ammijs <3

EKSAMENSMODUS TIL TUSEN

Skrevet 23.03.2015 klokken 22:41 | Kategori: Dagens info | Kommentarer: 2


I dag våknet jeg klokken 06:00 og kjørte hjem til mamma klokken 07:00. Ti på halv ni kjørte jeg til skolen og fikk vite hvilket fag jeg skulle komme opp i til prøvemuntlig. Jeg kom heldigvis opp i engelsk noe som jeg ble utrolig glad for. Syntes jeg var veldig heldig for i matte er det 8 forskjellige temaer og komme opp i mens i engelsk er det bare 4 forskjellige. Idag har jeg egentlig bare hatt film maraton, fordi engelsken er i stor grad basert på filmene: The hunger games, Romeo & Julie, Goodbye Bafana, Billy Elliot og The boy in the striped PJ.

Jeg gikk fra skolen rundt halv ti og da kjørte jeg rett ned til Kiwi Sola for å gå på jobb intervju. Det var skikkelig koselig og sjefen var ganske hyggelig så vi satt nå der en stund og snakket om alt fra a-å. Jeg var skikkelig heldig og fikk jobben idag. Så vi signerte og fylte ut kontrakter og i tillegg så fikk jeg jo arbeidsklær. Jeg sa meg frivillig til at jeg allerede kunne i helga så jeg starter allerede på lørdag. Gleder meg skikkelig mye allerede. 

Nå har jeg sett Billy Elliot ,The boy in the striped PJ og The hunger games mens jeg satt i senga og strikker litt på skoleprosjektet mitt i kunst & håndverk. Ønsker alle andre lykke til med forberedelsene til prøvemuntlig. Imorgen skal jeg på skolen igjen klokken halv 9 og trekke selve oppgaven eller tema. Så skal jeg på 20 minutters veiledning og så hjem og jobbe som fy...

Snakkes så lenge :D

XOXO, Amalie

 

Lisa

23.03.2015 kl.22:43

Du er sykt heldig!! :D
Amalie Stava

24.03.2015 kl.21:59

Lisa: tusentakk :D
Skriv en kommentar


hits