ammijs <3

"Vinterferien 2015"

Skrevet 23.02.2015 klokken 22:08 | Kategori: Reiselivet | Kommentarer: 0


Hei alle sammen!

 

Håper alle har hatt en kjempe bra vinterferie det har vertfall jeg, og i den anledning ville jeg derfor gi dere en oppdatering om hva jeg har gjort denne vinterferien.

 

Vi gikk på T.G. I Fridays dagen før bursdagen min altså 15. Februar, og bevist gikk vi veldig sent på kvelden sånn at de skulle synge for meg klokken 12 på T.G.I. De kom bort til bordet der jeg og mamma satt og sang bursdagsangen for meg og så fikk jeg en skikkelig god sjokolade kake med lys i. På Hard Rock cafeen dagen etter på 16. februar sang de for meg igjen på hele Hard Rock cafeen. Det var utrolig flaut men kjekt og jeg visste ikke hvor jeg skulle se hen eller hvor jeg skulle gjør av meg. Jeg har heldigvis en video fra det som dere skal få se nedenfor. I anledning med at jeg hadde bursdag fikk jeg også velge meg noen sanger som de skulle spille på Hard Rock cafeen og så fikk jeg en utrolig god is med sjokolade sause og lys. Jeg og mamma kjøpte sånn undergrunns kort sånn at vi kunne ta tog og buss hvor vi ville for å slippe å gå så mye. Vi shoppet, var og så på Buckingham Palace, reiste for å se London Bridge, var på Mamma Mia Musical som var utrolig kjekt og så på noen forskjellige kjente bygninger. Mamma Mia musikalen var spennende og det var bare sånn at du ville reise deg opp og begynne og danse og synge til de kjente sangene. De var utrolig flinke til og synge og detvar kjempe morsomt. Vi fikk dessverre ikke filme eller ta bilder der inne så har ikke bilder, men jeg fikk tatt et bilde av meg og mamma i salen som jeg skal dele med dere. Jeg kan sitte her til imorgen og skrive alt det kjekke vi har gjort, men det har jeg ikke tid til og det ville tatt evigheter. Håper bildene og videoene vil hjelpe med og visse bedre hva vi har gjort og opplevd og så kommer jeg veldig straks med en "London-Haul" video, så det er bare og glede seg.

Denne videoen er altså filmet på Hard Rock Cafe i LondonNår jeg kom hjem fra London reiste jeg til Sirdalen med skibussen klokken 8 om morgenen opp til typen min og var med hans familie fra onsdag til søndag. Det var skikkelig gøy og vi var 2 dager på slalåm i Ålsheia der vi var med Stine, Svein Magne, Kamilla, Erik, David og mange andre og den siste dagen var vi mest med lillesøstrene hans i trekket. Vi var også på langrenn 2 ganger en gang bare med meg, Nicholas og største søsteren hans som heter Sunniva, mens andre gangen var alle de andre også med. På onsdagen var vi på hytten til faren til Nicholas for å se på " Dropped" og valgte og vær hos han siden han er med i programmet selv. På kveldene var vi med venne gjengen fra trekket og var ute og rant i bakkene og hadde snøballkrig.  Turen min i Sirdalen gikk utrolig fort for det var så kjekt og vi fant på noe å gjøre hele tiden. På vei hjem var vi veldig trøtte og slitne så vi hørte bare på musikk og slappet av, men Nicholas greier jo da ikke en stund uten å tulle så det ble jo til at vi lagte noen tulle bilder og tulle videoer på Snapchat (haha).
Takk for nå og håper alle har hatt en like bra vinterferie som meg, og så kommer London-Haul videoen snart!

Snakkes så lenge.

Xoxo, Amalie

Skriv en kommentar


hits