ammijs <3

"With him"

Skrevet 15.01.2015 klokken 23:09 | Kategori: Anbefalinger | Kommentarer: 12


Hei igjen!

Idag har jeg vært på trening, ryddet rommet og vært med Nicholas. Det er alltid veldig kjekt å være med han og jeg går ikke en gang uten og le når jeg er med han, men er veldig bad og trist at han imorgen reiser til Oslo over helgen. Noe som altså vil si at jeg ikke får være med han i helgen med mindre han har tid på søndags kveld. Vi gjorde ikke så mye mer en at vi så på Vgs skoler til begge, så på filmer på apple tv og bare tok masse tullebilder. Håper alle har hatt en kjekk dag så snakkes vi mer imorgen, fordi imorgen skal jeg i bursdag til Maren. Så skal nok få lagt ut et eller flere bilder fra bursdagen.

xoxo, Amalie

Fake

A

Smile! Haha <3

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

12 kommentarer

Pepperkakehus

Skrevet 10.12.2014 klokken 22:21 | Kategori: Anbefalinger | Kommentarer: 2


Hei! Igår lagte vi pepperkakehus så tenkte jeg kunne dele bildene her av mitt rotete men spseielle hus. (Ahaha)

Jeg er klar over at jeg har blogget litt lite nå de 2 siste dagene, men jeg har vært opptatt med skoleprosjekt sånn som i dag og gitar/bandøving, treninger og i dag ble jeg brent av en medelev på skolen med lighter som han varmte opp en metall ting og bare tok den på meg. Så jeg fikk 2 grads forbrenning som er veldig vondt. 3 grafsforbrenning er høyest så jeg lå jo på midten. Nå går jeg med branngele,stort plaster og bandasje. Hvis jeg får bakterier i såre så får jeg betennelse og da har jeg ødelagt det elle gjort fet være. Så eg er veldig obs på og være renn når jeg tar på det og alltid ha bandasjen tett nok til at det ikke kan komme bakterier inn.

Jeg hadde ikke så mye mer og fortelle om idag utenom at jeg og mamma hang og julelysene på terrassen. Snakkes så lenge :D

Xoxo, Amalie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

4. Desember

Skrevet 04.12.2014 klokken 23:24 | Kategori: Anbefalinger | Kommentarer: 0


Hei! Idag er det 4 desember og da er det bare 20 dager igjen til jul!! Yeyy :) Idag hadde vi heldag i matte på skolen som faktisk gikk helt greit.

Etter skolen var jeg på håndballtrening, vi brukte tid på og spille i dag siden vi skal ha kamper i helga.

På kvelden hadde vi juleavsluttning med håndballen på Havana senteret eller Hana bowling. Vi hadde det utrolig gøy og jeg var på gruppe med Malin, Stine, Miriam og Hanna. Som du kan se på bilde så har alle gjerder på uten om meg hahaha, men jeg ledet for det om. Etter vi hadde spilt 2 runder spiste vi pizza og koste oss. Etter pizzaen hadde alle tatt med seg hver sin gave og så hadde vi pakke leken. Det var skikkelig gøy og de som jobbet på bowlingen kom med sånn flaske til gave og ble med og spille med oss haha. Virket som de syntes det var skikkelig gøy og de var helt med og skreik og prøvde og vinne. Helt til slutt før vi skulle gå hørte jeg bare at de sa "vi kommer på kampen deres i helga". Haha da måtte jeg le. Så vi får jo se da, tviler at de kommer. Har hatt en utrolig kjekk dag, håper du har hatt en like fin dag som meg. Snakkes så lenge, Natta!

Xoxo, Amalie

Dette var det jeg vant i pakke leken. Det er sånn spiderman slikkepinne (skikkelig kul) , pepperkake hus, sjokolade og sånn marshmellow ting haha :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

hits