ammijs <3

Klon kokos jul

Skrevet 25.11.2014 klokken 21:23 | Kategori: Dagens info | Kommentarer: 2


Hei! på søndag var jeg på revy med mamma på Klon kokos jul eller rettere sagt barnas store julerevy på Sola kulturhus. Det var skikkelig kjekt har bare sett det på tv , men var mye kjekkere og være i salen. Etter på var jeg på dame kamp i Åsenhallen med Stine på vipen og spiste pizza og brus. Det  var også kjempe kjekt og Dame laget vant med sånn 34 mål eller noe husker ikke helt stillingen :D I dag har mamma, bror min, søskenbarnet og onkelen min reist til Amerika. Mormor og morfar har bygget et nytt hus i USA så mamma og de reiste ned for å se hvordan de har det. Det vil altså si at jeg skal bo hos pappa i 2 uker og være hos pappa om nettene , men på dag tid er jeg home alone på Sola wii hahaha. Neida jeg skal ikke være mye hjemme for jeg går jo på skole, trening og skal på mopedkurs i skoletidene nå øyeblikk. Chico fikk ikke være med til pappa ..... så derfor er Chico hos bestevenninen til mamma i disse ukene. Jeg kommer nok kanskje til og reise og besøke han på Sandnes i løpet av perioden for jeg kjenner at jeg savner han utrolig mye allerede... Men jeg får jo bare holde ut og glede meg til han kommer hjem igjen. Når mamma kommer hjem igjen skal jeg rett til Sandnes og hente katten, så spille kamp og så gå til fotostudioet igjen og velge ut de bildene jeg liker best og lage takke kortene. Så det er jo bare kjekke ting som skjer når mamma kommer hjem igjen. Når mamma kommer skal vi også gå og se på juletre og pynte huset og få julebaksten på plass. Da får vi nok veldig julestemmning og da har jo allerede julekalenderen startet. Men nå må jeg gå, skal dysje og spise så vi snakkes så lenge :D Alle må ha en fin uke og hvis det er noe så bare kommenter i kommentarfeltet eller send meg en mail.

xoxo, Amalie
camilla

27.11.2014 kl.21:48

hvorfor slo du opp med typen? kansje et veldig personlig spørsmåld da... men kan du ikke ta et innlegg der du tipser om råd til kjærlighetssorg?? du trenger ikke å nevne exen din!! forstår at det er et sårt tema..
Amalie Stava

28.11.2014 kl.11:48

camilla: Ja det med at jeg slo opp med typen er for egne grunner. Ja jeg kan tips til kjærlighetssorg, men er usikker på om det er så særlig gode råd..
Skriv en kommentar


hits