skjorte fra claire :) Disse klærne andbefales på det høyeste de er skikkelig behagelige og gå i og skjørte er veldif stretsji og godt :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Med min kjære! :-)

Skrevet 03.09.2014 klokken 22:58 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei alle :) sorry for lite blogging har vært syk :/ men alså i dag var jeg og Stine på trening og siden det er onsdg så trener vi i styrke rommet :-) vi hadde utrolig god tid på oss før vi skulle gå i dag så vi tok bare litt bilder for gøy :) og neste tirsdag så blir jo Stine 15 år :-))))) så da kommer det sikker noen innlegg om det også hehe men vi snakkes så lenge skal prøve og blogge før neste tirsdag alså haha :-))

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

slappe av!

Skrevet 31.08.2014 klokken 23:31 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 9


I dag tok jeg meg en rolig kveld i bobblebade og bare slappet av :) etter på gikk jeg på romme og bare satt og koset med katten :-) jeg holder på og redigere en film med 10 ting som kansje du ikke visste om meg, innkjøpsvideo del 2 er jeg faktisk ferdig med , men youtube brukeren min er klikka fortida så får ikke legget den ut :-( og så skal jeg kansje snart ha spørsmålsrunde så er bare å spør meg i vei så skal jeg laga en spørsmålsrunde video :-) ellers har jeg ikke så mye annet på lager akkuratt nå hehe :) snakkes så lenge!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

9 kommentarer

"Helga mi"

Skrevet 31.08.2014 klokken 23:09 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 4


Hei alle sammen dette er en oppsummering av helga :) på fredag var jeg ute med naf og spiste på bue :) lørdag var jeg og Stine og hadde fotoshoot og var barnevakt :) søndag var jeg bare og slappet av var med Carita og laget muffins med henne :) når jeg kom hjem slappet jeg av i bobblebade skal legge ut bilder fra det rett etter på! :) håper alle har hatt en fin helg snakkes :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 kommentarer

Helga

Skrevet 31.08.2014 klokken 22:58 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Bursdag!!

Skrevet 23.08.2014 klokken 17:31 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei alle sammen på fredag var jeg i bursdag til ida :) det var utrolig gøy så ville vare dele noen bilder fra det :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

gossip girl night

Skrevet 18.08.2014 klokken 22:22 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei alle sammen første skoledag gikk helt greit :) var jo veldig gøy og se alle folkene igjen hehe :) etter skolen og gitar i dag så stakk jeg til Stine og hadde gossip girl night , der vi laget smoothie hadde cola og snop mens vi så på gossip girl episoder på netflix!! :) håper alle hadde en fin første skole dag , hvertfall di som er på skolen og ikke har streik :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Lørdags kveld

Skrevet 17.08.2014 klokken 13:25 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 2


hei igjen :) I går etter fotball kampen så var jeg meg Sanna og noen kompiser på Friheim. Vi spiste bannanasplit og hadde mase snop hos meg :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

De mørke blå

Skrevet 17.08.2014 klokken 13:18 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


hei alle :) på lørdag var jeg på viking kamp og såg viking-sogndal :) og viking vant 4-2 kjempe kjekke kamp :) heiaaa viking!!!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Fredag..

Skrevet 17.08.2014 klokken 13:15 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


hei :) på fredag satt jeg hjemme ryddet helle romme til skole start. Det var helt i fra rydding til skap til kasting av klær og gjør klar til mandag :) så satt jeg meg nede i tv stua og følgte me at katten hadde det bra. Han sover veldig mye akkuratt nå pågrunn av at han nettopp ble kastrert så han går på smertestillende og er veldig trøtt etter opperasjonen. Så imens jeg ventet på at pappa skulle komme og hente meg så satt jeg bare og så på litt gossip girl :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

spesiall!

Skrevet 17.08.2014 klokken 13:04 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 2


hahah hei alle sammen :) sist uke skrev jeg jo om at jeg hadde overnattet hos Carita så jeg ville bare dele resten av bildene vi hadde tatt fra den dagen :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Må gjøre video Stavanger

Skrevet 14.08.2014 klokken 12:04 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 2


Hei alle sammen da var videoen endelig ute :) enjoy!!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Chill day!

Skrevet 12.08.2014 klokken 23:55 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei igjen alle sammen jeg skulle jo ta må gjøre video i byen i dag :) men på grunn av at det var så utrolig dårlig vær så velgte jeg heller å være hjemme :) men jeg skal kansje få til å gjøre det i morgen :) viss det blir bedre vær. Akkuratt nå sitter jeg på rommet og koser med katten før jeg skal ta kvelden :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Må gjøre video tips til Stavanger sentrum!

Skrevet 12.08.2014 klokken 13:09 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 10


Hei alle sammen i dag tenkte jeg at jeg skulle til byen og treffe Dilnaz. Så hadde vi tenkt og ha må gjøre video i byen som vil si at viss dere sender inn kommentarer av det vi skal gjøre på må gjøre videoen så skal vi gjøre det!! :) Så sett i gang og send inn kommentarer og vi gjør det!! :) NB husk vi er i stavanger så du må tenke at det skal bli gjort i Stavanger sentrum.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

10 kommentarer

Innkjøpsvideo sommeren 2014

Skrevet 12.08.2014 klokken 00:28 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 14


Hei alle sammen da kommer endelig det alle har ventet på! :) innkjøpsvideo del 1 kategori klær, sko og vesker! :) del 2 kategori sminke og ting skal jeg også prøve og få startet med og få ut i løpet av uken! :) imens håper jeg dere liker denne videoen og kjekt om dere kommenterer hva dere synnes i kommentar felte :D TRYKK PÅ LYKKEHJULET FOR BEDRE KVALITET ELLER TRYKK FOR Å SE DEN PÅ YOUTUBE OG DU FÅR AUTOMATISK BEDRE KVALITET!!!! :D
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

14 kommentarer

Mandag..

Skrevet 11.08.2014 klokken 10:49 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 19


Hei alle sammen da er det mandag igjen og nermer seg skole start. Neste mandag begynner jeg allerede på skolen igjen.. som er skikkelig drid. I forrigår glømte jeg og blogge men da sov jeg hos Carita så jeg skal dele noen bilder fra det også. Men det jeg egentligt ville si er at jeg holder på med innkjøpsvideoen og som sagt så deler jeg det opp i kategori så filmen ikke skal bli så lang derfor tar jeg klær og sko i en video og sminke og ting i en annen video :) Jeg har ogstå tenkt og dele en vidoe fra det nye huset og så har jeg noen videoer og bilder av den nye katten som jeg skal selvfølgelig dele me dere her på bloggen veldig snart! :)) Veldig mange som sikker vett nå at jeg alså har ferget håre blondt igjen så her er bilde og har jo bilde på headeren :) snakkes så lenge og ha en fin dag. Og husk er det noe du lurer på så er det bare og spør meg i kommentar felte eller kontakte meg på facebook Amalie Jakobsen Stava! :). . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

19 kommentarer

Spania sommer video 2014

Skrevet 09.08.2014 klokken 23:26 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 12


hei alle sammen da var endelig Spania videoen også ute da gjenstår bare inkjøpsvideoen som jeg skal prøve og få lagt ut før helga :)
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

12 kommentarer

New York video

Skrevet 05.08.2014 klokken 11:54 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei alle sammen da var endelig new york videoen ute :) kommer innkjps video og video fra spania ut på bloggen om ikke så lenge :)
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Travel periode!

Skrevet 27.07.2014 klokken 23:35 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei alle sammen! :) jeg vil først og fremst beklage me for lite blogging i det siste men jeg skal fortelle hvorfor. Først var jeg jo i new york og hadde det veldig travelt der , men dere har nå fått litt oppdateringer fra der og jeg har en video fra New York som er ferdig som kommer ut på bloggen når jeg komme hjem fra Spania. Men så når jeg kom hjem fra New York så hadde jeg bare 4 dager hjemme før jeg skulle reise igjen så di dagene måtte jeg bruke til å ta farvell me min kjære bestevennine Siri Madelen som skulle flytte samme dag jeg skulle reise. I tillegg måtte jeg veuke tiden min på å pakke ut , pakke på nytt igjen og så hadde jeg fått katten Chico hjem så jeg skulle ta meg av den og. Så den 10 juli reiste jeg avgårde igjen til Spania for litt mer en 3 uker. Så derfor har jeg vært veldig travel og i Spania når vi kom så va søakenbarna mine på besøk i huse og etter det så kom resten av familien min ned og familie vennene vi eier huset sammen med her nede. Så jeg har bare vært så utrolig travel og hat veldig dårlig tid til blogging . Men har for det om noen bilder jeg vil dele med dere og så har jeg også begynt på en film fra Spania så dere kan vente dere en New York film, Spania film og en innkjøpsvideo film og viss jeg får tid så kommer det kansje en til. :)) så er bare å vente :) snakkes så lenge og håper alle har en kjekk sommer ferie!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

En siste hilsen til en utrolig jente

Skrevet 09.07.2014 klokken 02:02 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 2


Hei alle sammen jeg ville bare lage en liten film til bestevennina mi Siri Madelen som flytte til bake til mora si på torsdag til Nordnorge :(
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

New York shopping til nå

Skrevet 01.07.2014 klokken 04:13 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei alle sammen lenge siden jeg har lagt ut innlegg nå :) men jeg hadde heller tenkt og lage videoer fra new York og innkjøp når jeg komme hjem :) vil jo helst bruke tiden min mens jeg er her og ikke site inne å blogge helle dagene :) men som sagt har det utrolig kjekt her og har shoppet så det holder så dere må bare glede dere til innkjøpsvideoen for den kommer til å bli lang ahahah :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

New york woodbory outlet

Skrevet 21.06.2014 klokken 06:04 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 2


Hei alle sammen :) da er klokken alså 12 om natta her i new York. Nå har vi akkuratt vært her i en dag og i dag shoppet vi helle dagen på en outlet som heter woodbory :) og her er noen av bildene fra før jeg reiste :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Mamma sin bursdag

Skrevet 18.06.2014 klokken 22:43 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


I går hadde alså mamma bursdag :) så jeg og Carita reiste hjem til henne , bakte kake og kom på døra til mamma me kake :) etter vi hadde gitt kaken og spist den så stakk vi på kinaresturante me familien for å feire bursdagen hennes. :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Byen me klassen

Skrevet 18.06.2014 klokken 22:39 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei alle sammen i går
Var min klasse og D klassen i byen hele dagen og var på omvisning i teateret og konsert huset i Stavanger!! :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Katten "Chico"

Skrevet 14.06.2014 klokken 13:05 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 6


Ja da er det ikke lenge igjen til vi får katten vår Chico hjem. Vi får han dagen keg kommer hjem fra New York som er 6 juli. :) Men han kommer også på besøk på først kommende mandag og jeg har stelt i stand og gjor det klar til den lille søstnosen min kommer. :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

6 kommentarer

Ukens oppsummering

Skrevet 14.06.2014 klokken 13:02 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 6


Hei alle sammen :) jeg vett det har vært utrolig dårlig og lite blogging av meg i det siste. Men jeg har vært veldig opptatt med innflyttingen og sånn. Men kan vertfall fortelle det at sist helg reiste vi me håndball laget til Danmark. Det var utrolig gøy vi vant alle 7 av 7 kampen som vil si at vi vant hele Danmarks cupen!!!!! :))) så vi fikk gull og er alså nå Skandinavias beste 00 og 99 er lag!! :) det er utrolig bra og er kjempe stolt av jentene mine.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

6 kommentarer

Rom video

Skrevet 02.06.2014 klokken 18:51 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 1


Hei alle sammen. da har jeg alså flyttet inn i et nytt hus så her er en liten video av rommet mitt til nå. men alt er ikke kommet opp jeg mangler fremdeles tven, et maleri osv...video av hele huset kommer innpå bloggen så snart vi har fått inn alle møbler og diverse ting i huset.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

Verdens beste helg!!

Skrevet 26.05.2014 klokken 17:46 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei alle sammen !! :) på fredag rett etter jobb reiste jeg til byen og traff Siri. Så stakk vi hjem til henne og gjorde oss klar for skumparty på gausel! Så tok vi bussen til byen og traff Eirik og gikk å spiste på Egon. Etter det tok vi bussen til hundvåg og gikk hjem til Eirik. :)) så tok vi bussen til gausel og var på skumparty resten av kvelden. Dagen etter på måtte jeg jobbe og ver maskot i kongeparken for NAF så fikk jeg Siri til og vær med meg. :) det va også gøy. Etter kongeparken kjørte brormin meg å Siri hjem til tasta så var vi der og tok bussen til byen og så til sola igjen for å være barnevakt hos onkel. På søndagen tok vi bussen til byen og så tasta igjen og var med Eirik og Daniel. Takk for en super helg :) snakkes så lenge

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Dip dye

Skrevet 21.05.2014 klokken 22:30 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei alle sammen:) i går var jeg med Siri madelen og Guttenmin Eirik. :) vi var bare i byen og så reiste jeg og Siri hjem til meg å dip dyet håret blondt og gikk i bobblebade i Hagen :) Etter jobb tok jeg bussen til byen å traff Siri igjen. Så tok vi bussen hjem til henne og dip dyet håret lysere sånn det ble bedre. Så etter en stund kom Eirik og så skypet vi med en som heter Daniel :) resultatet av dip dye ser du på bildene.

Etter første gangen vi dip dyet det så ble det sånn :)

Andre gangen jeg gjorde det ble det sånn :))

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Jobbe uke!

Skrevet 21.05.2014 klokken 22:25 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei igjen :) denne uka er eg ikke på skolen for vi er på jobbe uke og da har jeg valgt å våre på Rema 1000 :) det er helt greit å være der. Vi setter varer inn i hyllene , sjekker at frukt å grønt er ok og fyller på og kaster papp og plast :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Fotoshoot

Skrevet 21.05.2014 klokken 22:21 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei alle sammen i helga hadde jeg alså fotoshoot me søstra mi kl 7 om morgenen haha !! :) her er noen av bildene fra fotoshooten

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Kino

Skrevet 17.05.2014 klokken 00:33 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei igjen!! :) rett etter skolen i dag så reiste jeg og mamma på kino i Sandnes og så filmen the women i luksussalen :) Det var en helt utrolig bra film. Etter kinoen gikk vi på butikken å kjøpte ny hårføner, kattedo og sånn til vi skal få katten og horn som jeg skal gå og bråke med på 17 mai :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Egon

Skrevet 17.05.2014 klokken 00:29 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei alle sammen på torsdag rett etter skolen reiste firkløverne alså meg, Stine, Carita og Siri til byen for å feire bursdagen til Siri på Egon :) det var utrolig kjekt og vi spise veldig god mat. Etter på reiste jeg til hundvåg og var me andre venner :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Siste nytt..

Skrevet 13.05.2014 klokken 14:04 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

A little surprise

Skrevet 10.05.2014 klokken 20:00 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 2


Hei igjen ;) jeg har begynt og komme meg og blir bedre og bedre for hverdag. Når jeg lå i senga i dag så skulle mamma på et æren sa hun til meg. Så jeg satt i senga og strikket og så på filmer imens. Plutselig kommer mamma inn døren me katten Chico som vi skal ha!! Jeg ble kjempe glad :) vi hadde fått lov å låne den noen timer siden jeg var syk og sånn så jeg kunne få en trøste premie og noe å gjøre på mens jeg lå i senga og var syk. Det var utrolig kjekt og han lå i fanget mitt på ryggen mens jeg koste med han, og han sovnet hele tiden. Han gikk til og med og la seg i nakken min og sovnet , fordi jeg hadde så god og myk morgenkåpe :) var vanskelig og levere den fra meg hjem til moren sin igjen :( men godt å vite at jeg kan hente den og låne den så ofte jeg vil og at han blir vår når den ikke trenger å være med moren sin lenger 6 juli :)) snakkes så lenge!!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

113 falsk alarm

Skrevet 06.05.2014 klokken 19:59 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 2


Hei alle sammen . Jeg er enda veldig dårlig , og jeg har egentligt bare blitt være. Siden jeg sliter med å drikke å spise så da får jeg jo ikke noe av den næring jeg trenger og da blir jeg bare helt sløv. Pågrunn av at jeg nesten ikke spiser og drikker så har jeg gått med 4,3 kg på bare to dager som er veldig skummelt og sykt!!. Det sier jo bare veldig mye om hvordan jeg sliter me å spise og drikke. Ikke nok me det så har jeg ca 39,8 i feber så jeg er så varm i kroppen så jeg blir helt rød og plutselig render det bare masse vann fra kroppen min , aksom en brønn. Så jeg har vært så slakk i dag og i går så jeg har holdt på og nesten ringe til 113 sånn ca 7 ganger og sagt til meg selv jeg trenger hjelp nå dør jeg!! Nå vett jeg at jeg skal til himmelen og dø for andre gang. Så grusomt er det faktisgt og bare følelsen av at du ligger i senga og vett du er så svak og derfor ikke greier og ta vare på deg selv og du ligger alene hjemme, det er en veldig skremmende opplevelse.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Kysse syka

Skrevet 05.05.2014 klokken 18:31 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei alle sammen sorry for veldig lite blogging :( men jeg har desverre vært så veldig syk i det siste og hatt 39 i feber helt siden fredag :/ og så har jeg vært hos legen og legevakten osv. I dag fant jeg ut at jeg har kysse Syka og det er derfor jeg har vært så veldig dårlig og syk . Det er jo selvfølgelig veldig trist og få beskjed om det :( men har enda ikke testet om jeg har betennelse i milten elle leveren , Så det skal jeg gjøre neste uke :) viss jeg ikke har det så kan jeg enda fortsette og trene og vær me på Danmark cupen som er øyeblikk :) mange tenker at kysse Syka er hvis du kysser for mye , men det er det ikke :)
Kyssesyke er:
Kyssesyken, eller mononukleose som den også kalles, er en smittsom virussykdom. Den skyldes et virus som heter Epstein-Barr (forkortes EBV). Sykdommen er blant annet karakterisert ved halsbetennelse, hovne lymfeknuter og uttalt trøtthet. Den rammer som regel unge mellom 10 og 25 år. Noen egentlig behandling finnes ikke. Man forsøker å lindre de symptomene som følger med. Sykdommen forløper nesten alltid godartet. :)

Har alså fått 2 store Lunfe knutter på venstre side. Den ene er 3,5cm og den andre er 1,5cm og så har jeg en på høyre siden som er 2,5 cm

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

My summer holiday

Skrevet 29.04.2014 klokken 10:02 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 2


Hello everyone :-) I thought I could already begin and talk about how my summer vacation this year will be :) So I thought that it's more fun and write in English, so I thought I could use the chance and did it now . If you do not understand English or what I write so just comment it in the comment box, I'll explain it to you in Norwegian. My vacation starts one day before school ends. Thursday, June 19th, me and my mom go to New York. We'll be there in a little more than two weeks. That same day we get home from New York on Sunday, so will our new cat come home to us. :) On Saturday July 12th I will travel to Spain with my dad to our new apartment for three weeks. When I come home after Spain begins the school very soon. So then I'll probably just be a lot with friends and be at the beach :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Konfirmasjonen

Skrevet 28.04.2014 klokken 22:27 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei alle sammen som sagt hadde jeg konfirmasjon på lørdag 26.april :) det var utrolig kjekt :)) det er en dag som jeg aldri kommer til og glemme :) og forresten så fikk jeg New York tur av mamma :))) wiii og på søndag så kjøpte vi den katten vår men vi får den ikke før vi kommer hjem fra new York :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Foto

Skrevet 23.04.2014 klokken 23:18 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 2


Hei :) da kom endelig bildene fra fotoshooten ut :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Tirsdag & onsdag

Skrevet 23.04.2014 klokken 22:18 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 2


Hei alle sammen disse to dagene har jeg holdt på med forberedelser til konfirmasjonen, øvd på talen min, prøvd konf kappene, tatt konf bilder osv.. :) så jeg har vært veldig opptatt :) men jeg har også vært me bestevennina mi Diana :) vi har vært og tatt bilder som jeg nok legger ut på bloggen i morgen :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Forberedelser og innkjøp

Skrevet 16.04.2014 klokken 11:42 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 4


Hei alle sammen på fredag var jeg,mamma og pappa og handlet inn ting til konfirmasjonen min :) jeg har handlet alt i fergene rosa,hvit og sølv:) jeg kjøpte og bokstaver som det står ammi på som jeg skal male i rosa og ha på gavebordet! :) nå er det ikke lenge igjen til konfirmasjonen :)) gleder meg
XOXO-Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 kommentarer

Video fra helgen

Skrevet 06.04.2014 klokken 16:30 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 1


Hei alle sammen! :) sorry for lite blogging men har vært veldig opptatt og vært syk siden fredags kveld. Hvis dere ikke hører fra meg på en stund så er det fordi jeg er syk og har feber :)
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

Lexington jakke

Skrevet 02.04.2014 klokken 22:43 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 1


Hei alle sammen hvilken av disse Lexington jakkene var finest til meg? :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

Ny header

Skrevet 02.04.2014 klokken 22:19 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Tusentakk til Maude som lagte en så fin header til meg!! ;) besøk bloggen hennes folkens den heter www.maude.blogg.no

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Randaberg VGs

Skrevet 01.04.2014 klokken 22:44 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei alle sammen sa jeg skulle visse noen av bildene jeg tok på hospiteringen på randaberg VGs :) så her er noen av de ;)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Etter pw

Skrevet 31.03.2014 klokken 22:20 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 1


Hei alle sammen ;) i går kveld kom vi alså hjem fra Petter Wessel. Det var en utrolig kjekt tur og vi gjorde masse kjekt :) vi spilte delvis bra kamper og hadde det helt utrolig kjekt!! :) dere kan se på bildene og forstå litt av va vi gjorde der.
:) snakkes så lenge Amalie :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

Peter wessel cup

Skrevet 28.03.2014 klokken 08:48 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei alle sammen! Akkuratt nå er jeg på jobben tgil pappa i tananger. I dag skal vi som er på 1 laget reise til Larvik på peter wessel cup, kortere kalt pw cup. Vi reiser kl 10 i dag så derfor har jeg fri fra skolen. :) jeg kommer til og oppdatere fra kampene og det vi gjør i Larvik senere. Håper alle får en bra helg. Hvis det er noe dere lurer på eller noen øsnker om noe, så bare spør meg i kommentarfelte.Snakkes så lenge :)Terminliste for jenter-99 i rogaland i første divisjon. vi er på 3 plass akkuratt nå. Nr Lag 1. Hinna 2. Sunde 3. Sola 4. Nærbø 5. Staal Jørpeland 6. Rival 7. Hundvåg 8. Varhaug 9. Nærbø 10. Sandnes 11. Randaberg
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Oppsummering

Skrevet 26.03.2014 klokken 22:01 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 1


Hei igjen :) jeg ville bare fortelle litt kjapt om hva jeg har holdt på med i det siste. Jeg har vært og fått bilcross lisensen alså kjørt trening til bilcross og skrudd/malt på bilen, vært i begravelse til en familie medlem, det var derfor jeg har hatt det litt vanskelig. Jeg har også fått 2xu taits av mamma :) på mandag og tirsdag var jeg på hopsotering på randaberg VGs på media og kommunikasjon. Det var utrolig kjekt, vi lagte film og tok masse bilder ;) noen av bildene kan jeg nok legge ut en annen dag :) men vertfall det enne bildet med hvit bakgrunn er tatt på skolen :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

Beklager

Skrevet 26.03.2014 klokken 21:54 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei alle sammen jeg beklager for utrolig lite blogging for tiden. Det har sine grunner og derfor har keg bare ikke hatt tid. Det skjedde noe veldig dumt i familien så jeg har bare hatt det veldig vanskelig og bare trengt tid for meg selv og med familie :) håper det står av respekt at jeg ikke skriver grunnen ut på bloggen enda. Men de aller nermeste og noen venner , vett grunnen ;)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

New

Skrevet 13.03.2014 klokken 21:44 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 2


Hei alle sammen :) litt lenge siden jeg la ut innlegg men har vært travel :) av pappa fikk jeg en ny rød jakke fra stormberg,som du ser på bildet :) og av mamma fikk jeg nytt ull undertøy fordi på mandag skal helle skolen min opp til ålsheia og stå i trekket :))) snakkes så lenge

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Big horn steak house

Skrevet 09.03.2014 klokken 22:23 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei alle sammen i går var jeg med pappa på Tjelta å skiftet dekk på noen biler , øvelse kjørte til bilcross og vasket bilene. På kvelden var jeg barnevakt for søskenbarna mine :) det var utrolig kjekt og vi filmet en del , så jeg kommer til å legge ut videoer mest sansynlig ut en annen dag :) i dag hadde stemoren min bursdag så vi feiret det på big horne steak house. Det var også veldig kjekt :)
Snakkes så lenge :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Video tips?

Skrevet 08.03.2014 klokken 16:37 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 4


Noen som kan hjelpe med video tips? :) hadde tenkt og lage en eller 2 videoer til bloggen i dag men trenger forslag :)))

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 kommentarer

innkjøpsvideo

Skrevet 02.03.2014 klokken 13:23 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 9


trykk på lykkehjulet på videoen og ta den på den høyeste kvaliteten ;)
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

9 kommentarer

Shopping

Skrevet 02.03.2014 klokken 10:25 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 3


Hei alle sammen i går var jeg på kvadrat med Lena, hun som jeg bodde sammen med før. Det var utrolig kjekt og treffe henne igjen etter så lang tid. Når vi kom gikk vi først og shoppet litt og skikket. Så gikk vi på wayne's coffee og tok en frappe hver. Etter det hadde vi lyst og gå til byen. Så vi tok bussen inn til byen og fortsatte å shoppe. Etter vi hadde shoppet en stund så gikk vi og spiste på Mikado i byen. Når vi var på Mikado, ringte Christina søskenbarnet til Lena og spurte om vi ville være med på bowling. Så etter vi hadde spist, gikk vi til harbour og spilte bowling. Det var også veldig kjekt. Etter det var klokken litt sein så jeg gikk og tok bussen hjem til mamma. Jeg har også lagt en innkjøpsvideo fra i går som
Jeg holder på og redigere :) så jeg skal prøve så godt jeg kan å få videoen ut i dag :)
Snakkes så lenge
-XOXO Amalie

Her er 3 av de nye putene jeg kjøpte. Jeg prøvde om de passet med sengen og alt det andre, og det gjorde det heldigvis :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

3 kommentarer

Holiday

Skrevet 28.02.2014 klokken 18:50 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 2


Hei igjen :) vi teste altså hjem fra sirdalen i går. Vi har hatt en kjempe kjekk stund oppe i sirdalen. Nå er jeg hjemme i Stavanger/sola igjen og bare er hjemme, slapper av og er med venner. :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Vinterferie

Skrevet 26.02.2014 klokken 17:47 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 6


Hei alle sammen :) jeg tenkte jeg kunne vente med bloggingen ,sånn at jeg fikk mye og blogge om når jeg først skulle blogge :) jeg har vært hjemme veldig mye i vinter ferien og overnattet hos Stine :) når jeg våknet opp hos Stine , så ble vi enige om å reise til sirdalen. Nå har vi vært i sirdalen siden i går og i dag har vi vært i trekket i ådneram og etter på dusjet vi og gikk i badstuen :) Akkuratt nå er vi nede på sinnes Arena og bare slapper av og spiller spill :) men jeg blogger nok mer en annen dag. Snakkes så lenge :))

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

6 kommentarer

"Sweet"

Skrevet 19.02.2014 klokken 08:32 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 2


Hei alle sammen :) i går var vi med klassen på Rogalands teater og så på "sweet" :) jeg tok bussen ut 18:30 og da jeg kom på satt helle gutte gjengen fra klassen min og bestevenninnene min Stine og Carita :) når vi kom til byen hadde vi god tid, for vi skulle ikke møte før kvert på 8! Så vi gikk til
Mc Donalds og der var det Flerne folk som kjente og som skulle verme! :) så sprang vi tilbake til teateret :) når vi kom så gikk vi rett inn i kiosken haha :D stykket sweet var veldig kjekt :) det slutten i 10 tiden og da gikk jeg og Carita til by terminalen for å vente på bussen :) så tok vi bussen hjem :) akkuratt nå ligger jeg hjemme i sengen , pågrunn av at halve klassen har mat og helse prøve så vi som ikke skal ha den denne gangen begynner ikke på skolen før 5 over halv 12 :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Bursdag

Skrevet 17.02.2014 klokken 23:15 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 4


I dag hadde jeg alså bursdags feiring med jentene mine det var utrolig gøy :)) skal legge ut bilder også såklart :) men vi hadde det alså kjempe kjekt og så på en morsom film som var etterlignet en annen film og det var kjempe kjekt :) takk for en kjempe kjekke kveld :))

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 kommentarer

Søndag

Skrevet 17.02.2014 klokken 23:10 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 3


Hei :) jeg hadde det kjempekjekt i går og vi vant mot Nærbø og masse annet :) hadde en kjek familie bursdag i går og var syk da ... :/

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

3 kommentarer

15 år!!!!

Skrevet 16.02.2014 klokken 00:01 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 10


Hei jeg lovte jo at jeg skulle legge yt en bursdagsvideo kl 12:00 på bursdagen min så da måtte jeg jo selvføgelig det :) Mange gode minner eg har hatt me dåkk i de 15 årene jeg har levd og jeg håper jeg får enda mer minner med dere!! :) Tussentakk for alle de herlige og flotte stundene jeg har hatt med dere! :) håper dere liker filmen :))
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

10 kommentarer

Lyngdal/Farsund

Skrevet 15.02.2014 klokken 12:58 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei da er jeg og familien til jeg og jette på firma hytta til pappa i Farsund :) vi gjør ikke så mye men vi hadde tenkt oss en tur inn til Lyngdal sentrum :) jeg er forresten ferdig med bursdags filmen :) så den blir lagt ut i
Morgen på bursdagen min eller kl 12 i natt :))

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Unskjuld

Skrevet 12.02.2014 klokken 20:38 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 6


Unskjuld for lite blogging i det siste :// har hatt mye å gjøre som treninger,kamper, prøver,lekser, planlegge bursdagsselskapet mitt og konfirmasjons ting :)) har akkuratt spilt kamp på hundvåg og nå skal jeg hjem og begynne på konfirmasjons innbydelser og kansje lage klar en bursdags film så jeg skal legge ut på bursdagen min på søndag :))

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

6 kommentarer

Helgen

Skrevet 09.02.2014 klokken 20:05 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei da tenkte jeg og ta oppsummering fra helgen min :) På fredag var jeg med bestevennina mi Stine og var på confession :) på lørdag var jeg i Haugesund og spilte håndball kamp mot rival :) vi vant 15-10 wiiii :))) I dag har vi hatt familie bursdag for meg og søstra mi :) veldig kjekt vi hadde taco og wraps greier til middag og masse kaker,is og sånt til dessert :))) helt på slutten hadde jeg gitar og sang oppvisning i stua Hehe ;)) takk for en strålende helg :)
XOXO-Amalie

På vei t Haugesund :)

Bursdag <3

Søskenbarn kjærlighet :)) hahaha

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Fredag :)

Skrevet 07.02.2014 klokken 22:47 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 2


Ja da var det allerede fredag igjen
:)) i dag har jeg ferget håret, vasket i leiligheten og vert på confession :)) akkuratt nå er jeg hjemme og spiser pizza :) men jeg tar en tidlig kveld i dag for jeg skal reise til Haugesund i morgen tidlig og spille kamp mot rival :) så jeg må opp i 7-8 tiden for ferja går 9:30 :)))
Snakkes så lenge
XOXO-Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Danse video

Skrevet 05.02.2014 klokken 15:06 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei nå kommer også danse videoen alle har masset så mye om :)) Håper dere liker videoen og bare så det er sagt alt er tull vi danser desverre ikke sånn til vanlig ahhaa :)) <3
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Kødde video!

Skrevet 05.02.2014 klokken 08:38 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 5


Hei jeg sa jo jeg skulle legge ut video i går, jeg skulle legge den ut i går ,em jeg var på vigrestad og tok bilcross lisens/prøve helle kvelden så kom sent hjem. :)) men jeg legger den vertfall ut nå og så får jeg se om jeg orker og redigere danse videoene, men ikke sikker jeg legger ut danse videoen i dag for jeg er enda syk :( men håpper dere liker kødde videoen :)
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

5 kommentarer

Syk igjen

Skrevet 03.02.2014 klokken 11:14 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 16


Ja da var jeg syk igjen og hjemme fra skolen :( akkuratt nå sitter jeg og bare ser på pll og tar masse piller for å bli frisk.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

16 kommentarer

Søndag

Skrevet 02.02.2014 klokken 20:48 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 6


Hei da var det allerede søndag igjen:)) i dag har jeg tatt selvbrunning på magen og bena som du kan se!! Jeg har også vært i familie bursdag i dag :)) jeg tenkte jeg kunne dele hvilken sminke jeg brukte i bursdagen i dag, så som du kan se på bildene så forklarer det egentligt veldig mye :)) jeg er også syk i dag... Derfor jeg blogget sent... Fordi jeg var på åpent hus i går og så ble jeg plutselig bare dårlig og i natt så spyde jeg og fikk nesten ikke sove :( .. Mest sansynlig skal jeg være hjemme fra skolen i morgen også. Blogger nok mer i morgen :))
XOXO-Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

6 kommentarer

Ballet 2014

Skrevet 01.02.2014 klokken 14:25 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 4


Hei jeg sa jo at jeg skulle legge ut mer bilder fra ballet :))) så de legger jeg ut nå :) jeg hadde en helt fantastisk kveld me de beste jentene!! En kveld jeg aldri glemmer :))) jeg fikk også beskjed om at jeg skulle skrive at jeg ble kåret til årets blogger på ballet som også var sykt kjekt :)) tussentakk for alle som leser og gjorde sånn at jeg ble årets blogger :))) hadde aldri greid det uten alle mine flotte lesere :))
XOXO-Amalie

Gaven fra årets blogger var et kamera laget av sjokolade :))

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 kommentarer

Før ballet

Skrevet 31.01.2014 klokken 10:58 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 3


Hei jeg tenkte jeg kunne skrive om litt som skjedde før ballet. :)) på bildet kan du se hvilken sminke jeg brukte :)) og flere bilder og innlegg kommer senere :)) jeg skal legge ut bildene fra balle og kamerae etter skolen snakkes så lenge.
XOXO-Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

3 kommentarer

Glad og trist nyhetene

Skrevet 23.01.2014 klokken 18:49 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 6


Hei alle sammen som mange sikker allerede vett så tok jeg av reguleringen i dag det var utrolig herlig og få den av :)))) etter skolen var vi i Sandnes og skulle kjøpe sølv til bunaden, på vei hjem når vi kom til sola. Så såg jeg at det kom masse røyk og aske fra toppen av varden så jeg fikk mamma til og kjøre opp for å se hva det var,fordi jeg visste noe var gale og mamma trodde det kansje bare var noen som
Brandt bål. :))) når vi kom opp på toppen av varden så sto den ene garasjen i full flammer og det føyk aske og røyk ned på nabo husene.!!! Vi kjørte bilen inntil og begynte og se på, politie,ambulanse og brannbilen kom ikke før lenge etter på pågrunn av en ulykke som pågikk. Når politie,brannbilen og ambulansen kom
Var det nesten ingenting igjen av garasjen.!! ://// men det var bare litt oppdatering, viss du vil lese mer om dette så søk på solablade.no eller gå på snapchat og se på my story en min :)))
XOXO -Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

6 kommentarer

Oppsummering av helgen

Skrevet 20.01.2014 klokken 06:43 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 11


Ja denne helgen har jeg ikke gjort så mye egentligt :)) men jeg har vært me venner,skreve skole prosjekt og feiret 19 års dagen til broren min på big horn steak house :))mmmm det va kjempe godt:)) håper alle har hatt en strålende helg!!
XOXO -Amalie:))

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

11 kommentarer

Helgen

Skrevet 12.01.2014 klokken 22:06 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 13


Hei igjen!! :)) Da var det på tide med en ny oppdatering fra helgen min :) på fredag etter skolen hadde jeg jordbær, bannan og dypet det i smeltet sjokolade som du ser på bildet under :)) det var utrolig godt!! Etter det var jeg på confession i sørnes kirken og var med Stine nede der teknikerne holdt til :) på lørdagen var jeg i byen med Thea, så var det sånn islam dag eller noe om kvinnersrettigheter så vi fikk en kversen rose og et kort som det sto noe på :) og så reiste vi til Sandnes og var med noen kompiser av meg!! Det var også veldig kjekt så fikk vi og se en iguana som kompisen min hadde til kjæledyr... Det var jo litt spesielt men veldig kult :)) etter det så var kl ca 6 så reiste vi til forus og var der til kl 8 så kjørte vi hjem til meg og lagte danse videoer som kommer ut på bloggen mest sansynlig innen denne uken :))) I dag spilte vi kamp mot Randaberg og vi vant 21-13 :)) Utrolig bra spilt jenter!! Etter det måtte pappa kjøre Thea til ferjen fordi da skulle Thea tilbake til Sauda igjen.. :)) Så stelte jeg meg og så reiste helle familien til byen for å spise på resturante fordi bror min og stesøsteren min fyller 19 år! :)) så gratulere til de <333 men det var alt for nå
:)) gled dere til danse videoen kommer ut, snakkes så lenge!!
XOXO - Amalie <33

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

13 kommentarer

kjole video!!!

Skrevet 09.01.2014 klokken 12:33 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 8


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

8 kommentarer

Resten av svarene!!! ;))

Skrevet 06.01.2014 klokken 22:41 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 4


Siden så mange spørsmål kom etter jeg hadde lagt ud videoen så svarer jeg bare på dem
Her :) jeg skriver svarene mine inni parenteser :) sånn som dette ( !!!!)

Til Amalie:
syns du at du er populær?
(Nei ikke egentligt)

liker du noen?
(Nei :)

liker du klassen din?
(Jaaa :)

Hvor ofte farger du håret ditt?
(1 gang i måneden :)

10 fineste 99 gutter fra sola ungdomsskole?
(Svart på det tidligere ??)

10 fineste 99 jenter fra sola ungdomsskole?
(Svart på det før??)

Amalie: er du kristen?
(Ja ska jo ha konfirmasjon :)
.
hvor gammel var du når du begynte å bruka sminke?
(Sånn 6 elle 7 klasse :)

alle: ka syns dokker om kverandre? (Me Synnes det e kjekt og ver me hverandre ??)

. e dokke single?
(Ja :)

Kan du laga flere video bloggår??? xD
(ja selfølgelig kan eg gjør det holde allerede på me og redigere en ny :)

kem faen e diana å aya????
(Det e noen venninner ;)


Bruge du lebestifft?
(Fester og bursdager av og til ja :)

Drikke du? (alkohol likssom)
(Nei jeg drikker ikke ;)

Kor ofte farge du håre ditt puz ?
(En gang i måneden ;)

Kor mange har du klint meee?
(Har ikke tellinga :)

Om du e jomfru???
Ja :)

Kor mye penger bruke du på snob i ugå? (Vetsje hahaa)

Ynglings farge?
(Blå og rosa ??)

Kor lite veie du egentlig?
(Det e privat ??)

Prøvd snus? (Nei :)

3 fineste gutter i 10. På skolen din? (Vetsje studere ikke de akkuratt ;)

Snittet ditt til jul? (Hemmelig ??)

Når skal du fjærne ginger etterveksten? Btw, eg suns den e fin då
(Eg tar det vekk når eg ferge det men har vurdert og kansje la håre mitt få den naturlige fergen og gjøre meg helt platina blond igjen :)

Korti får du av reggisen?
(23 januar ;)

Trene du?
(Ja 3 ganger i uka :)

Ditt værste fag?
(Naturfag??norsk osv..)

Ynglings lærer?
(Heidi ;)

Suns om Lil Thommasen?
(Vett ikke ka eg ska si det e rektoren på skolen ikke mer ;)

En jente, fra hvert trinn du suns er pen.
(Mange :)

Amalie:
hvem er dine tre beste venner? (Stine,Diana og Carita ??)

Har du mye merkeklær?
(Som passe men bruke ikke det så mye på skolen)

Hvilket merke har du mest av?
( jeg har vell mest av Victoria's secret)

Favoritt sko?
(T vanlig dags: converse og Toms )
( fest : høye hæler)

Favoritt mat?
(Kina mat)

Drømme yrke?
(Sanger,danser noe innen musikk elle media )

Leser du andre blogger?
(Ja)

Forbildet ditt?
(Rihanna)

Hvor mange leser bloggen din?
(Ikke så mange pleier ver rundt 200-250 daglig)

Når begynne du å blogge?
(6 elle 7 klasse tror eg :)

Hvorfor begynnte du å blogge?
(Syntes det hørtes kjekt ut)

Favoritt plagg?
(Shorte,merke shorte,bukse og gjer oppå )

Hva fikk du i snitt?
(Hemmelig )

Hvilket fag er du best i?
(Praktiske eks: gym,valgfag,svømming, mat & helse osv..)

Hvilket fag er du dårlig i?
(Naturfag ,matte,nynorsk,norsk,samfunn )

Favoritt fag?
(Valgfag og gym )

Verste fag?
(Nynorsk)

Favoritt dag?
(16.februar)

Fineste stedet du har vært?
(USA)

Hva gjør du på fritiden?
(E me venner,trene,spille gitar,synge og danse )

Hvor ofte trener du?
(3 ganger uken)

Kan du svare på video?
( har gjort det )
Kan du begynne å ha ukens spørsmål?
( ja hvis eg får inn spørsmål så )

Til alle :)
Hviket forhold har dere til foreldrene deres?
(Bra )

Hva synes dere om SUS ( sola ungdomsskole)
(Dårlig miljø )

Er alle jomfru?
(Ja)

Fineste jente og gutt 98 på SUS?
(Vetsje mange fine )

Har der smakt alkohol?
(Amalie:ja )

trener dere ofte?
(Amalie: svart på det mange ganger nå)

Hva synes dere om Mathias Aase, Bard Hanssen,Kiril de Klerk, Kaja
( Amalie: kjenne de ikke så godt men de virke som noen veldig hyggelige personer )

Amalie:
Hvorfor er ikke du med Marcus Berven lengre?
(Vi mistet kontakt og ja jeg ville ikke mer på grunn av all jb greiene hans)

Hvem var du sist sammen med?
( liksom kjærest? Elle hva? I tilfelle tror det va Simon )

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 kommentarer

svar på spørsmålsvideo!!!!

Skrevet 06.01.2014 klokken 21:39 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 6


hei da er endelig videoen ute :))) men desverre fikk jeg en del spørsmål etter je ghadde laget videoen så de spørsmålene kom desverre ikke med :)
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

6 kommentarer

Spørsmål....

Skrevet 05.01.2014 klokken 15:21 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 14


Hei nå har jeg, Diana og Aya hadde tenkt og lage spørsmålsvideo så vi trenger selvfølgelig spørsmål så det er bare og spøre i veii!!! <3333 :))))
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

14 kommentarer

Video tips!!

Skrevet 04.01.2014 klokken 12:58 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 8


Hei alle sammen :)) i dag har jeg veldig lyst og lage en video til bloggen, men jeg vett ikke helt hva den videoen skal handle om!! Jeg har fått noen tips sånn som outfit, nyttårs mål, 10 ting du ikke viste om meg, kjærloghetslive mitt,
Om det nye rommet jeg skal ha eller huset, Hva mine nyttårs fortsett er , Hva jeg har planer om i 2014 noe spesielt, Om en tv- serie, sang eller film som jeg vill anbefale, Shopping( noe jeg har veldig lyst på) og må gjøre video :)) har du noen tips om hva du vil jeg skal blogge eller lage video om så skriv i kommentarfeltet :)))


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

8 kommentarer

Mine tanker

Skrevet 04.01.2014 klokken 00:31 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 4


Akkuratt nå i det siste har jeg hat veldig mye å tenke på og drømmet meg bort. Jeg tenkte jeg kunne jo dele en av tankene mine :)) jeg tenker veldig på hvordan jeg vil det nye rommet mitt skal se ut når vi flytter :) jeg tenker egentligt ikke på noe annet haha!! Så da tenkte jeg og dele mine tanker og hvordan keg vil det skal se ut :))) selfølgelig kommer jeg til og ha rom video og legge ut masse bilder når jeg har fått det nye rommet :) men desverre så er det ikke enda jeg får det nye rommet 28 mai :)) snakkes så lenge ;))
Xoxo Amalie <333

Jeg har jo en hvit stor brimnes dobbelseng ;))

Så skal jeg ha dette dynetrekket på og sengeteppe og putter oppå for å dekorere litt ekstra :))

Jeg vil kjøpe denne fine smale pulten og ha den hvite stolen til med skinn pels i stolen som du kan se på bildet ;))

På pulten vil jeg også ha et hvit fat med de 3 rosa lysene eller de brune hvite har ikke bestemt meg helt enda for hvilken av fargene jeg skal ha i vinduet og hvilke jeg skal ha på pulten :)) jeg skal også ha et bilde på pulten som du kan ha bilder i på begge sidene :))

Jeg har jo også et sminkebord som
Jeg har fra før :)) jeg har allerede kjøpt en blank vase og rosa steiner som
Jeg har i den :)) hensikten me basen og steinene er for at jeg har sminkekostene min oppi!! Ellers skal jeg ha det vanlige standar fremme sånn som parfymer og mindre speil :))

I denne stolen har jeg alltid brukt et hvit saueskinn teppe og med en stjerne pute i :)) over stolen har jeg en himmelseng som det kalles. Du kan se det på bildet under ;)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 kommentarer

nyttårs film

Skrevet 02.01.2014 klokken 16:00 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 7


Da er endelig filmen ute!! jeg har hatt det helt fantastisk 2013.. :) håper 2014 blir like bra! håper dere liker videoen min :) viss dere lurer på noe eller vil spøre om noe så bare spør i vei :)
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

7 kommentarer

innkjøpsvideo

Skrevet 28.12.2013 klokken 21:35 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 5


på fredag var jeg med stine og shoppet på kvadrat og i byen så derfor har jeg en liten innkjøpsvideo håper dere liker den :)
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

5 kommentarer

julegave video

Skrevet 27.12.2013 klokken 18:53 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 4


sorry videoen ble litt dårlig og jeg snakket fort fordi jeg gjorde det på julaften :) så jeg ville skyndte meg ned til,gjestene igjen :) håper dere liker den og snart kommer det en innkjøpsvideo fra når jeg var på kvadrat og byen i dag og en sminke video :)
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 kommentarer

Lillejulaften

Skrevet 23.12.2013 klokken 23:28 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 5


Har vært veldig travel i det siste ;) derfor har jeg blogget lite :) men i dag er jeg og feirer jul hos mamma så har åpnet noen gaver :) ble utrolig glad for gavene!!

Her er alså den nye og den gamle ball kjolen ?? ;)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

5 kommentarer

Oppsummering av uken

Skrevet 19.12.2013 klokken 14:42 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


I Helgen som var sov jeg hos jette :) det at utrolig kjekt!! Det kommer uten en tulle video av meg og henne senere :) vi var i byen,bakte muffins og masse annet :)

Jeg var i bursdag til Diana i byen på søndag det var utrolig koselig :) vi var 11 jenter som spiste på Dolly dimples!

I går var jeg hos frisøren rett etter skolen og så ble jeg med hjem til Diana og Sabine så kjøpte vi is og sjokolade saus som du ser på bildet! :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Rom inspirasjon

Skrevet 10.12.2013 klokken 21:55 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 4


jeg planlegger og tenker meg hele tiden hvordan det nye rommet mitt skal se ut!<3 jeg gleder meg skikkelig mye til å flytte inn i et hus som ingen har bod i før :) her er masse inspirasjon til dere hvordan dere kan skaffe et fint og koselig ungdomsrom :) jeg kan vise dere hvordan jeg har planlagt mitt rom i neste innlegg :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 kommentarer

Kalender gave!

Skrevet 10.12.2013 klokken 21:33 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Ja, da er det snart jul og så har vi jo kalendergaver :) jeg har 2 pakkekalendere en hos pappa og en hos mamma :) jeg har fått veldig mye forskjellig ting til nå har desverre ikke visst det siden jeg ikke har hatt tid ;) men hos pappa fikk jeg eos og meller ;)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Helgen

Skrevet 09.12.2013 klokken 07:05 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 6


I Helgen har jeg vært på confession,kvadrat,kamp,mc Donalds me håndball laget og familie bursdag ;) på fredagen var jeg på confession og så var jeg me masse kjekke folk :) haha jeg ble gafa av noen venner og lagt i bagasjerommet :) det var veldig løye! På lørdagen når jeg våknet så reiste jeg til kvadrat for å gå på julehandel ;) jeg ble heldigvis ferdig med alle presangene. På kvelden satt jeg barnevakt hos naboene og så kom selvfølgelig 2 kompiser utfor (de som gafa meg) så snakket eg litt med de og sånn ;) på søndagen spilte vi kamp på Varhaug og vi vant 21-10 :) kjempe bra jobba jenter!!! Etter kampen reiste hele laget til Mc Donalds Klepp og spiste før vi reiste hjem :) etter på var jeg i familie bursdag frem til 8 tiden :) har hat en strålende helg :)
-Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

6 kommentarer

USA 2012 video!!!

Skrevet 02.12.2013 klokken 22:02 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Ja som Sagt så skulle jeg legge ut en video fra USA 2012 siden jeg ikke hadde delt noe av dette til dere :) håper dere liker den:)
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

USA !!

Skrevet 02.12.2013 klokken 16:03 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Akkuratt nå går jeg gjennom bilder på pcen min, så jeg fant bilder fra USA 2012 som jeg ikke har delt me dere :) så jeg holder på og lage video som kommer ut senere :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Natti natt

Skrevet 24.11.2013 klokken 23:03 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Nå er jeg veldig trøtt har sett på tigerstaden og tatt selvbrunning så Natti :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

sminkevideo

Skrevet 24.11.2013 klokken 18:32 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 9


noen spurte om jeg kunne lage en sminkle video så jeg lagte bare en sjapp hverdagssminke video :) jeg gjorde med vilje og ta videoen 2 ganger etter hverandre så dere skal få se det skikkelig siden den går så fort :)håper dere liker den!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

9 kommentarer

Søndag

Skrevet 24.11.2013 klokken 15:53 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


I dag jogget jeg og mamma en tur rundt røyneberg / sola i en time og så gikk vi inn og lagte pepperkaker :) akkuratt nå sitter jeg og ser på Jersey shore og snakker med folk :) hvis du lurer på noe bare spør meg!:) hvis noen vil være me meg på sola i dag kontakt meg på face :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Kino

Skrevet 23.11.2013 klokken 22:46 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Sorry for lite blogging i det siste har jeg vært veldig opptatt :) på fredag var jeg med Siri på kvelden vi var hjemme alene hos meg og koste oss :) og i dag var jeg med christoffer ,Vetle og Stine på kino i Stavanger :) vi så på Detektiv downs , den var utrolig løyen og vi hadde det veldig kjekt haha :) viss det er noe dere lurer på,vil spør meg om elle noe dere vil jeg skal gjøre på bloggen så bare kommenter i kommentar felte og eg svare :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Kamp

Skrevet 16.11.2013 klokken 23:00 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 2


Hei alle sammen sorry for lite blogging men flyttet inn i en ny leilighet på fredag, så jeg har flyttet på ting helle tiden og pakket ut :) jeg skal legge ut bilder frs leiligheten i løpet av uken :) i dag har jeg spilt kamp mot Nærbø vi vant sånn 22-17 elle noe :) utrolig bra spilt :) håper alle har en fin helg! ;) hvis det er noe dere lurer på elle hvis dere vil jeg skal ha spørsmålsrunde eller noe sånt så bare gi beskjed her i kommentar felte!! ;)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Innkjøp fra amfi

Skrevet 16.11.2013 klokken 22:02 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


En dag i uka var jeg på amfi en liten tur fordi jeg var hos tanleggen så etter på gikk jeg å skikket litt :) så jeg måtte jo kjøpe noe som vanlig haha :) så jeg kjøpte øredobber , en ring og klister til håndball:)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

skolen

Skrevet 12.11.2013 klokken 09:57 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 4


Akkuratt nå er jeg på skolen og holde på med exel på pc, ikke akkuratt så veldig kjekt hahaa :) i dag skal jeg på trening og mest sansynlig til madla amfi og i morgen skal jeg være med christoffer og sikkert til madla amfi igjen ahaha :) legger ut bilder når jeg er der i morgen! jeg søkte bare litt på meg selv på nette og fant noen litt gamle bilder hahaa :) snakkes så lenge!. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 kommentarer

Syk

Skrevet 08.11.2013 klokken 23:42 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Har vært syk helt siden mandag og ikke vert på skolen så det er derfor jeg ikke har fått skrevet noe på bloggen :) men i dag kjøpte jeg nye sko på madla amfi til 800kr det er svarte pumps som jeg skal bruke til hverdags, men jeg kaller det heste sko siden det ligner på heste skona mine :) i helga skal jeg spille kamp,feire farsdag og på viking kamp ;) kommer mer info om det senere :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Halloween party

Skrevet 05.11.2013 klokken 21:52 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


På lørdag va eg i halloweenparty hos Synne kjempe kjekt :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Halloween

Skrevet 02.11.2013 klokken 10:29 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hadde en kjempe kjekk Halloween med Siri og Rita ;) gjorde mye tull og gjorde masse knep :) i dag skal jeg i Halloween party i kveld gleder meg veldig mye :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Mat og helse

Skrevet 25.10.2013 klokken 23:30 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 2


På mandag hadde vi mat og helse på skolen så vil lagte vanlig boller , skolebøker og kanelisvingen :) det var utrolig godt :) vi holder også på me et prosjekt i mat og helse som vil skal desegne vårt eget produkt så jeg og Sigrid ble me Andera hjem etter skolen og filmet :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Lørdag

Skrevet 23.10.2013 klokken 22:53 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


I dag har eg vært på IKEA me Stine og bare prøvd og fått masse nye ipairasjoner til mitt nye rom og så kjøpte jeg en glass vase som jeg skal ha rosa steiner og sminke koster nedi :) jeg har også kost meg med mamma og laget taco og hatt jordbær som
Vi dipet i sjokolade :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Baking

Skrevet 18.10.2013 klokken 17:54 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Bakte muffins til kantina vår igår :) i dag skal jeg på confession i sørnes kirka om ca en halv time :) i dag kjøpte mamma og vårt mye hus :) men vi flytter ikke inn før 1 juli 2014 fordi det er ikke ferdig bygget enda, skal komme me bilder fra huse og sånt senere når jeg har bedre tid :) snakkes :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Ukens oppsummering

Skrevet 12.10.2013 klokken 10:04 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 4


Da skal jeg bare oppsummere hva jeg har gjort denne uka :) jeg har bakt muffins , gått turer , fotoshoot, redigert bilder og headere,mamma kom også hjem fra Barcelona så jeg fikk en ny dongeri skjorte fra pull & bear og akkuratt nå er jeg på horve på konfirmasjons leir :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 kommentarer

svar på spørsmålsvideo

Skrevet 09.10.2013 klokken 18:50 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 2


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Spørsmål!!!

Skrevet 09.10.2013 klokken 15:41 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 8


hei da skal jeg lage spørsmålsvideo så det er bare og sende inn spørsmål til meg og Eirik Slagstad så skal vi svare :)
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

8 kommentarer

Spa

Skrevet 06.10.2013 klokken 22:53 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


I dag har jeg bare vært hjemme slappet av og hat spa :) i går var jeg og pappa på viking kamp :) stillingen ble 1-1 mot Sandnes Ulf ;)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Svea jakke

Skrevet 01.10.2013 klokken 20:56 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 8


Da kjøpte jeg endelig Svea jakken jeg hadde så lyst på jeg kjøpte den på Capone på Madla amfi for 3999kr alså egentligt 4000 kr du kan kjøpe den i grønn,brunn,svart eller mørke blå jeg valgte mørke blå og valgte lys pels :) du kan alså velge hvilken pels du vil ha for pelsene er forskellige på hver enkelt jakke :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

8 kommentarer

Dagens sminke

Skrevet 30.09.2013 klokken 07:33 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Innkjøp fra Mamma

Skrevet 28.09.2013 klokken 20:28 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 2


Mamma vær og kjøpte litt små ting til meg imens jeg var og var dommer for j10 fra kl 11 til halv 3 i åsenhallen i dag :) hun kjøpte mat forkle,gitar strenger, automatisk stemmer og ny hummel håndball bukse ;) og så har hun også kjøpt stoffet til bunaden min

Fikk et nytt hjorte kjøkken forkle fra kid

Så fikk jeg nye strenger på gitaren ;)

Og automatisk stemmer til gitaren

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Dagen i dag

Skrevet 26.09.2013 klokken 20:45 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 4


I dag har jeg gjort litt av hvert jeg gikk hjem fra skolen i dag for jeg var dårlig og så var jeg og mamma på verkstede i sola og ventet på at bror min skulle ta eu kontroll ;) etter det kjørte vi til Stavanger og kjøpte stoffet til bunaden min og var på en såpe lignende butikk nesten det samme som body shop ;) etter det reiste vi til legevakten og sjekket va som feilet meg og så reiste vi hjem til mormor og morfar og lagte vaffler :) så føler jeg meg enda ikke så bra så jeg skal på røntgen i morgen på sykehuset :) snakkes så lenge skal legge meg tidlig så jeg kan bli frisk
-Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 kommentarer

Mikado

Skrevet 22.09.2013 klokken 23:26 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


I dag var alle 7 i familien på Mikado og spiste middag for å feire broren min sin 21 års fødselsdag og at han var ferdig i rekrutten eller hva det heter :) det var utrolig kjekt :) så prøvde jeg sushi for første gang for å si det sånn det smakte ikke så godt som alle tenåringer utpeker på bloggene sine :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Dagens outfith

Skrevet 21.09.2013 klokken 21:46 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 2


Jeg ser at mange har dagens outfith så jeg tenkte jeg og kunne det siden jeg kjøpte jo og nye klær i går som jeg måtte teste ;)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Byen innkjøp

Skrevet 21.09.2013 klokken 21:37 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Kjøpte en skinny bukse for 199kr på h&m og en bluse for 199kr og en øyenbrynspenn. ;)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Barnevakt i dag og

Skrevet 13.09.2013 klokken 22:49 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


E barnevakt i dag og for 3 stk men nå er jeg barnevakt for begge onklene mine hahaha ;) eg spilte først to kamper for vi har cup så vant vi begge kampene så gikk vi hjem så lager jeg Grandiosa og fant frem snop og the voice til ungene ;) kjempe kjekt :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Flytting

Skrevet 13.09.2013 klokken 22:46 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


http://www.finn.no/finn/realestate/homes/object?finnkode=41375498 då va huset ute for salg :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Skolen

Skrevet 13.09.2013 klokken 06:14 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 1


Ane ville jeg skulle legge ut innlegg på bloggen når vi var på skolen så da måtte jeg jo selvfølgelig det :) men i dag var jeg alså barnevakt hos naboene og ferget håret ;) kjempe kjekt

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

Acne

Skrevet 10.09.2013 klokken 19:56 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 5


I dag så kjørte jeg og Stine til kvadrat før trening og kjøpte acne skjerf :) jeg kjøpte mærkeblått men det vises veldig dårlig på bildene :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

5 kommentarer

Bursdags hilsen til Stine

Skrevet 09.09.2013 klokken 18:38 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Hytte livet

Skrevet 08.09.2013 klokken 18:50 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 2


I helgen så var jeg på firma hytta til pappa så var familien til en vennine som heter Jette med :) det var utrolig kjekt vi shoppa, var på sørøandsbadet, kjørte båt og mye mer :) vi var altså 10 stk på hytten så vi var en stor koselig familie på hytte tur hahaha :) sorry for lite blogging, men det er litt travelt siden vi holder på me og flytte og sånt så jeg bor hos mormor og morfar i mens til vi har solgt huset og kjøpt nytt :) men når jeg har flyttet så får jeg mer tid og lover at jeg skal begynne og blogge mer da :) så skal jeg nok legge ut en video fra mitt gamle soverom og fra mitt nye :) men snakkes så lenge :D

Sørlandsbadet med Jette og Ine :)

Ute og kjøre båt me jette ;)

Frokost til 10stk

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Innkjøp fra madla amfi

Skrevet 02.09.2013 klokken 17:33 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Rett etter skolen stakk jeg og Siri til madla amfi og shoppet litt :)

Smykke fra Cubus på salg 79,-

Nailelakk fjerner 90,- Cubus

Tubetopp fra bikbok 129,-

Skjerf fra ginatricot salg 70,-

To vanlige gensere fra Cubus tilbud 2 stk for 199,-

Fliseklemmer og striker fra bikbok ca 30,-

Så skal jeg mest sansynlig kjøpe denne svea jakken på madla amfi for ca 4000 ,-

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Barnevakt

Skrevet 01.09.2013 klokken 01:10 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei i dag har jeg rydda i hele
Huset og vasket og alt siden vi som sagt skal flytte som noen allerede vett :) og nå sitter jeg barnevakt for naboene skal dra hjem ca kl 2 :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Madla amfi

Skrevet 28.08.2013 klokken 19:18 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Var hos regulerings tannlegen i dag så da fikk jeg tid til å stikke på
Amfi :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Canada goose

Skrevet 24.08.2013 klokken 23:49 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Eg vurdere og kjøpe denne jakken va Synnes dere??

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Beklager ....

Skrevet 21.08.2013 klokken 22:45 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei alle sammen beklager for lite blogging for tiden :) men jeg har vert veldig opptatt i det siste , for jeg har vert veldig mye barnevakt og så har skolen og treminger begynt igjen og noen av treningene slutter i 10 tiden så rekker ikke og blogge... :)

Det var når jeg var barnevakt ?

Det var når jeg var barnevakt for noen andre i går :)

Og dette er fra fotoshooten i dag :) jeg skal lage ett eget innlegg fra fotoshooten når jeg får resten av bildene :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

språkreise video del 3

Skrevet 15.08.2013 klokken 15:54 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 1


hei nå kommer endelig del 3 av videon og så kommer del 4 øyeblikk sorry for all venting :)
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

Filmkveld med jentene

Skrevet 08.08.2013 klokken 01:40 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Etter Beach håndball treningen så avtalte vi at noen av jentene skulle komme på film kveld hos meg det var utrolig koseligt :) og foresten det kommer del 3 og 4 av Språkreise videoene også :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Språkreise video del 2

Skrevet 08.08.2013 klokken 01:23 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Språkreise video del 1

Skrevet 07.08.2013 klokken 11:19 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Sorry for det tok lang tid men youtube ville ikke ta i mot en film som varte i en time så jeg måtte dele den opp :)
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Fantastisk dag

Skrevet 05.08.2013 klokken 10:13 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


I går når jeg våknet så var jeg jo hos onkel :) så skulle vi egentligt gå på gamlingen og bade men så når vis var kommet frem så begynte det og lyne og tordne så de stengte parken. Så derfor gikk vi og bowlet 3 runder det bar veldig kjekt :) etter vi hadde bowlet så kjørte onkel meg hjem til pappa :) Så når jeg kom til pappa så spurte pappa om jeg ville være med på kino så, så da gikk jeg,pappa,stemorenmin,moren til stemormi,brormin og søstera mi på kino og såg The heat :) jeg anbefaler den filmen den var sykt bra alle må bare se den :)

Min lunsj den dagen :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Fantastisk dag

Skrevet 05.08.2013 klokken 10:12 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


I går når jeg våknet så var jeg jo hos onkel :) så skulle vi egentligt gå på gamlingen og bade men så når vis var kommet frem så begynte det og lyne og tordne så de stengte parken. Så derfor gikk vi og bowlet 3 runder det bar veldig kjekt :) etter vi hadde bowlet så kjørte onkel meg hjem til pappa :) Så når jeg kom til pappa så spurte pappa om jeg ville være med på kino så, så da gikk jeg,pappa,stemorenmin,moren til stemormi,brormin og søstera mi på kino og såg The heat :) jeg anbefaler den filmen den var sykt bra alle må bare se den :)

Min lunsj den dagen :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Barnevakt

Skrevet 02.08.2013 klokken 23:50 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


I dag var jeg altså barnevakt for Søskenbarna mine Emma og Lisa det var utrolig kjekt så skal jeg sover over her til i morgen ;) og de ville se filmen Tina og Bettina så da leide vi sefølgelig den filmen hahaha :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

fotoshoot med stine

Skrevet 01.08.2013 klokken 23:18 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 2


Jeg prøver og få til språkreise videoen men den er så lang så youtube vil ikke ta i mot den så har litt problemer men skal få den ut som fort så mulig :)
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Kongeparken

Skrevet 01.08.2013 klokken 19:07 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Då har eg vert i kongeparken me jette det var utrolig kjekt og jeg jukset på den enne penge automaten så jeg fikk 73 kongepark mynter haha :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Innkjøpsvideo

Skrevet 24.07.2013 klokken 19:09 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 13


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

13 kommentarer

Rip meg....

Skrevet 19.07.2013 klokken 18:05 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 2


Så sykt varmt her i England det er sånn 30 og 31 grader. Det er altfor varmt for oss som går på skolen vi dør jo inne i klasserommet ;) men i dag var siste skole dag for på mandag skal vi ha graduation, det er at vi skal gå me sånn kappe og hatt som dere sikkert har sett på amerikanske filmer :) så skal vi bli ropt opp 1 og 1 på scenen og få et diplom og etterpå skal vi kaste hattene opp i luften hahaha :) så reiser jeg hjem på tirsdag men før det skal jeg på mega party på søndag gleder meg veldig mye det skal komme over 4000 :))

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Summeranza

Skrevet 15.07.2013 klokken 11:26 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei alle sammen som sagt så har jeg vert på summeranza ;) det var utrolig kjekt og på summeranza så traff jeg tcmn hun var også der ;) jeg har blogget lite for jeg ikke har tid men jeg lover og blogge om alt når jeg kommer hjem til Norge den 23 juli ;)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

London :)

Skrevet 14.07.2013 klokken 10:12 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Noen tegnet meg som funny i London i går?

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

England

Skrevet 10.07.2013 klokken 21:23 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei alle sammen! :-) jeg er enda i England på Språkreise :) dette er bare et lite innlegg jeg kommer med for jeg har ikke tid til mer og jeg skal selvfølgelig bloggen om alt når jeg kommer hjem og mest sannsynlig lage en film fra hele turen min :-) jeg ha shoppet veldig mye og jeg har og kjøpt Hair exstension og masse annet :) jeg kommer bare til å visse litt av hva jeg kjøpte nå, så kommer resten senere :) snakkes så lenge ;)
-Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

My summer holiday 2013

Skrevet 01.07.2013 klokken 11:28 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 2


Jeg har mye i vente til min sommer ferie 2013. I år skal jeg på språkreise helt alene til England i en måned :) jeg skal bo hos en dame som heter: Mrs.Estrella Cabalar :) og jeg skal bo i brighton i en gate som heter: 2 Flint Close , Portslade , Hove , East Sussex , BN41 2GH , Great Britain :) Jeg gleder meg veldig mye <33 Det starter med at jeg reiser på onsdag 03.07.2013 kl 14:25. Da går flyet til Oslo, Jeg har avtalt med to jenter som skal samme sted som meg at vi skal ta følge helt til vertfall Gardermoen så det blir jo spennende og møte dem på sola flyplass :) De to jentene heter Ingrid Friestad og Mona Høiland :) Når jeg kommer til Oslo så skal jeg hente bagasjen, gå opp i andre etasje på Gardermoen og finne frem til Språkreise lederne og møte dem. Så går flyet fra Gardermoen til Gatwick kl 18:15 :) Så er vi i Gatwick ca kl 19:20. Så skal vi ta tube eller buss i en time til brighton :) Når vi er fremme i brighton så kommer foster moren min og henter meg og den andre personen som skal bo sammen med meg :) Jeg vett ikke enda hvilken annen jente jeg kommer til og bo med. Men det jeg vett er at den jenta ikke er innenfor skandinavia så det blir en Spansk, Tysk, Fransk, tyrkisk,amerikansk osv...... det blir vertfall ikke en norsk,dansk eller svensk, sånn at jeg ikke kan kommunisere på norsk med den personen :) Det er for at jeg skal bruke engelsk språket mitt mest mulig :) Så når jeg kommer hjem til fosterfamilien så starter min reise og uforglemmelige måned som jeg kommer til å huske resten av mitt liv. Sånn som uke planene mine sier det kanskje kan bli er at Onsdag: starter det med Study visit to a museum, shcool and welcome event :) Torsdag: School, Ef lounge, Ef disco, Fredag: Ef club, School, ef disco. Lørdag: London exursion heile dagen der vi reiser til London og bare shopper :) Søndag: Ef aren, Local market, Ef karoke. Uke 2 mandag: school, Ef clubb, Ef disco. Tirsdag: ef lounge, school, bowling. Onsdag: school, study visit to the local law courts, lazer quest. Torsdag: swimming,whatersports, school, beach themed Ef disco. Fredag: school, exursion to nearby town, ef crasy casino. Lørdag: city/theme park optional exursion hele dagen :) Søndag: full english breakfast, ef arena, Mega party. uke 3 Mandag: Ef lounge, school, photo scavenger hunt. Tirsdag: school, Ef arena- Final tournsment, ef disco. Onsdag: ef club, school, uv/neon themed ef disco. Torsdag: school and efcelt, study visit to a museum, cinema, Fredag: aquarium, projrct presentations and graduation, farewell event. Lørdag: London/ major city hele dagen og shoppe. Søndag: depart :) dette er litt hvordan de tror det kommer til og bli i ukene :) Så jeg har mye og glede meg til <33 og i tillegg til alt dette så skal jeg på funnpack og summeranza <33 Funnpack det er en pakke med masse ting jeg har kjøpt så jeg kan være med på som foreksempel kino, bowling, rene ned i en ball ned en bakke, Akvarium, besøke et slott og lazer spill :) Lazer spillet r at vi går me våpen og vester og skal skyte hverandre sånn som dere sikkert har sett på zack og cody søte liv til sjøs :) Summeranza er en stor festival. Dere vett sikkert at russ går på landstreff med konsert og tivoli inne på et område som bare er for russer :) jeg skal på det samme bare at dette er mye mye mye større og er verdenstreff og da skal jeg på konsert med LMFAO og Sky blue og så kommer det masse tilleggs Dj som skal ha mini konserter :) Så skal vi jo også ver på tivoliet :) men dette var litt av hva jeg skal gjøre på språkreisen min :) jeg skal prøve og filme små klipp litt overalt sånn at når jeg kommer hjem kan jeg lage alt til en film så dere kan se hvordan jeg har hatt det på språkreise i England :) Jeg skal og kanskje på ferie med mamma alene og med pappa alene men det er ikke helt bestemt enda :) håper dere likte innlegget :) - Amalie <3<3<3<3. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Kvadrat

Skrevet 29.06.2013 klokken 09:53 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 2


På torsdag sov jeg over hos Silje Tveit :) Det var utrolig kjekt, på fredags morgen gikk vi på kvadrat og var der en liten stund :) så reiste vi hjem til meg for Silje skulle overnatte hos meg <3 på kvelden spiste vi pizza og hadde snop :) me så på masse filmer...hahaha :) akkurat nå sitter vi i senga og ser på film :)
-Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Ferga håret

Skrevet 29.06.2013 klokken 09:45 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Har ferga håret :) folk seie det ser svart ut mens andre sier det ser sjokolade brunt ud :) hva syntes du???? :)
-Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Kongeparken

Skrevet 26.06.2013 klokken 08:49 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Eg var alså i kongeparken med Stine på mandag det var utrolig kjekt :) så traff vi Ingeborg så hang hun også litt med oss :) jeg har noen bilder fra kongeparken som kommer ned forbi :)
-Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Home alone med søster!

Skrevet 23.06.2013 klokken 11:36 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 2


I går på kvelden så stakk faren min og stemoren min ut til noen venner så jeg og søsteren min ble home alone :) det var utrolig kjekt de hadde kjøpt inn masse snop til oss og så var jeg på ipaden og så på prison break på netflix<33 til middag hadde vi kinamat og pizza <3 resten av kvelden så vi bare på serier og filmer å spiste masse snop <3
-Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Far og datter dag!

Skrevet 23.06.2013 klokken 11:33 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei alle sammen <33 I går hadde jeg og pappa en liten far og datter dag :) Det startet med at vi reiste til kvadrat og leverte tv min inn på verksted på butikken siba :) så reiste vi til 2 forskjellige familier på sola som vi var på besøk hos <3 Det var veldig kjekt :-) etter vi hadde vert på besøk så reiste vi og spilte bowling bare meg og pappa ;) vi spillet 3 runder haha :) vi spiste også mat, vi Spiste mat som var på bowlingen :) etter det så reiste vi til Toys r Us og kjøpte rense tabbeletter til boblebade :) så kjørte vi hjem og slappet av <3
-Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Sommer!!

Skrevet 21.06.2013 klokken 11:59 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 10


Hva skal du i sommerferien? :) fortell i innlegget hva du skal i sommerferien og du kan være med i en trekning av kongepark billetter med meg :) ??? så det e er bare og skrive hva du skal i sommerferien og du er med i trekningen :)
-Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

10 kommentarer

Familiebursdag

Skrevet 20.06.2013 klokken 07:10 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 2


Hei alle sammen i går hadde vi familieselskap for hun enne søsteren min som heter Lena ? Lena går altså i 10 klasse og ble 15 år i går :) det var en knall kjekk bursdag :) jeg , Lena og Christina laget vine videoer som er ute på vinen min det er bare og se ? jeg heter amaliestava på vine? nå er det bare to dager i Gjenn på skolen til det er sommer ferie!!!??? og i dag begynner vi kl 10 og skal bare levere alle bøkene og så stikke hjem igjen og i morgen skal vi bare få karakter arket og so hade og så er det sommer ferie ?
-Amalie

Oreo kake ?

Sjokolade muffins

Og en kake me bare krem og bær?

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Nye sko!!

Skrevet 18.06.2013 klokken 16:49 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Når jeg kom til pappa i dag og gikk på rommet så lå det nye hvite converse ski til meg wiiii?? tussentakk verdens beste pappa ?

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Mamma sin bursdag

Skrevet 17.06.2013 klokken 23:08 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


I dag hadde mamma bursdag så vi feiret det med at familien reiste på big horn steak House og spiste og etterpå gikk vi og bowlet ? det var veldig kjekt?? på skolen i dag var vi på stranda for 7 trinn skulle besøke ungdomskolen så vi fikk ikke være der ? men det var utrolig kjekt på sola stranda med hele 8 trinn?

Fått noen av studio bildene?

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

70-Årsdag

Skrevet 16.06.2013 klokken 23:22 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


I går var vi på Sørlandet på hytten vår og overnattet til i dag for mormor og morfaren min skulle ha 70 årsdagen sin på Sørlandet som ikke er langt vekke fra vår hytte? det var veldig kjekt ;) dagen før når vi var på hytta vår så lynet og tordnet det ekstremt mye :/ det var nesten litt skummelt siden vi trodde det slo ned i huset :( men det gjorde heldigvis ikke det strømmen gikk bare ...men det slo ned i nabo huset på hytta :// men vi hadde uansett en koselig 70 årsdag på søndagen fordet om det ikke var dekning på hytta til mormor og morfar etter lynet som var dagen før? men snakkes så lenge i morgen skal hele 8 trinn på solastranda pågrunn av at de nye 7 klassingene skal besøke ungdomskolen ? men det er jo bare kjekt og ver på stranda ;) så det kommer nok mer informasjon om hvordan vi hadde det på stranda i morgen ;)
-Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Studio bilder

Skrevet 15.06.2013 klokken 10:33 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei alle sammen i går etter skolen reiste jeg , Mia og ei som heter Frida til byen for å ta studio bilder <3 det var utrolig kjekt og jeg kommer til og dele bildene ut her på bloggen når jeg får dem :) etter vi hadde tatt bilder gikk vi på big bite og og spiste <3 så gikk vi og skiket i butikker og satt på Hansen hjørnet i mens vi ventet på at jeg skulle ta ferjen til flor og fjære for og spise mat og få omvisning på flor og fjære med NAF <33 ;) så studio bildene legger jeg ut senere :) I dag skal jeg ned til Sørlandet på hytta mi for i morgen skal vi feire 70 års dagen til mormor og morfar på hytten deres på Sørlandet <33 snakkes så lenge ;)
-Amalie

Studio <3

Mods of Norway traktor <3

Flor og fjære <3

Forretten vår var fiske suppe<3

Hovedretten var buffe med masse forskjellig <3

Desserten var sjokolade pudding med jordbær <3

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Friiiii

Skrevet 12.06.2013 klokken 22:11 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 2


Hei alle sammen i dag hadde vi fri fra skolen for 10 trinn hadde eksamen <33 det var meningen at hele min klasse ville stikke i kongeparken men jeg og 2 andre jenter i klassen ble ikke med ahah :) I dag har jeg bare kjedet ræua av meg og ryddet rommet ,laget pannekaker,spilt sims og sett tv ahahah :) det er veldig uvanlig at jeg er inne en hel dag!!!! Jeg skulle egentligt til byen med Stine men hun hadde mye hun skulle gjøre siden i dag skulle de sove over på ølberg til i morgen ;) men ellers har det vært en av slappet og herlig dag <33 snakkes så lenge
-Amalie

Frokosten min i dag!!!!<333

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Barnevakt

Skrevet 09.06.2013 klokken 10:48 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 2


Hei alle sammen i går var jeg alså barnevakt for søskenbarna mine som bor på sola <3 det var utrolig kjekt jeg sov altså over her ;) i går spiste vi taco,spiste snop og så på filme spokey buddys elle ka den hete hahaha :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Overnatting

Skrevet 09.06.2013 klokken 10:47 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


På fredag var jeg på skumparty og hadde overnatting av Silje Tveit <3 det var skam kjekt :) vi gikk hjem fra skumparty mellom 11 og halv 12 og på lørdagen så vi film i senga og hadde kødde fjortis film <3 dere komme til og se resultate ned forbi :)

Før skumpartye

Etter skumpartye hahahah

Kose maten meg og Silje hadde til filmen

Fjortis sminke video

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Fantastisk dag!

Skrevet 05.06.2013 klokken 08:57 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei alle sammen i går var vi på sola stranda med klassen hele dagen det var utrolig kjekt og veldig varmt og font vær<3 seinere på kvelden stakk jeg, Stine og Carita på butikken og kjøpte jordbær,blåbær og sjokolade og koste oss hjemme hos Stine mens vi så på hjelp vi er russ! <33 I dag har vi alså fri fra skolen så vi skal nok finne på masse kjekt i dag og :) snakkes så lenge
-Amalie <3

Solastrandå <33333333333

Butikken <3333

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Reklamasjon

Skrevet 04.06.2013 klokken 06:56 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Jeg lovte noen folk at jeg skulle reklamere bloggene deres i et innlegg på bloggen min så her er de:
http://beautyt.blogg.no/

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Kongeparken søndag!

Skrevet 02.06.2013 klokken 18:31 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei alle sammen da var det alså siste dagen i kongeparken :) i dag tok jeg litt mer karusellere og var maskot i dag og <3

Meg!!!!<3333

Mat<3

Meg som løve<33333

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Kongeparken lørdag!

Skrevet 01.06.2013 klokken 23:38 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 2


Hei alle sammen i dag har jeg et i kongeparken med NAF :) det var utrolig kjekt jeg skal også der i morgen<3 i dag var jeg en maskot bamse en løve som gidde klem til barn det var veldig morsomt hahaha <3 så skal jeg også være det i morgen :) vi var og å så på når NAF hadde sånn arrangemang på parkeringen så de slapp biler ned fra lufta for å visse hvordan et kræsj er i 80 km/h <3 De samme tingene kommer også til og skje i morgen ;-) så gleder meg allerede snakkes så lenge :)
-Amalie <3

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Fantastisk dag

Skrevet 31.05.2013 klokken 22:42 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei alle sammen etter skolen i dag hadde jeg et arrangemang, så inviterte jeg alle som ville komme og spille håndball Beach bak kulturhuset i halv 3 tiden :) det var utrolig kjekt og mange som kom <3 så har jeg vert med søsteren min og så spiste vi nachos til middag :) i morgen og på søndag skal jeg i kongeparken med sånn NAF greier siden jeg er medlem så jeg må legge meg nå fordi jeg må være klar ti over 7 på morgenen hahahaha <3 snakkes så lenge <3
-Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Summer feeling

Skrevet 30.05.2013 klokken 22:18 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei alle sammen har hatt en fantastisk dag i dag<3 føler sommer været :) vi på 8 trinn sluttet kl 12 i dag påfunn av avspasering så 8g og 8d stakk ned på stadion så hadde vi vankrig, det var utrolig kjekt<3 men jeg ble veldig våttt siden alle guttene gikk mot meg hahahah :-) etter på stakk jeg hjem og skiftet klær så syklet jeg og Sirilak til Frida som bor med ormenlange så var vi lenge med frida<3 så gikk vi tur med hunden og laget pannekaker :) mm det var godt <3 så fikk jeg også masse fine klær av søsteren til Frida som heter Mia <3 så det se alså dagen min helt fantastisk <3 og i morgen skal jeg ha matte tentamen :(( snakkes så lenge
-Amalie

Tussentakk for klærne Mia <33

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

New York!

Skrevet 28.05.2013 klokken 22:10 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


I dag kom mamma hjem fra new York så da fikk jeg litt fine ting av henne :-) tussentakk verdens beste mamma <33 kan nok lage dette til en innkjøps video senere hvis jeg få tid <3 snakkes så lenge :)

2 bikinier fra Victoria's secret

Victoria's secret sminkeveske og lipgloss

Bare minerals concealer

Hvite korte converse

Abercombie fitch shorts

Victoria's secret topper

Converse iPhone deksel

Bare minerals pudder

Tubetopp og sports bh fra victoria's secret så fikk jeg og noen g-strenger fra Victoria's secret

3 levis bukser to lange og en litt kortere

Maskara

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Kristiansand cup

Skrevet 26.05.2013 klokken 20:12 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei alle sammen :-) I helgen har jeg vert på håndball cup i Kristiansand :) det var utrolig kjekt vi fant på mye rart og var på disco også :) det var utrolig kjekt på discoe Hehe....mye som skjedde der :) vi kom til semifinalen i cupen så det var jo bra i fjord og forifjord var vi i finalen med de vi tapte mot i semifinalen nå :) snakkes så lenge :)
-Amalie

Sunde eller sola drakt?? :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Siste innkjøp denne måneden!

Skrevet 23.05.2013 klokken 17:12 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Sorry vert Lite blogging og har ikke sagt det jeg har kjøpt i det siste:) jeg kan ta en oppsummering nå :)mamma er i new York nå hun reiste sist torsdag og kommer hjem på mandag så jeg vett at jeg vertfall skal få hvite korte converse og en ny Victoria secret bikini siden jeg ødela den andre som du ser på bildet her nede:)

Kjøpte det rosa iPhone deksele på glitter husker ikker hvor mye det kostet men rundt 100-150 og Justin Bieber deksele kjøpte jeg i dag <3

Alså denne bikinien er mitt ødelagt jeg fikk en liten rosa flekk på toppen for Victoria secret håndkleet mitt som er rosa ferger av :/ :) men så får jeg ny og den viser jeg frem sikkert på tirsdag:)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Alt er drit!

Skrevet 21.05.2013 klokken 23:00 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Sorry for lite blogging har vært litt deppa og lei i det siste :/ litt mye dumme ting som har skjedd og en av tingene jeg vil ta opp er: at alle de som snakker drid om meg på Sande skole trenger ikke snakke drid om meg på barneskolen for at jeg ikke er der siden jeg går på ungdomskolen ...da kan du heller komme og si det rett i tryne på meg og hvis du ikke tør det så burde du heller la være å si dt plasser jeg ikke er!!! Og hvis noen har hørt noe spess så ta gjerne kontakt er bare kjekt om jeg får mer informasjon og lurer på hva de sier som de ikke tør å si til meg :)
-Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

The day to day!

Skrevet 18.05.2013 klokken 23:18 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei i dag har det vært eg strålende vær og 25 grader ikke dårlig :) jeg har solet meg,badet,ryddet i Hagen og grillet på terrassen med hele familien veldig koselig <3 til lunsj hadde jeg masse oppskåret frukt og kesam <3 senere på kvelden skypet jeg med paradise Thomas Holstad det var koselig <3 snakkes så lenge skal snakke med Anders :* <3
-Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

17.Mai

Skrevet 17.05.2013 klokken 19:42 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Gratulere med dagen alle sammen! <3 Håper alle har hatt en like kjekk dag som meg! <3 I dag gikk jeg først i skoletoget<3 Så gikk vi på sande skole og var litt der, så reiste vi til airport hotellet og spiste masse god mat <3 Etter vi hadde vert der så stakk vi opp i den gammle gata mi til familien Lundgård en tur <3 Så gikk jeg jeg i folketoget med håndballen, i toget var det jeg som hadde ansvaret for høytaleren alså musikken og så gikk vi og delte ut masse roser til publikum <3 Takk for meg<3

'
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

nye header så stemm!!!!!!

Skrevet 16.05.2013 klokken 21:43 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 4


stem på den headeren du vil jeg skal ha <3 <3 stem stem stemmmmmmm <3<3

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 kommentarer

Frisøren

Skrevet 15.05.2013 klokken 20:10 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 2


Hei i dag har jeg vært hos frisøren og klippet meg hahaha <3 måtte ha en 17 mai klipp håret var litt slitt <3 etter på stakk jeg på living på Tvedt sentere og skikket fant Masse jeg ønsket meg men kjøpte bare noe som eks noen gammeldagse skilt <3 Akkuratt nå sitter jeg hjemme og skyper med Thomas Holstad fra paradise veldig koselig haha <3 og Sennere skal jeg skype med eb som heter Anders <3
Snakkes så lenge<3
-Amalie

Før og etter bilder <3

Kjøpte alså disse til å hå til pynt på rommet <3

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Mekke dag og bobblebad

Skrevet 12.05.2013 klokken 10:05 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 2


I går var jeg på Tjelta og skrudde på bilcross bilene fra morgenen og fram til kl 5 <3 når jeg kom hjem så testet jeg vår nye bobblebad :) det var veldig godt jeg skal snart ut nå og :) skal ha morgen bad hahaha <3 på kvelden skypet jeg med michael i over 2 eller 3 timer så det var kos hahaha <3men vi snakkes så lenge har veldig mye å gjøre :)
-Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Bilcross

Skrevet 10.05.2013 klokken 14:43 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


I går kom jeg hjem fra bilcross i Kvinesdal veldig kjekt <3 Akkuratt nå sitter jeg bare og ser film og har spist litt mat <3 som du ser på bildene <3

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

17.mai kjolen

Skrevet 08.05.2013 klokken 16:51 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 8


Da fikk eg endelig kjolen eg ville ha<3

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

8 kommentarer

Svar på spørsmålsrundevideo ute nå!!!

Skrevet 05.05.2013 klokken 14:45 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

køddevideo!

Skrevet 05.05.2013 klokken 12:39 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


her er en liten køddevideo og spørsmålsrunde videoen er på vei!!<3
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

innkjøpsvideo!

Skrevet 04.05.2013 klokken 21:31 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 4


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 kommentarer

Spørsmålsrunde

Skrevet 04.05.2013 klokken 15:08 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 6


Send inn spørsmål til meg og siri og me svare på video i kveld etter me komme fra kvadrat <3

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

6 kommentarer

Jentekos (dette e kødd!!!)

Skrevet 04.05.2013 klokken 00:10 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hadde jentene mine på besøk så lagte vi en kødde film haha <3 alt dere ser nå er kødd!!!!!!!!!!!!!!!! Bare så alle vett det :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Dagen i går og i dag!

Skrevet 01.05.2013 klokken 15:43 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


I går var jeg på språkreise møte i BI lokalet i stavanger da fikk vi vite mye mer om når vi skulle reise i sommer og at foreldre ikke trengte å beskymre seg for at vi skulle reise vekk en måned helt alene til et annet land haha <3 I dag har jeg vært i byen med Marcus Berven og Sennere kom Dennis og Michael og ahahah :) Akkuratt nå er jeg hjemme for vi har middags besøk og så skal jeg fylle ut en språkreise test på nette og så skal jeg reise hjem t mamma på sola wiii. <3 snakkes så lenge :)
-Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Litt dumt..!

Skrevet 28.04.2013 klokken 22:57 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei :) jeg hadde bare litt lyst og fortelle dere om noe som jeg Synnes er veldig dumt. På fredag som var har jeg vært bestevenn med Marcus Berven i 3 år som er en god ting <3 men det jeg Synnes er veldig dumt er at jeg savner den gamle tiden før han flyttet til stavanger og ble så sykt populær :/ jeg er veldig glad i Marcus Berven som venn, men jeg føler at jeg ikke alltid får hatt det like kjekt nå når jeg er med han nå en før, pågrunn av jente Belieberser som Springer etter han når vi er i byen og da må vi springe vekk som ikke er så veldig kjekt. Ikke nok med det men så er han blitt veldig god venn med Dennis og det har gjort at jeg og Marcus er veldig litte med hverandre :( jeg føler jeg har blitt litt mye glemt pågrunn av Dennis :( jeg mener ikke noe vondt med Dennis han er nok en veldig koselig og snill person,men jeg føler bare jeg mister Marcus for hverdag som går :( jeg vil bare ha tilbake den tiden da jeg kunne være med bestevennen min Marcus og kunne gå til byen og uten å tenke på at folk forfølger oss eller gjør sånn at vi må springe :( kanskje jeg får noen haterser pågrunn av dette men det bry jeg meg ikke om, jeg sier bare min mening :/ -Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Litttttee mine på iphonen

Skrevet 28.04.2013 klokken 19:53 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 4


Hadde så sykt littttteeeee minne at jeg måtte slette ekstremt mye bilder :( :( hvis noen vil jeg skal ha spørsmålsrunde eller dagens antrekk må dere skrive spørsmålene her eller skrive at dere vil jeg skal ha dagens antrekk <3 skal være 99% ærlig på spørsmålene <3 så bare send inn spørsmål og husk ingen spørsmål er dumme <3 -Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 kommentarer

Viking kamp

Skrevet 28.04.2013 klokken 18:28 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Har nettopp vert på viking kamp med pappa og brødrene mine <3 kjempe kjekt viking vant 4-0 mot Sogndal <3 kjempe bra spilt gutta :) Akkuratt nå er jeg hjemme hos pappa og slapper av <3 snakkes Sennere :) -Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Helgen!!!

Skrevet 28.04.2013 klokken 10:14 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 2


Heii alle lesere!<3 Denne helgen har jeg gjort veldig mye kjekt så jeg beklager at jeg ikke har skrevet så mye for jeg har ikke hatt tid før nå :) men jeg kan oppsummere litt av helgen min og fortelle hva jeg har gjort <3 på fredag var jeg på funnparty med veldig mange venner det var utrolig kjekt <3 eneste ulempen var at jeg fikk glasskår i foten :( Sennere på kvelden gikk jeg og Stine hjem og som sikker noen av dere vett så har jeg sovet hos Stine hele helgen <3 på lørdag var jeg og Stine i Byen med noen gutter som heter Matias og Marcus vi fant på mye rart men vi måtte springe litt mye for Marcus fikk sånne små Belieberser etter seg :) ahahaha ;) Sennere gikk jeg og Stine i bursdag til en jente som heter Rebekka <3 vi fikk veldig god mat og hadde noen kjeke leker <3 som eks: at vi skulle skrive meldinger på mange lapper og legge i en Kruke og så lå det lapper som det sto tall på i en annen Kruke så skulle du trekke en lapp av hver og bla ned på telefonlisten din og når du hadde tellet ned til det tallet du hadde på lappen skulle du skrive den meldingen du fikk på den andre lappen til den personen <3 på slutten var det litt skummelt for det var en jente som hadde skrevet en lapp som de ikke skulle og alle nektet at det var dem så jeg og Stine har hatt latterkrampen i hele natt og forestilt oss hvem det var som sa det hahaha <3 akkurat nå sitter jeg og Stine i senga og holder på med ipaden og spiller spill hahaha <3 ca i 4 tiden så skal jeg forresten på viking kamp med pappa og han enne broren min så det kommer kanskje et innlegg fra kampen Sennere og <3 bildene nedforbi er fra bursdagen og når jeg hadde gjort meg klar til byen :) btw de to bildene av meg og Stine er kødde bilder <3 snakkes Sennere <3 -Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Petter Wessel Cup Video!!!!!1

Skrevet 23.04.2013 klokken 14:22 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 1


Hadde en helt uforglemmelig kveld på discoet og vertfall når Cir.Cuz og atle hadde konsert<3 jeg sto helt fremme og tokkkkk på dem hele tiden og holdt dem i hånda går ikke an å glemme det<3 derfror vill jeg bare dele litt av dette med dere også <3 håper dere liker filmen<3 noen klipp er litt dårlige men håper det går bra<3
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

Video på vei.....!!!!!!!

Skrevet 22.04.2013 klokken 18:17 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei alle sammen jeg holde rpå med en video som er fra Petter Wessel cupen som var i Larvik i helga det var utrolig kjekt og jeg hadde bare lyst til å dele litt av den med alle dere der ute :=) den kommer om ikke så lenge :)
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

PW cup!!!!!!!!!!

Skrevet 19.04.2013 klokken 23:05 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


I dag reiste vi alså til Larvik kl 12 til Petter Wessel cup som er bare for de som var innen 1-3 plass på tabellen i serien <3 buss turen var veldig lang og kjekk hahaha vi stoppet på Kiwi og et kjøpe senter og der fant jeg kjæresten min justin bieber wiii<3 i bussen satt jeg sammen med Karolayne,Kristina og Ingeborg vi satt helt bakerst i bussen og sang så det holdt hahaha <3 når vi kom frem jogget vi en liten tur rundt omkring :-) og vi har hatt en veldig kjekk og spennende dag allerede og dagen i morgen blir bedre når kampene begynner og så på kvelden så skal Atle Pettersen og Cir.Cuz synge på discoet wiiiii <3 gleder meg veldig mye <3 håper cir.cuz spiller supernova,diva,gatelys og radio <3 men nå må vi alle legge oss vi må ver klar til kvert over 7 om morgenen da skal vi spille kamp så snakkes i morgen kommer nok til og skrive mer i morgen <3 :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Dagen i dag!

Skrevet 18.04.2013 klokken 22:10 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


I dag har eg gjort litt av hvert eg har også hvert med begge eirikene <3 fikk et veldig fint smykke av kjæresten min Eirik <3 <3 har fri fra skolen i morgen for jeg reiser til pw i morgen kl 12 <3 det er en håndball cup for Norges beste håndball lag eller spillere og da skal vi alså reise til Larvik som ikke er så langt fra Oslo <3 gleder meg ekstremt mye <3 <3 snakkes så lenge, jeg kan oppdatere dere om cupen og hvordan det går. <3 -Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Restaurant

Skrevet 16.04.2013 klokken 14:54 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


I går var jeg,mamma, han ene broren min og stefarenmin på en Kina restaurant og spiste fordi stefarenmin hadde bursdag <3 det var veldig kjekt :) jeg spiste stekt ris med egg,kylling og reker til middag og banana spilt til dessert <3

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Familiebursdag

Skrevet 14.04.2013 klokken 19:29 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Har vert i familie bursdag til søskenbarnet mitt på pappa sin side s fyllte 10 år i og et av søskenbarnå mine på Mamma sin side er også 10 år gratulere med dagen til dem<3

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Bergen/bilcross

Skrevet 13.04.2013 klokken 08:28 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


I går reiste jeg pappa og broren min opp til Bergen for å kjøre bilcross <3 vi var fremme ca i 9 tia<3 akkurat nå sitte eg dau trøtte i sofaen i bussen og kjede meg <3 blei vekket kl 6 eller 7 av at folk begynte og starte motorene på bilcrossbilene...og ikke så lett å unngå det bråker noe sykt hahaha <3 men snakkes så lenge kan nok skrive litt senere i forhold til hva plass broren min Ruben kommer på og om han vinner løpene eller ka plass han kommer på <3

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Familiebursdagen min

Skrevet 10.04.2013 klokken 11:33 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Det va veldig kjeke familie bursdag <3 nedenfor kan du se litt bilder fra bursdagen <3

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Søndag

Skrevet 07.04.2013 klokken 22:33 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei i dag har jeg alså vert i familie selskap til Eirik <3 det var utrolig kjekt :) jeg traff mange nye personer og vi hadde det veldig koselig <3 kommer nok noen bilder lengre nede av meg selv, glømte å ta bilder i bursdagen <3 jeg har også vert med en annen som heter Eirik og Marcus <3 bildene av. Meg og Marcus ser du lengre nede <3men så fikk jeg spørsmål i dag om jeg kunne ha spørsmålsrunde med kjæresten min Eirik og det kan jeg sefølgelig ha bare dere sender inn spørsmål <3 hvis dere sende inn spørsmål her i dette innlegget, kan vi svare på dem i sammen på tirsdag for da skal han komme her i min familie bursdag <3 :) snakkes så lenge <3

Litt uklart men...

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Dagen i dag!!

Skrevet 06.04.2013 klokken 23:58 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 2


I dag har jeg gjort litt av hvert <3 som eksempel: ferger håret, ryddet, vasket og vert med Stine <3 meg og Stine så på film og spiste snop <3 i morgen skal jeg i familie bursdag til kjæresten min Eirik <3 så jeg kommer nok til å blogge litt om det <3 snakkes senere <3

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Jobbskygging

Skrevet 05.04.2013 klokken 23:05 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei alle lesere!<3 i dag hadde 10 trinn tentamen så 8 og 9 måtte vekk fra skolen så 8 trinn skulle på jobbskygging. Jeg valgte og vær med onkelen min på Vardenes barneskole, vi begynte klokken 8 til halv 2 men han slutter egentlig klokken 5 <3 <3 men jeg fikk gå litt tidligere fordi det var ikke så mye arbeidsoppgaver igjen å gjøre. Vi var i først i klasserommet og onkel presenterte meg for klassen, klokken halv 9 skulle vi til aulaen og se på en forestilling som var av andre klasse etter på var det friminutt og jeg var på lærer værelset og hilset på mange av lærerne. Når det ringte inn hadde de noen prosjekter og framføringer det fleste handlet om kriminalitet, tobakk og alkohol. Det var veldig mange flinke elever og mange fine plakater, jeg gidde også noen tilbake meldinger om mine meninger til fremføringen av plakatene. <3 Etter det gikk jeg og onkel i store fri til REMA 1000 og kjøpte mat og drikke :) jeg kjøpte iste og horn med ost og skinke <3 så hadde elevene RLE i mens legg noterte litt over hva jeg hadde gjort på dagen på skolen og vilke oppgaver jeg hadde utført. Så gikk dagen veldig fort elevene sluttet klokken 1 og da gikk jeg til kontoret og skrev inn fravær på pc så fikk jeg gå klokken halv 2. Etter jeg var ferdig var jeg med kjæresten min Eirik og var med han helt frem t halv 8 <3 vi hadde det veldig kjekt vi så film og hadde det kjekt<3 når jeg kom hjem til mamma hadde vi krabbe til middag. Så kom Stine så var jeg med henne til halv 11 og vi laget masse kødde filmer... <3 Akkurat nå skyper jeg med to stk som heter Eirik <3 snakkes så lenge håper dere likte mitt korte lille innlegg eller oppsummering av dagen min<3 :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

God morgen

Skrevet 04.04.2013 klokken 07:54 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


God morgen alle sammen godt å få sovet litt ut men nå er jeg klar til skolen <3 i morgen skal jeg vêr med onkelen min på jobbskykking på vardeneset barneskole det blir kjekt <3 snakkes så lenge <3

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Cupcakes!!

Skrevet 02.04.2013 klokken 18:37 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 2


Har bakt cupcakes med Stine<3 de va veldig gode <3

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Innkjøp

Skrevet 02.04.2013 klokken 13:47 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 2


Siste kvelden i Danmark <3 spiste pizza og shoppa da og <3

Kles innkjøp :)

Sminke, dildal og diversse ting innkjøp :)

Mat og snop innkjøp <3

Trenings klærne eg kjøpte til håndballen by overtrekks drakt mista den andre, to trenings t-skjorter, hettegenser, hummel strømper og en svart genser som jeg skal ha under drakten på kamper for å bli varm :)

Håper dere likte innlegget <3 kjøpte ikke så mye denne gang men det var jo ikke shopping tur det var håndball cup så fikk ikke så mye tid men snakkes <3

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Danmark cup

Skrevet 02.04.2013 klokken 12:16 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Har hatt en utrolig kjek reise til Danmark med håndball laget :) på bildet kan du se hva jeg hadde til frokost den enne dagen hahahah :) jeg fikk også påske egg av mamma <3 vi gjorde masse kjekt som eksempel badeland også det var sykt stort og veldig fint og kult <3 det var ca 5 boblebad, sklie som du satt i ring i og utebasseng og masse annet :) <3 innkjøp kommer sennere <3

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Danmark snart!!

Skrevet 27.03.2013 klokken 20:45 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Natti skal legge meg fordi vi skal opp igjen halv 2 for å reise til Kristiansand for vi skal ta Danmarks ferja <3 skal på Danmark cup med håndball laget blir kjempe kos <3 god påske alle sammen <3 hvis du vil så kan du kommentere i kommentar felte va du skal i påsken <3
Kofferten min er Vertfall full <3

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Gårsdagen!

Skrevet 23.03.2013 klokken 12:00 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


I går reiste vi til Sørlandet på hytta vår <3 her er det altså veldig mye snø som er uvanlig Hehe <3 i går kveld hadde vi krabbe og reker til middag det var veldig godt <3 og nå skal vi inn til Mandal sentrum <3 som dere kansje vett så er jeg i et nytt forhold han er også på hytten sin her i mandal/lyngdal ikke så langt fra meg<3 han kom også opp i går kveld <3 så snakkes seinere<3

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Kake

Skrevet 22.03.2013 klokken 07:32 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 2


Lagt kake t klasse 8G <3 me ska kose oss med film og kake i siste time <3 filmen me ska se er The day aften thomorrow eller noe <3

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Endelig!!!

Skrevet 21.03.2013 klokken 14:30 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Endelig har bare minerals puddere kommet <3 har hatt tomt veldig lenge nå i alle fire jeg har, så va på tide med ny<3 heldigvis kom den i posten i dag :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Dommer og kamp

Skrevet 17.03.2013 klokken 21:46 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 1


I dag har jeg vert dommer for første gang hadde 12 kamper <3 veldig kjekt og på bildet ser du pokalene <3 fikk 250 lett kjente kroner der<3 etter på spillet vi vår siste kamp i sesongen som var mot hinna <3 en veldi viktig kamp siden de er en av de beste håndball jenter-99 i Rogaland <3 så det var utrolig kjekt at det ble uavgjort med 24-24 <3 men siden hinna lå på 1 plass på tabellen og det ble uavgjort så vant de sesongen <3 siden Sunde vant i fjord og hinna i år så skal vi alså sola vinne neste år <3 det er liksom sola,hinna og Sunde som kriger om 1,2 og 3 plassen på tabellene <3

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

må gjøre video tips???

Skrevet 16.03.2013 klokken 13:47 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


trenger tips til må gjøre video....... <3< 3 bare kom med tips eller ting jeg skal gjøre<3
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Innkjøp fra kvadrat

Skrevet 15.03.2013 klokken 21:16 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 4


I dag var meg og Stine og Heidi Kristin på kvadrat kjempe kjekt <3 her e litt av innkjøpet og noe fikk eg av Stine i dag <3 så va me på wayne's coffee <3 og drakk kakao med marshmellows og krem <3

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 kommentarer

Best song ever!

Skrevet 12.03.2013 klokken 07:19 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 2


hahaha han her eie fadder<3 <3 you suckyy suckyy boom boom <3 me cocky cocky boom boom <3 me kummm kummm boom boom <3 chakalakalakalakalaka in you <3 hahahaha <3
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

fotoshoot med Lena!

Skrevet 10.03.2013 klokken 20:38 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Har hatt fotoshoot med Lena utpå taket haha<3 veldig fine utsikt alså...<3 <3 <3 ellers har eg rydda på romme tog flytta på litt møbler og øvd t fremføring eg ska ha i mårå på skolen om forfatterskapet<3<3<3 grueeee meg men må fortsette og øve så dette var bare et litte innlegg så snakkes seinnare <3

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Dagen i dag!

Skrevet 09.03.2013 klokken 21:05 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


har spelt kamp mot frøyland me vant wiiiiii<3 <3 så me har bare en kamp i gjen i sesongen som er neste helg mot Hinna<3 etter på hadde eg iste og sånn rundstykke greier og stakk t byen med noen venner veldig kjekt <3 akkuratt nå spise eg snop og kose meg med søstrå mi Lena <3 me ska begynna og planlegga koss eg ska omøbulere på rommet mitt kansje <3<3

¨¨

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Fml!!!

Skrevet 08.03.2013 klokken 07:28 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 1


Ferga håret i går kveld <3 blei et bra resultat........:) men akkuratt nå sitte eg og øve på naturfags prøve som me ska ha i dag. Den e skam vanskelig og kjedelig og øva 24/7 :( hvis dokk har noen spørsmål eller tips til noen innlegg, konkurranser eller noen opplegg dere vil jeg skal ha på bloggen skriv det her <3
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

Litt av hvert bilder!

Skrevet 07.03.2013 klokken 19:04 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 4


sko i naf møde så tokk et kødde bildet <3 men nå er eg alså naf medlem og og var me dog stemmet på bilcross og bmx banen i Egersund<3 <3

Before the school<3Litt kos etter skolen<3<3<3

må begynna og trena meg opp t og få fine sommer mage <3 <3

Innkjøp for i dag <3. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 kommentarer

Barnavakt på lørdag!

Skrevet 03.03.2013 klokken 18:05 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


I går satt eg barnevakt for naboene. Jeg sat barnevakt fra kl 18:00 til 01:00 <3 Det var utrolig kjekt som alltid.<3 Vi spiste hjemme laget pizza, drakk brus og så på Stuart Little i begynnelsen<3 Etter på fant jeg frem litt chips og snop<3 Etter det fant jeg fram jordbær med sukker på<3 Tiden gikk veldig fort siden vi gjorde alt dette og så skypet vi med to gutter som heter Eirik<3 Da koste Helene og Marie seg hahaha<3 Klokken hadde allerede blitt 9 så jeg måtte gå og legge dem.<3 De tullet og tøyste veldig mye i begynnelsen siden de skulle tøffe seg litt foran de to guttene vi skypet med.<3 Men tilslutt sovnet de og det ble stille i huset<3 Jeg ryddet opp litt og gikk i hoveddøra og ropte inn katten.<3 Så gikk jeg opp og koste meg med snop, skype, katten og så på netflix <3 Jeg skypet med han ene som heter Eirik fra kvert på 7 til 1 så gikk jeg hjem til meg<3 Når jeg kom hjem var det litt skummelt siden jeg var alene hjemme og når jeg kom så var hoveddøra vår åpen..... :O!!!!!! Jeg sprang opp på rommet og låste døra<3 Så begynte jeg og skype med Eirik igjen, da skypet vi fra kl 1 på natta til kl 3 på dagen haha vi hadde skype samtalen på i mens vi sov<3 Så når jeg våknet var samtalen ennå på og Eirik hadde våknet haha <3 haha så jeg og Eirik hadde skypet totalt i 19 og en halv time <3 Kjempe koselig kveld <3 i dag har jeg også spillet kamp i Åsenhallen mot staal jørpeland<3 me vant 17-15 <3 bra jobba jenter <3 Bare spør meg hvis du lurer på noe i kommentar felte<3

Pizza <3

Snop<3

Herlige små jenter<3

Jordbær med sukker på<3

Sjunnasen eg skypa med<3

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Happy Birthday Justin!

Skrevet 01.03.2013 klokken 16:25 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Endelig er den søte, fine helten vår Justin Bieber blitt 19 år <3 Gratulere så utrolig mye til han <3
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Makeup Collection!!!

Skrevet 28.02.2013 klokken 16:26 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Heilt syk kor myer sminke hu har!!! hu trenge ikke alt det der..... hu kunne gitt halv parten t meg,,,, eller ja hu trenge ikke så mye vell og så sykt mye dyre ting..... bare dyre merker jo..<3
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

8G Harlem shake!!!!!

Skrevet 25.02.2013 klokken 18:30 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 3


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

3 kommentarer

Helgå!

Skrevet 24.02.2013 klokken 19:57 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Denne helgå har eg vert i bursdag selskap til Marthe, Sovet hos Andera på lørdagen og i dag var jeg med Andera helt frem til jeg skulle bli hentet av mamma for og spille kamp <3 Vi spilte håndball kamp på Varhaug<3 Me vant 21-26 <3 kjempe bra jobba jenter!! <3 <3 :)
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

bursdag til Marthe i går!

Skrevet 23.02.2013 klokken 11:19 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Bilder fra familie bursdagen min 2013!

Skrevet 23.02.2013 klokken 09:25 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Vi spiste taco,kylling og kunne velge hva vi ville, det var masse forskjeliig mat. til desser hadde vi kaker, snop, chips, is osv......... <3

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Sorry for lite blogging!! her er grunnen!!

Skrevet 21.02.2013 klokken 21:44 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Jeg holder på med 6 store prosjekter på skolen som er sykt viktige og betyr veldig mye for karakterene mine så jeg har holdt på med lekser veldig lenge nå...... <3 <3 jeg skal prøve å blogge å mye jeg kan men det kommer til og bli veldig masse prøver og prosjekter vertfall frem til påsken...<3<3<3<3
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Byen

Skrevet 18.02.2013 klokken 18:28 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


fotoshoot,byen og bowling <3 <3 hahaha me kødda litt mye <3
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Everyday rutine video!

Skrevet 17.02.2013 klokken 21:38 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

16.Februar kos

Skrevet 17.02.2013 klokken 13:12 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Blåse opp ballong video!!!

Skrevet 16.02.2013 klokken 11:21 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 2


Haha <3
video:blogg bursdag

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Vente tid!!!

Skrevet 16.02.2013 klokken 10:47 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 2


Det tok litt lang tid og vente på at klokken skulle bli 12 haha <3 så vi laget en video om det.... <3 <3 del gjerne innlegget videre <3
video:nytt prosjekt 17

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

14 år!!

Skrevet 16.02.2013 klokken 00:08 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


14 år i dag <3kjempe kjekke dag!<3 jeg har ikke kommet helt i bursdags stemming enda men det kommer nok! <3 Et lite dikt de fleste 14 åringer blir rammet av liten fjortis ute gikk, liten fjortis bombe fikk, fjortis falt, masse brunkrem overalt!<3<3 litt om 14 åringer: Fjortis er en ufarlig tilstand som rammer folk mellom 10 og 20 år. Siden man forandrer seg mye både innvendig og utvendig i denne perioden, går ting helt i surr og man blir rammet av fjortis-syndromet. Tilstanden kalles fjortis siden snittalderen på de som rammes er fjorten år. Syndromet er ofte smittsomt. Flere fjortiser sammen utvikler flokkdyrtendenser. Spesielt populære samlingssteder er 7/11, McDonalds, kjøpesentre, eller til nøds nærbutikker, hvor det drikkes store mengder brus for de stakkars foreldrenes regning. Fortrinnsvis Coca-Cola og Pepsi, siden disse drikkene er selve fjortissymbolet på USA. Fjortiser er nemlig overbevist om at alt er bare velstand i USA, der alle tenåringer visstnok har sin egen kule sportsbil, ei silikonberte i hver armkrok, og et vintersportssted oppkalt etter seg. For det er jo ofte slik i amerikanske ungdomsfilmer. Disse har dokumentarisk verdi i fjortismiljøene. Fjortiser slenger gjerne ut sitt hat mot alt og alle, og som regel er det godt begrunnet og gjennomtenkt. Skole, foreldre, voksne generelt og rivaliserende fjortisgjenger, er som kjent noe dritt. Fjortiser har en grunnleggende stil som krysser de forskjellige kvasireligiøse retningene som nevnes lenger ned på siden. For gutter gjelder hettejakke, caps, lue og joggebukse. For jenter gjelder det samme med unntak av lue om sommeren. iPod, iPhone og MacBook er standard ekstrautstyr. <3 <3 så sykt sant...<3

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

overnatting 14 år om noen minutt!!!

Skrevet 15.02.2013 klokken 23:28 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Har overnatting av verdens beste Andera <3 kl 12 i dag har eg alså bursdag <3 <3Her e en hilsen fra Andera: gratulerer med dagen vennen <3 Verdens beste skam glad i deg vennen!<3<3 Du best!!! <3<3 Du verdens beste bestevenn<3<3 Ingen deg ingen meg, meg og deg for alltid sjunnas!<3<3
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

fotoshoot video

Skrevet 14.02.2013 klokken 13:41 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


hadde fotoshoot på tirsdag <3 her komme noen av bildene i en film håpe dere liker den <3<3 Del gjerne innlegget videre! :)
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Outfit

Skrevet 12.02.2013 klokken 10:47 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 2


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Innkjøp

Skrevet 11.02.2013 klokken 21:25 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 4


I dag har jeg vært i byen med Marcus og Stine. <3 Det var veldig kjekt og jeg shoppet litt <3 Jeg skal legge ut bilder av hva jeg kjøpe og sånn haha <3 btw vi var på mc donalds og så traff eller så vi Anna Rasmussen ( mammatilmichelle) <3 


En pute fra nille for 90 ,-


Genser fra gina tricot 199 ,-Cupcake fra nille 30 ,-


Bukse fra bikbok 499 ,-


Bluse fra bikbok 249,-


Genser fra bikbok 199,-Genser fra bikbok 249,-

Fikk en gave på bikbok siden jeg kjøpte mye <3


BBcream fra H&M 80,-


Freia påske egg fra nille 30,-

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 kommentarer

Bolle søndag

Skrevet 10.02.2013 klokken 17:13 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


I dag e det bolle søndag og morsdag nå sitter vi og ser på tv på skiskyting og spise boller og drikke kakao<3 <3 <3 kjempe kjekt men føle meg ikke heilt i form så ja.... det e jo litt dumt :( tror eg kansje ska begynna på litt lekser snart mye og gjør for tida <3 <3 og så sitte eg og ser på shop online på bikbok og gina tricot osv... ska kansje t byen eller madla amfi på tirsdag litt greit og vidda om det e noe eg har bestemt eg må kjøpa haha <3 <3


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

overnatting!!

Skrevet 09.02.2013 klokken 10:10 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


I går etter bursdagen hadde jeg overnatting av vb Andera og Stine<3 nå ligger vi bare i senga og tuller og snakker og så har vi litt mye som skal gjøres så vi skal ikke ligge i sengen for evig hahah <3 <3 Men uansett akkuratt nå er det krise siden Stine har klikket iphonen sin, og det er helt hvit skjerm og vi får den ikke av eller på :( og Stine kan ikke leve en dag uten iphonen rip iphonen til stine hahaha <3 :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Bursdags feiringen min

Skrevet 09.02.2013 klokken 10:05 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hadde en kjempe kjeke bursdag <3 <3 her kommer noen bilder av bursdagen og gavene eg fekk <3
 skam koselig gjeng <3 Dette fikk jeg av Atara <3


Dette fikk jeg av Sebastian <3

og så fikk jeg 1650 kr <3 <3 tussen takk for alle presanger <3 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Landskamp

Skrevet 08.02.2013 klokken 07:04 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


kjempe kjekt på landskap i hockey de spilte i DNB arena veldig ny og fine hall den hadde blitt. Norge vant  4-1 wiiiiiii heia norge <3 Så hadde eg cola og sjokolade hahaha lenge siden eg har hatt det :) Blir sikkert ikke så mye blogging i dag heller skal jo ha bursdags feiring og mye som skal gjøres og etter bursdagen så skal Stine, Ander og kansje Amy sova hos meg hvis Amy får lov <3 <3Sorry for litt dårlig bilde kvalitet på noen men var vanskelig og ta bildet når de løp ute på banen hahaha <3
Forresten så kom me på sånn stor skjerm så me kom påå tv hahaha :)
og her har me dance krue de uten tskjorte :)


nammm sjokolade og brus <3


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Cupcakes

Skrevet 08.02.2013 klokken 06:52 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


lagte cupcakes i går siden skal jo ha bursdagen min i dag!<3 Sorry for lite blogging har hattt mye og gjør bakt,rydda i baren der jeg skal ha bursdag og vert på landskamp i DNB arena.


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Dagen i dag!

Skrevet 05.02.2013 klokken 16:19 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0dag har jeg ikke gjort så mye jeg spiste mat og så hadde jeg litt sukkersyka så jeg kjøpte en pringles og hadde riskakker hahaha <3 og forresten så fikk vi ny sofa i går kjeld her er noen bilder <3 <3 seinnare ska eg gjør lekser og egentligt ikke så mye så bare og ta kontakt <3 <3 <3
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Lekser!

Skrevet 04.02.2013 klokken 15:32 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Har så utrolig masse lekser, innleveringer, prøver og mye annet. Jeg har ikke peiling hvor jeg skal begynne hahah tips ?? haha neida tulla men sorry for lite blogging det er på grunn av så mye lekser og prøver og sånt <3 <3 men som sagt på fredag skal jeg feire bursdagen min med venner så det blir nok kjekt jeg gleder meg allerede!<3<3 I år har jeg valgt og ha det hjemme i steden for og leie lokal så jeg gjorde i fjord <3 Jeg skal ha det nede i baren <3 Mer info kommer sennere men må gjøre lekser snakkes så lenge! <3

 
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Hjelp plisss?

Skrevet 03.02.2013 klokken 11:44 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Noen som kan med pixlr.com???? dettt er kriseeeeee ta kontakt hvisss du kan hjelpe <3 <3 <3

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Trenge hjelp!

Skrevet 02.02.2013 klokken 19:40 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 2


Kan dere hjelpe meg og fortelle om hva jeg skal blogge om eller skal jeg lage kødde video eller andre videoer eller gjøre noe så kommenter det i komentar feltet og eg ska se ka eg får til! <3 <3 <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Lykke dagen min!

Skrevet 02.02.2013 klokken 15:35 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Hei i dag har jeg spilt håndball kamp i åsenhallen mot nærbø kjempe kjekt, me vant ,etter på var jeg og pappa på reise messa i b hallen, så var jeg med i en trekkning der og måtte snure et hjul så vant jeg første premien så nå har jeg vunnet en reise tur retur med de nye båtene til fjordline så jeg får billetter og mer info i postkassen! <3 <3 Hvis du lure på noe så bare og spør. Sennere skal jeg nok kansje rydde på rommet hos pappa og flytte på møblene på rommet!<3

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Nyttårs ball

Skrevet 01.02.2013 klokken 07:49 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Kjempe kjekt på nyttårs ball på skolen det e ein dag vi ikke kommer til og glemme med det siste<3<3<3 her er noen bilder fra i går <3


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Glede meg!

Skrevet 31.01.2013 klokken 15:45 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Glede meg noe sykt til ballet i dag <3 Nå har jeg nettopp tatt ansinktsmaske hahaah og så kan du se hvordan håret mitt ble etter jeg hadde ferget etter veksten <3 Amy kommer til meg i 6 tia så skal jeg hjelpe henne og gjøre henne klar kansje det kommer mer bilder ut sennere hvis jeg får tid ellers kommer det ut i morgen!! <3 <3 snakkes så lenge <3
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Anderaa!!

Skrevet 30.01.2013 klokken 20:42 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Nå ska eg fortella deg litt om kossen eg og Andera har det i sammen! <3 Av og til så lager vi videoer eller kødde videoer ahaha <3 me har altid noe og gjør på :) Enten så e me i byen, blogge, synge,lage videoer eller noe tull hahaha <3 Eg kan ikke finna bedre bestevenn en deg Andera du ska bare vite at du betyr ubeskrivelig mye for meg og eg ikke hadde greid meg uden deg haha og det e sant!<3 Du e ubeskrivelig for meg du e nydelig,vakker,snill,best,pen,morsom,ler av ting eg seie som er et bra tegn og du forstår mine ekkle eller rare vitser haha... du skjønner ka eg meine!<3 og i mårå ska me kosa oss så bare det på ballet det blir kos! <3 <3 Glede meg <3


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Fergehåret

Skrevet 30.01.2013 klokken 18:14 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


I mårå e det skoleball så då måtte eg ferga etter veksten i håret <3 <3 nå øve eg på prøve og gjør meg klar t ballet i mårå mamma ska ud og kjøpa litt ting eg trenge hehe <3 <3

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Tennager post!

Skrevet 29.01.2013 klokken 07:41 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Mange av disse Teenagers postene er veldig sanne som foreksempel disse ahahahah!<3  hvilken av disse mener du er meg??  skriv det tallet som du mener er meg i kommentar feltet <3

1.    2.                   3.                                                      4.    5.  6. 

 

 

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Etter bursdagen!

Skrevet 27.01.2013 klokken 21:27 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


fikk ikke tatt så mange bilder etter bursdagen men her er noen snakkes! <3

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Gjør meg klar!!

Skrevet 27.01.2013 klokken 13:44 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 2


Gjør meg klar til bursdag men greier ikke holde meg vekke fra youtube masse kjekke videoer som foreksempel disse<3 Tenk hvis du var den personen som var der og såg på!!! Jeg tror jeg hadde daua i den ene videoen fra billboard utdelings prisene er Rihanna, Justin, Far east movment, Lady Gaggga, Nicki, Selena, Snoop dog, Coldplay osv,..... eg hadde nok skrekke og besvimt hahaah eg vil bare springa inn i pc skjermen og klemmmmma alle kjendisene! <3

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/PBx82jr46us" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/lOt6Z0SGCiI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/PSjhOOX1gqw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Dagen i dag!

Skrevet 27.01.2013 klokken 11:38 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


I dag skal jeg alså i bursdag til ei som heter Marion og ei som heter Ingrid <3 Marion fyller 12 år og Ingrid fyller 19 år <3 De er i slekta til stemora mi men jeg kjenner dem jeg og siden di er søskenbarna til stesøstrene mine haha litt koplisert og forklare håper dere forstod det haha <3 <3 Men jeg skal nok uansett prøve og ta bilder før, etter i bursdagen sånn at jeg kan opptadere litt på bloggen om hva jeg gjør <3 <3 men nå snakl jeg spise frokost og litt av hvert bursdagen begynner kl 3 så jeg kan nok ikke skrive mer før sennere snakkes så lenge! <3 <3 

Happy Birthday Ballons Stock Photo - 10857000

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

kose meg!

Skrevet 26.01.2013 klokken 19:26 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Då har pappa og stemora mi nettopp dratt til noen naboer for og ha fest så då e det og kosa seg hjemme med snop og se på tv hahha <3 <3 Hvis det er noe dere lurer på elle rnoen ønsker eller en video eller noe dere vil jeg ska skrive om så bare si i fra <3 <3

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

innkjøp!

Skrevet 26.01.2013 klokken 17:40 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


I dag har jeg vert på Madla Amfi og skikket litt så kjøpte jeg et skjerf,bluse og en ring <3 Pc min er litt treg for tida og nette klikker litt mye det er derfor jeg blogger så litte og så er jeg litt hekta på sims 3 og the simson spillet haha jeg gamer det hver helg for tida <3 <3

Skjerfet er fra Bikbok og er helt nytt i buttikken det kom inn i dag og det kostet 149 kr <3


Denne blusen er og kjøpt på Bikbok og den koster 299 <3
Denne ringen kjøpte jeg på gina tricot på salg den koster egentligt 99 kr men fekk den for 15 kr <3


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

beklager!!!

Skrevet 25.01.2013 klokken 15:11 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Jeg beklager for så litte blogging av meg jeg er bare så sykt opptatt for tida og mye lekser og prøver og øve til :) men uansett i går var jeg på klubben for jeg skulle spille inn eg video til torsdag kveld fra klubben hahaha <3 i filmen var det meg og Andera som sminket to gutter som heter Vegard og Marius <3 det var skam løye videoen kommer nok ut på torsdags kveld fra klubben sine episoder så det er bare og glede dere hahaah <3<3<3


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Tidlig morgen

Skrevet 24.01.2013 klokken 06:56 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 2


Morgen rutine <3 Først skal jeg på badet og vaske meg så kler jeg meg så sminker jeg meg så ser jeg tv, blogger eller noe sånt så spiser jeg og går til skolen <3 <3 men  i dag skal jeg se unge mødre med mammatilmichellle før jeg går på skolen hahaha <3<3<3<3 snakkes blogge når eg komme hjem fra skolen <3

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

litt drøyt!!!

Skrevet 22.01.2013 klokken 19:41 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 2


Jeg synnes det er litt drøyt!!! at me ska få så sykt mye lekser eg tror ikke at folk tenker at vi faktisgt har et liv vi også nå har jeg holdt på hellllleeeee kvelden bare på lekser!! Det jeg skriver om nå er en engelsk oppgave der vi skulle skrive om en plass eller atraksjon i London vil ville treffe så jeg valgte om liverpool og hjemme banen til liverpool! <3 her er litt fakta for di som vil elelr bryr seg haha <3

Engelsk:

Liverpool fotball clubb is an English Premier League football club based in Liverpool. The club has won eighteenLeague titles, seven FA Cups and a record eight League Cups. Liverpool has won more European titles than any other English club, having won five European Cups, three UEFA Cups and three UEFA Super Cups.

Liverpool was founded in 1892 and joined the Football League the following year. The club has played at Anfieldsince its formation. The most successful period in Liverpool's history was the 1970s and '80s when Bill Shankly andBob Paisley led the club to eleven league titles and seven European trophies.

The club's supporters have been involved in two major tragedies. The first was the Heysel Stadium disaster in 1985 in which charging Liverpool fans caused a wall to collapse, killing 39 Juventus supporters. In the 1989 Hillsborough disaster, 96 Liverpool supporters lost their lives in a crush against perimeter fencing.

Liverpool has long-standing rivalries with neighbours Everton and with Manchester United. The team changed from red shirts and white shorts to an all-red home strip in 1964. The club's anthem is "You'll Never Walk Alone".

 

Anfield was built in 1884 on land adjacent to Stanley Park. It was originally used by Everton before the club moved to Goodison Park after a dispute over rent with Anfield owner John Houlding.Left with an empty ground, Houlding founded Liverpool in 1892 and the club has played at Anfield ever since. The capacity of the stadium at the time was 20,000, although only 100 spectators attended Liverpool's first match at Anfield.

In 1906 the banked stand at one end of the ground was formally renamed the Spion Kop after a hill in KwaZulu-Natal. The hill was the site of the Battle of Spion Kop in the Second Boer War, where over 300 men of the Lancashire Regiment died, many of them from Liverpool. At its peak, the stand could hold 28,000 spectators and was one of the largest single-tier stands in the world. Many stadia in England had stands named after Spion Kop, but Anfield's was the largest of them at the time; it could hold more supporters than some entire football grounds.

Anfield could accommodate more than 60,000 supporters at its peak, and had a capacity of 55,000 until the 1990s. The Taylor Report and Premier League regulations obliged Liverpool to convert Anfield to an all-seater stadium in time for the 1993?94 season, reducing the capacity to 45,276. The findings of the Taylor Report precipitated the redevelopment of the Kemlyn Road Stand, which was rebuilt in 1992, coinciding with the centenary of the club, and is now known as the Centenary Stand. An extra tier was added to the Anfield Road end in 1998, which further increased the capacity of the ground but gave rise to problems when it was opened. A series of support poles and stanchions were inserted to give extra stability to the top tier of the stand after movement of the tier was reported at the start of the 1999?2000 season.

Because of restrictions on expanding the capacity at Anfield, Liverpool announced plans to move to the proposed Stanley Park Stadium in May 2002. Planning permission was granted in July 2004, and in September 2006, Liverpool City Council agreed to grant Liverpool a 999-year lease on the proposed site. Following the takeover of the club by George Gillett and Tom Hicks in February 2007, the proposed stadium was redesigned. The new design was approved by the Council in November 2007. The stadium was scheduled to open in August 2011 and would hold 60,000 spectators, with HKS, Inc. contracted to build the stadium. Construction was halted in August 2008, as Gillett and Hicks had difficulty in financing the £300 million needed for the development.

 

File:Liverpool FC.svg

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

tulle kødde video e syk!!!

Skrevet 21.01.2013 klokken 19:15 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 4


video:film
Ser iche så bra ud her men eg e syk så eg e ikke akkuratt stelldeeeee <3
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 kommentarer

spørsmålsrunde!!!!!!!!!!

Skrevet 21.01.2013 klokken 13:12 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 6


det er bare og spørrrr i vei skal prøve og ta svarene på video! <3 <3

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

6 kommentarer

På Egon i Stavanger!

Skrevet 21.01.2013 klokken 08:44 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 2


 

 

kjempe kjekt på Egon sykt gode mat og! <3 <3 noen spørsmpl så bare spør meg! <3<3

 


Dette hadde eg haha bifff!! <3<3

 

 

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Bursdag feiring hjemme!

Skrevet 21.01.2013 klokken 08:40 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 2


I går hadde vi bursdag feiring for broren min og søstra mi hjemme hos pappa <3 det var veldig koselig <3 sennere reiste vi alså familie meg,søstrene min, brødrene min,pappa og stemoren min til Egon for og spise middag jeg legger ut bilder og mer om det etter på <3                                                                                                                                                 Det va sykt godt med cupcakes!! <3

Outfithhh!!<3'. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Sorry syk!

Skrevet 20.01.2013 klokken 12:02 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


hate og ver syk :( og i dag som vi skal ha bursdag for broren min og søstra mi  det er dumt og etter bursdagen skal vi ut og spise på resturang eller noe siden di begge fyller 18 <3 <3 <3 håper jeg blir bedre til kl5 :D i mens ligger jeg i senga ser på gossip girl  og slapper av og prøver og bli bedre til i kveld < 3<3 <3 hvis du lurer på noe bare spør :D <3 Jeg har seriøst set helle sesong 1 til 4 på en uke og inni en seson er det 7 plater og inni en plate er det 6 episoder og 1 episode varer i ca 40 min hahaha <3 <3 e litt hekta <3

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Big horne!!!

Skrevet 19.01.2013 klokken 18:34 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Har vert på Big horne resturangen i Sadnes med mamma og broren min og feiret 18 års dagen til broren min kjempe kjekt <3 <3 Nå skulle jeg egentligt i bursdag til Ingrid i klassen men jeg føler meg ikke så bra så jeg måtte avlyse det :( Det var veldig dumt jeg hadde gledet meg mye :( <3 Men det er lurest at jeg holder meg hjemme sånn at jeg er frisk til i morgen siden da skal jeg til pappe og feire 18 års dagen til bror min og stesøstra mi <3 så skal vi ut og spise og ha selskap sennere på kvelden <3 <3 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

stå opp video!!

Skrevet 19.01.2013 klokken 11:48 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 4


Vi tullet litt mye når vi skulle våkne som dere sikkert ser her!! <3 Nå skal jeg spille kamp mot sunde så snakkes blogger mer når vi kommer hjem <3 <3
video:seng blogg

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 kommentarer

overnatting!!

Skrevet 19.01.2013 klokken 09:34 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


E på overnatting hos hu besta Andera! <3 <3 me kose oss kjempe masse i går spiste me hjemmelaget pizza og såg på Idol <3 kjempe kjekt <3 <3 Vi hadde også fotoshoot i ball kjolene våres det kommer nok kansje ut bilder av det og ahhaahaha ! <3 sorry for at jeg ikke blogget i går jeg skulle legge dette innlegget ut men nettet klikket  i går<3 :( men uansett i dag skal jeg spille kamp mot sunde og i bursdag til ei jente i klassen som heter Ingrid <3 <3 Og så har min kjære bror bursdag i dag så jeg ville bare gratulere til han<3 I dag blir han 18 :D <3                                         


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Litt om meg

Skrevet 18.01.2013 klokken 15:13 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


 

For dere som ikke kjenner meg så skal jeg fortelle litt om meg selv! <3 Jeg er en jente på 13 år snart 14 som bor på Sola og går på Sola ungdomskole. :D Jeg elsker og blogge jeg blogget hverdag på den gamle bloggen min dreamcometrue og prøvde og legge ut bilder og videoer mest mulig haha :D Jeg har en bestevennine som heter Andera som jeg er veldig glad i og dere kommer sikkert til og merke at hu kommer til og ver med i mange av videoene eller bildene på bloggen min :D <3 Jeg prøver og blogge om ting som interesserer dere men bloggen kommer nok mest til og handel om meg,mote,venner og livet mitt! <3 <3 Jeg har skilte foreldre og 3 stesøstre ,2 brødre, en mor, en far,en stemor og en stefar :D Jeg trives veldig godt balant familien min for det om at jeg er minst i familien <3 Jeg har også et dverghammster som er bare mitt og heter Dumbo :D <3 Hobbyene mine er nok håndball,ver med venner,danse og synge <3 I sommer skal jeg på språkreise i England og synge inn i studio og mye annet <3 <3 men det var litt om meg hvis det er noe du lurer på så er det bare og spøre meg! :D
 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Velkommen til min blogg!

Skrevet 18.01.2013 klokken 14:44 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Dette er den første posten på min nye blogg ;)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

hits